#128 - Måndag


asså jag är ju nästan lite osäker,  är det måndag idag?
dag så har jag iallfall inte gjort så mycket. Jag och Tobbe har bara varit hemma och typ spelat kort, Mariokart på wii och guitar hero på xbox360. Sen så var jag hunvakt åt grannens vovve ett tag också. Han var lite tjurig idag och ville bara hem, men Vida sa åt honom så fort han tänkte springa till trappen, haha så det var ju gulligt;D

Haha, jag har lärt min sköldpadda en "konst". När man klappar händerna så ställer han sig på alla fyra, alltså lyfter upp sitt skal. Man ser hur tungt det är, benen på honom bara skakar, haha. Han gör det bara när han är uppe på sin sten som han brukar ligga och sola på, men det är skitgulligt;D haha.

Hoppas det blir lika bra väder imorn. Ska till pappa imorn och sen så blir det typ att vara ute och hitta på nåt med Tove eller nån skulle jag tro=) Iallafall om det är bra väder.

Färgade håret igår också, skulle göra blonda slingor. Men det ser mer ut som att jag är blond och har litelite brunt i håret, och brunt underhår. haha men jag klagar inte, jag är endå nöjd=) Har köpt hem Blondspray från schwarzkopf också. Eftersom färgning sliter så mycket på håret, så ska jag spraya istället. Det kanske inte ger samma effekt, man blir ju inte blond på en gång, men tillslut så blir man det=) Min moster använde det och hon vart ju blond. Sen så vill jag inte bli sådär "vitblond" heller. Då är nog sprayen bra;D
Sen så kollade jag på två filmer också, "Underdog" och på "Förtrollad". Underdog handlar ju typ om en hund som av någon olycka får superkrafter, kan tala, flyga och såntdär. haha den var rolig, har velat se den ett tag nu och nu har jag gjort det;D Sen så Förtrollad handlar om en prins och en prinsessa som kommer upp till verkligheten från typ.. en saga? Tecknat är det iallafall.. Blir jobbigt att förklara den, eftersom det blir så mycket, men dom flesta vet nog vad det är eftersom den är ganska så ny. Inte är den gammal iallafall. Men den var också bra=)

Näe nu ska jag gå och kolla om det finns nåt gott att äta sen så ska jag kolla på en film som vi har hyrt=) hejjs.

#127 - shuhuhu

Igår så var det wheels, men jag var inte på stan, utna jag var hundvak, Tove var här
också och vi hade ganska så kul;D Vi kollade på nån film och hade typ skrattdamp.
Slog huvet skithårt i sängen också! Har oooooont nu!!
Idag så är det söndag, vad ska man göra nu då? Blåser lite ute. Vi har fortfarande knappt haft några riktiga sommardagar ute. Visst har vi haft sol och varmt men man måste nästan jämt ha en tröja på sig för att det blåser så mycket. Verkligen sommarkänsla. nat.

Tror nog kanske att det blir att sitta hemma ikväll, om det inte dyker upp något senare. Väärlidens längsta natt har det varit också! Jag somnade ganska tidigt, vid 2 tror jag. Sen vid 5 plingade det på dörren jääättemycket så jag hade inget val, jag gick ner och öppnade. Då var det Tobbe och Nadja och nån till som kom hit. Och dom spelade hööööög musik. Så det var ju bara att kliva upp. Kollade på en film. Var vaken tills Tobbe gick och la sig. Han la sig vid 9 typ (?)
Somnade ganska fort endå tror jag. Men jag vaknade 10. Klev upp, vet ej varför. Kollade lite, mamma hade vaknat, sen gick jag och la mig igen. Sen vaknade jag och trodde att klockan var jättemycket. Klev upp också var den bara 12!! aja nu gav jag upp iallafall. orkar inte hålla på sådär längre! hihi ska kolla om vi har nåt å äta nu! :) Häjs!




Vad gör man när sanningen inte går att förneka längre?
kämpa på gumman!

#126 - Lappudden


Påväg till Lappudden så stannade vi vid denna stuga och käkade lunch, för att sedan gå och klättra i grottor.
Jag klättrade inte i grottorna, det var alldeles blött och mörkt och trångt där inne, näe usch. Jag ville inte=)





Lite bilder på stället vi bodde på=) Det var skitmysigt
där ialalfall :D


Alla stugor var som i en rad, och hade olika namn tex, Jorden, Vatten, Rymden osv.
 Vi bodde i denna stuga och den kallades för Vinden=D


Här ser man lite av rummet i stugan. Det är också 4 sängar som inte syns på bilden=)
Jag, Lisa, Tove och Emelie bodde i samma stuga.


Jag-- klättra upp där?? Glöm!


Så vi som inte ville klättra for iväg hit, det var värt det=) hade något kul!
Fanns massa att göra här ;D


Tillexempel spela schack=D hihi


muu.


stöpp!


Fara på ica och köpa gott är aldrig fel;D


fin fontän=) hihi


mkt gott i den skålen!


Jag, Tove och Aras for ut med båten en sväng;D


Fin regnbåge=)


Sista natten så grillade vi=)


Sen var man i tråkumeå
igen!... men fick iallafall
träffa min älskade VIda!=)



Rätt så skönt att vara hemma igen faktiskt, även fast jag hade rätt så kul där borta=) Fast ibland så hade man
ju lite långtråkigt meen. hihi jag är ialalfall glad att jag for dit=) Har träningsverk i axlarna och i benen! Måste vara
för att jag burit min väska så mycket och för att stugan vi var på i  början, den låg uppe på ett berg, och vi gick dit
upp. Det var inte kul! jobbiigt vare.


Sen så var Tobbe och mamma iväg och köpte Guitar Hero också, Sjukt kul! ;D
Fast har bara spelat det några gånger förut så jag är ju inte så bra, hehehe.
Men det tänker jag bli lix;D  Ikväll så är det scary movie 3=) Tänker jag se!



Ha en bra kväll!

#125 - Lappudden

Jaa, Imorn så far jag iväg till Lappudden med Athena. Blir nog kul. Vi ska gå i grottor och klättra i berg och sånt, sen så ska vi bo i några stugor på nåt läger ställe=) Jag, Emelie, Lisa och Tove delar stuga. Så det är ju bra! ;D Längtar lite, fast känner mig endå ganska opepp på det just nu. Vet inte varför. Kanske för att det är så dåligt väder eller något. Klockan halv9 typ kommer dom att hämta mig här på västra. Vi skulle egentligen mötas på skolan men vi behövde inte gå ända dit=) så dom hämtar oss istället. Måste packa ikväll också. Det är kul att packa!=D ibland... Lappudden ligger någonstans vid höga kusten typ, så det är inte sååå hiimla långt borta. Skönt, för jag orkar verkligen inte kliva upp tidigt och sen fara iväg och sitta i en bil en hel dag. Känns bara drygt. Vi ska iallafall vara där tills på torsdag=)

Vi hade möte idag. Hade varit hemma hela morgonen, och klivit upp fööör tidigt, pga det jag skrev i förra inlägget. Det levde om enda tills jag for! Var skönt att komma ut för då var det så tyst. Och när jag klev in i skolan, kan ni gissa vad som hände då? brandalarmet gick!! jag höll fan på bli galen! Det pep väl sådär 10 minuter eller nåt. Vi var tvungen att gå ut och sen gå in igen. Brandkåren kom också, men det brann inte så. Nu så har jag haft ont i huvet ett tag, men det är väl inte så konstigt! ;O uscha.

Hoppas det blir bra väder där borta när vi far, så man kan paddla och bada och sånt!=) Nu ska jag gå och kolla när vi ska käka, sen så ska jag packa! Blir nog att fara förbi Tove och kolla på film sen, måste iallafall hämta mitt smink som jag glömde där för några dagar sen.

Chris Brown - With you.
Älskar låten!


häjs! :)


#124 - lägga nytt golv?

Asså vem fan börjar lägga nytt golv halv 9? fan det låter som världens största borrmasking och som att det ska komma ut nån jävla fet sak ur väggen! det BORDE vara olagligt att borra osv före 10 på morgonen! ingen idé att jag lägger mig igen.
jag kan ju knappt höra mina egna tankar!
häjs.

#123 - tjollahopps.

Det blev lite uppehåll och då så for jag till Djurmagazinet, mamma följde
med så vi tog cykeln dit=) Vi var där vääldigt länge. Hittade så mycket roligt
att kolla på. Iallafall så blev det två stycken broar till Zlime, en mindre och en
större, 2 växter. En med sugpropp som man kan hänga fast på glaset och en
liten söt sak som man stoppar ner i sanden. Sen så köpte vi 8 syrsor också.

När vi kom hem så höll Zlime på att ömsa=) Första gången jag såg henne ömsa, så det var lite kul;D Hon har varit ute och utforskat sitt hem nu och jag tror nog att hon gillar det, mycket att klättra på och röra sig i nu;D så det blev nog bra.

Nu står hon på sin lilla grotta och stirrar på mig som hon alltid gör på kvällen
när jag sitter vid datan. hon är så söt=D Jag känner för att köpa en liten ödlebäbis.. Men det känns inte som att jag har råd med det nu på sommaren, har inte nåt sommarjobb och har väldigt lite pengar att röra mig med. Så det får nog bli efter sommaren iallafall. Om jag får skaffa en till ödla det vill säga;D Men det ska nog gå att övertala mamma, haha. Fick ju inte köpa en ödla alls först men nu sitter ju Zlime här inne. Iofs så tog det väl ca 2 år innan jag fick min efterlängtade
ödla men... hihi det är så mycke djur jag vill ha.

Har ju som fortfarande varit lite sådär halvosäker på vilket kön Zlime varit. Men nu så har vi kollat igen,
och jämnfört med bilder som dom visat på nätet, och nu är jag 99% säker på att zlime är en flicka! Det ser ut som en hanne, för hon har väldigt bred nacke/brett huve om man jämnför med halsen. Men hon är definitivt en tjej=) Men jag tror nog att hon får behålla namnet Zlime iallafall. Det känns så konstigt att byta namn. Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag sova. Ska på möte klockan 1 imorn=tidigt!!

hääjs! :)

#122 - spöregn

Det spöregnar ute.. och jag måste till djurmagazinet! hjälp :(

hoppas det blir ett liitet uppehåll snart, då springer jag iväg=)
men jag måste duscha först också.

Vaknade nyss också, brukar kliva upp när Vida säger till mig att
hon vill gå ut, hon väcker mig på morgonen då det är dags att
kliva upp;D men nu så var det jag som fick väcka henne! hon
låg och snarka på rygg när jag vaknade.

aja men det blir inte  så mycket längre inlägg än så här just nu,
måste duscha och sen fara iväg. blää.

häjS!

#121 - midsommarr

Har faktiskt haft en rätt så bra midsommar i år, även fast det inte blev nåt speciellt!=)

Först så käkade jag och mamma middag, blev inget stort, eftersom det bara var vi två.
Och vi äter inte så mycke på midsommarbordet, så det var ju onödigt o köpa massa
annat skit;D hihi.
Efter det så satt vi ute på balkongen ett tag sen så spelade vi nåt frågespel också, hon
vann så det behöver vi inte skriva nåt mer om, hehehe. ;D
Efter ett tag så gjorde vi maränsvisch eller vad det heter, o de va fanimej gott. Funderar
på att gå och göra det nu med men jag känner att jag inte har någon ork till det. Sen så
blev det att kolla på två filmer, som också var bra! Orkar inte skriva om dom, kanske gör
det sen=) dom hette iallafall "Blackout" och "The Messengers"
Sen vid 1 halv 2 eller nåt sånt tror jag (?) så kom Kl, Alex, Amanda och Tezza hit, vi kollade
på film och spelade wii ända tills nu. Fick ett antal skrattattacker under kvällen också, kan
nog ha med att göra att alla var rättt så trötta. Jag skulle kunna somna nu på direkten om
jag la ner huve men jag känner inte för att sova=D kanske för att jag är ganska så övertrött
just nu, hihihi.
Vida ligger och snarkar. Om jag ska ropa på hon när hon sover utan att hon vaknar så ska
jag kalla henne gurka! För då reagerar hon inte. . . .... faast nu kom jag på att jag har ju ingen
anledning till att ropa på henne om jag endå inte tänker väcka henne. smart ja e, ibland.

Känns endå som att jag borde lägga mig snart om jag ska orka kliva upp i tid imorn, orkar
inte sova bort hela dagen.. hmm. Och jag vet att jag aldrig skulle orka vara uppe hela dagen
imorn om jag inte sov nåt inatt, men det är endå ganska så frestande;D  Man ska ju leva varje
dag som om det vore den sista!;D hihihi. Fast om det här vore min sista dag så skulle jag nog vilja
sova.. hur roligt är det att gå runt och tänka " haha, idag så kommer jag att dö! haha! "
Näe, nu vet jag inte vad jag snackar om, ska sluta nu med att skriva så att det inte blir nåt superduper
drygt inlägg.=D

Lite bilder också!!



Vårat lilla fina midsommarbord!=D


muums!


Och fint väder fick vi ju till sist!=D najjjsseee


Nu ska jag nog kanske sova. Ska kolla runt lite på datan först och sen får jag
väl se vad jag gör. hääjsss! Sov gott allihopa!/God morgon alla andra!

#120 - midsommar

Så nu var det midsommar=) Vilket bra väder vi fick! naat.
Är jäättehungrig läängtar tills vi ska äta gomiddag=D
kommer äta såå mycket. Har just varit duktig och fixat till
stenarna hos Marko, sköldpaddan och fyllt på med vatten.
Så nu simmar han som en galning=) Han älskar när man
häller i vatten, han blir helt vild.

Skulle egentligen fara och tälta idag men så blev det inte, och
det var ju på ett sätt ganska bra också om man kollar vädret.
Det är ju regn och ´plask här.
Istället så ska jag bara vara hemma och ikväll så blir det att kolla
på några filmer som vi har hyrt och äta marängsvisch, eller hur man
säger;D Sen har vi massa gosaker också och dipper och sånt, så det
blir säkert bra=D


Sen så är vovvarna fina med sina rosa sjalar också=D



Han bara njuuuut=)


Älskar den här bilden, hon blev så sjukt söt!
Söta lilla Lucy=)





Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv, kanske somna en timme, är så trött. och jag pallar inte vara trött senare ikväll. Så ska försöka sooeva lite nu.

Ha en bra dag!=D

häjs!


#119 - vaken

Fortfarande inte kommit i säng. Men NU ska jag sova.
Kom också på att djurmagazinet är ju förmodligen stängt
imorgon. typiskt. Lär vara stängt på lördag med, wheii..... . . . .
Blir att fara dit på söndag då. Tur att geckos klarar sig en längre
tid utan mat, annars skulle jag vara tvungen att göra inbrott lr nåt
och sno lite syrsor, he he
god natt.

#118 - Zlime

Idag så har jag faktiskt bara suttit hemma och tagit det lungt.
Gjorde alldeles nyss om hos Zlime, kollade på tv, på ett
sånt där design program, vet inte riktigt vad det heter?
Iallafall så hade han som bodde där en Geckoödla, och
dom gjorde om inne hos geckoödlan dära, så då fick jag
också lust att fixa lite hos Zlime=D Såg att dom ställde in
en Kaktus, det vart ju snyggt, så nu har Zlime en liten kaktus
inne hos sig med, och lite mer stora fina stenar och en fin
kruka som hon kan krypa in i, blev skitmysigt=). Men kaktusen
som jag ställde in har ganska mjuka taggar, annars så hade
jag inte vågat ställa in den!

Imorn så blir det att kliva upp och sedan ta en dusch, sen så tar
jag vovvarna och går till Djurmagazinet och ska köpa mat till Zlime.
Ska också kolla efter någon bro till zlime, som en hängbro eller något
som man har till råttor, det skulle behövas i Zlimes terrarie, så att hon
får lite mer att klättra på=) Det skulle nog bli bra! Ska kolla efter nån växt
också. Tycker att hon har så lite att gömma sig bakom. Fastän jag har
rätt så mycke saker där inne, så jag får väl se om jag hittar något fint åt
henne=)

Näe nu ska jag nog ta och gå och lägga mig snart och titta på tv, så att
jag inte sover bort hela dagen imorn, det är ju midsommar! Kan verkligen
inte sova bort hela dagen imorn=) häjs!


hoppas alla får en trevlig midsommar!


#117 - sol och fint!

Idag så har det varit fiiint väder=) härligt.
Sovde hemma hos Tove inatt också.
NÄr jag kilvit upp så for jag förbi hos mamma
ett tag och sen så gick jag och Tove och satte
oss på ängen och stekte lite i solen ;D var
rätt så skönt fast det blåste lite kallt just då.
Det var ju lite synd.. men jag fick lite färg iallafall;D
Snart så ska jag fara och hämta Tove och vi ska typ
ha speelkväll ikväll. håhäh, jag måste vara hemma
eftersom att jag ska vara hundvakt=)






hon vart ju ba söt;)


Och nu så måste jag ge hundarna mat. skriver kanske
mer ikväll om jag hinner.Pusshej!




#116 - internet funkaar

Nu så funkar internet här hemma hos pappa, fast det är inte helt
fixat än eftersom det inte fungerar på Tobbes dator, så dom ska
fippla mer med internet sen, Men just nuuu så funkar det för mig
iallafall ;D .. hihi. Igår så sovde jag över hos Tove, vi kollade på
massa filmer. En film hette Mini's first time eller nåt sånt, den
var helt sjuk men endå skitbreaa;D Den handlade om en tjej
som hade en mamma som typ var helt cp, sen så var ju hon,
Mini inte så normal heller, och det slutade typ med att Mini
och hennes styvfar blev tillsammans och sånt och sedan så
ville dom bli av med Minis mamma osvosv, helt sjuk men endå
värd att se;D

Idag så får jag se vad jag hittar på, kom just hem från Tove och ska
alldeles strax käka middag. Eller nej nu ska jag käka middag, så jag
skriver väl kanske mer ikväll=)

pusshej!

#115 - mijau

har varit väldigt dålig på att uppdatera ett tag nu känner jag.
Också ska jag till pappa nu idag också, där internet inte
fungerar. Ska säga till honom att han måste fixa internet
snart, annars äre ju inge roligt att vara där;D inte lika iallafall.
idag så ska jag som sagt till pappa och sen så kanske jag ska
vara med Tove också, får se. Min moppe fungerar äntligen igen!=D
härligt. hihi.

Igår så färgade jag håret och klippte mig, syns dock inte att jag har
klippt mig eftersom att jag bara klippte topparna. Jag färgade lite
blont i mitt hår men det är väl inte precis blont, typ blondorange,
visste ju att det skulle bli den färgen så jag är iallfall nöjd=)
Sen efter att jag hade färgat håret så gick jag till Tove och sen så
gick vi hem till min pappa och hämtade moppen. Då åkte vi moppe
till min mamma och satt här och spelade spel och hade allmänt kul.
Körde nån jävla lek som man skulle dricka mycke vatten i också, vilket
jag ångrade sen, blöö. var ju tvungen att springa och pissa hela tiden;D
haha. Sen så fick jag jätteont i magen och kunde knappt skratta. Så det
var jättejobbigt att få skrattattacker igår ;D hhihi.


Mitt hår=) Har mycke brunt i håret också men det syns
inte på bilden.

#114 - min dröm

haha hade sjukt roligt inatt, så jävla sjuka dröm.
Först så skulle jag till skolan men då ringde
Sanne och frågade om jag ville följa med till Turkiet.
Mange var där och han var sjuk, så då skulle Sanne
och hennes pappa fara dit med halstabletter. haha
så då for vi dit. Vi åkte  flyg ner dit och det tog typ en timme
högst. Sen så var vi där ett tag och det var skitvarmt. Sen
skulle vi åka båt tillbaka och jag tyckte att det kändes
jobbigt eftersom att jag brukar bli åksjuk. Men det gick iallafall
bra.
Vi var tillbaka till skolan vid lunch och då skulle vi ha Musik.
på musiken så skulle vi komma på en uppfinning med hjul.
Och alla hade gjort samma uppfinning. Limmat fast hjul på
sina skor. Dom kunde rulla fast dom var fastlimmade, helt
sjukt. Aja. Sen så hade vi plötsligt en simhall inne i musiksalen,
och då så skulle vi dyka med våra hjul, och sedan försöka ta oss
upp. Men jag minns bara att jag hoppade ner i vattnet och sen så
var  vi plötslit ute med våra hjul. Det blåste skitmycket och man
skulle springa med vinden och tillslut så flög man, vi flög skithögt!
tills vi kom till en tågstation, där gick det inte att flyga så då fick vi
gå tillbaka.
 Sen så minns jag faktiskt inte så mycket mer. Haha men det var
iallafall kul=D



MAT! häjs.


#113 - Lördag

idag  så har det varit bra väder!=D
Jag har  suttit ute på framsidan med alla djuren
och nu så har jag bränt mig på ryggen, blää det
gör lite ont, men jag klagar inte, hhäh.
Sen så har jag inte gjort  så mycke mer idag,
har suttit inne och spelat wii och xbox med  Tobbe.
Det finns aldrig nåt att göra ute när det är bra väder,
men man hittar alltid på nåt när det är  dåligt väder.
Varför är det så?

Ikväll så har jag faktiskt ingen aning om hur det blir.
Kanske blir att vara hundvakt ifall mamma ska fara
ut ikväll eller nåt, men det är ju alltid lika mysigt.
Att bara sitta hemma och mys i soffan=).

Men nu ska jag kolla om solen har flyttat sig lite än
så att jag kan sola lite på balkongen=) häjs!

#112 - Fredag

Idag så tog jag det bara lugnt till en början, spelade lite wii med bror och så,
sen så gjorde jag mig i ordning och körde moppen till pappa, så nu håller han
på att ladda batteriet till moppen=) Hoppas att den funkar som vanligt imorn.
Efter det så gick jag förbi till Tove, vi kollade lite på tv och så och sen så gick vi
till hennes mamma, dom hade en hund där som var på besök, dom skulle
kanske köpa den. Den var skitsöt och hette Karma=)
Men dom ska typ inte köpa den, dom ska kolla på någon nakenhund istället=)
Dom är ju också söta.

Sen så gick vi tillbaka till Toves pappa och åt Tacos ;D Var väldigt jobbigt att gå idag,
har sååå skavsår sen skolavslutningen. blää. hatar skavsår. Det gör såå ont=(.

Efter att vi käkat Tacos så kollade vi lite på tv och hade nå skrattdamp. vettefan varför,
men det är alltid lika kul;D Sen så vare dags att gå hem, skulle kolla på någon film
klockan 9. Den var inte så bra som jag trodde så den orkar jag inte skriva om=)
Har just legat och gett Vida massaaaage i typ en halvtimme ;D och hon njöt. När hon
njuter så ser man halva ögonvitan komma fram i ögonen, haha hon är så söt:) min
lilla voffsing. ♥

blö orkar inte skriva nå mer nu, ska gå och kolla på scrubs! <333333

hääjs=) hoppas alla mår lika bra som jag idag! ;D

#111 - Tjolihopp!

Igår vid 5tiden så blev det liite bättre väder, solen tittade fram
och så, och då tog jag Vida och gick på en långpromenad. Vi
mötte Tove någonstans på Östra också för hon ville följa med=)
Vi gick väl i nån timme och sen så for jag hem och käkade, fast
jag har bitiit mig på tungan, är alldeles röd och har typ ont i
halva tungan, blää. var skitsvårt att äta hamburgare iallafall. Men
allt går bara man vill ;D haha.

Sen efter det så  blev det att kolla på film på tvn=)
Kollade på Min stora kärlek. Jag tycker att den filmen är så bra=D
hihi. Och att den har bra slut :)

Sen så hade jag verkligen ingen ork till att gå ut och göra något, så
det blev att sitta vid tvn resten av kvällen och sen så gick jag och la
mig=)

Idag så har jag blivit bjuden på middag hemma hos Tove;D Dom
skulle äta tacos så det är klart man inte tackar nej=) haha. Vet inte
vilken tid dom ska äta, men jag får väl gå och duscha nu snart och
göra mig i ordning och sånt. :)

Idag är det hyfsat väder också, ään så länge iallfall. lite kallt men solen
är iallafall framme, fast det är massoooor med moln påväg hit så det
ser inte så lovande ut=( blää.


Näe nu ska jag gå och duscha=) häjs.

#110 - ÅH!

skiiitvääädäerrrr.
Var ute med hundarna för ett tag sen,
gick ungefär 5 minuter hemifrån,
och när jag stod där i skogen me vovvarna så började det
spöregna! uschhh, så när jag kom hem så var det bara att
byta kläder, var verkligen dyngsur. blää. äckliga väder.
Vida ligger här nedanför mig och skakar, stackarn fryys=)
vars är sommaren!?

Idag blir det väl inte att hitta på nåt ute iallafall, inte så länge
det är sånt här skitväder. Enligt vädret så ska det ju typ bli
bra väder ikväll, vid 9. trevligt.

Det blev inte att jag for till pappa med moppen igår, jag hann
inte, så då tänkte jag göra det idag, men den vill ju inte starta
när den är blöt, så det får nog bli imorn istället, om det är bra
väder dåå.

Njaa jag tror nog att jag ska sätta mig i soffan med täcke och
väärma mig nu, håller på att frysa ihjäl. skriver mer ikväll.

häjs!


#109 - Maxi och H&M.

Vet att jag skrev att jag inte tänkt hitta på nåt idag, men Tove ville att vi skulle
gå till H&M, så då bestämde vi oss för det. Jag hade då på mig mina skor
som jag köpt på IcaMaxi, ett par rosa ballerinaskor. Tove tyckte dom va söta
och ville ha likadana, så då fick vi skjuts och for på Maxi istället!=) Hon köpte
ett par svarta, vilket jag tycker va värt endå, dom kostade bara 49,50 kr. Dom
var på halva priset, så det vart ju bra=)

Sen så släppte hennes pappa av oss på H&M här på ersboda, och där hittade
hon som nåt vitt "linne" som var skitsnyggt kostade 49,50kr. =) Också köpte hon
 ett par svarta shorts för 98kr.
Själv så har man ju inga pengar så jag fick bara gå runt och bli avundsjuk, hihi;D

Ikväll så ska Tove komma hit också ska vi se på film, typ Alvin och gänget. Handlar
ju om typ tre st jordekorrar;D Tobias har laddat hem den så då ska vi sno hans dator
senare och kolla på den=)

Hoppas att det blir bra väder nångång snart, för annars dör jag. Orkar inte med det här
pissvädret! tråk!


Vida med mina skor=D
 
    Tove sitter och väntar
på skjutsen=)



 Skorna som hon köpte
på IcaMaxi


Sen så blev det glass
paus;D

  
Jag väntade på Tove
medans hon provade
kläder=)

Sen så blev det att fara
hem och äta pannkaka
med glass=)


Och Tobbe började dansa,
om jag ens kan kalla det
för dans=P




#108 - skitväder!

Skitväder ute! bättre än vad det var igår men endå.
jättekul start på sommarlovet, veerkligen. bläe.
Min moppe har slutat funka, nuu igen. Jag tror fan
att den inte tål vatten eller nåt, för varje gång det
har regnat så har den blivit cp. Det är säkert därför.
Aja jag ska försöka kicka igång den och sen köra
till pappa, sen så får han väl kolla på den och fixa
den om det är nåt fel och ladda batteriet.

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.
Far väl förbi hos Tove när jag har varit hos pappa kanske.
Får se om jag ens orkar göra nåt. Blir så himla lat när det
är sånthär väder ute. blääe. inge kul alls.

Knappt så att jag orkar blogga. Skriver kanske mer sen då=)

häjs.

#107 - skolavslutning

Nu är det sommarlov. Inge mera Ersäng nu. Känns tråkigt på nåt sätt.
Jag hann inte säga hejdå till Mats, musikläraren! :( Han är nog den
läraren jag kommer sakna mest! Och Lena! Mats gav mig ett VG i
musik i år=) wiie. Jag har sänkt mitt betyg till G från VG i svenska också.
Tycker faktiskt att jag förtjänade ett VG! haha men hon sa typ att det hade
med nationella o göra och sånt, att det var tveksamt om jag skulle få ett
VG men att jag skulle vara nöjd iallafall om jag inte fick det, och det är jag!=)
Jag är nöjd så länge jag kommer in på Gymnasiet jag sökt.

Men vilken lyckad skolavslutning, regn, regn och ännu mer regn, regnade
hela tiden. Tvekade på om jag skulle ta med mig ett paraply, men jag ångrar
verkligen inte att jag gjorde det. Det behövdes!

Det började klockan 10 på ersäng i klassrummet, vi satt där en stund sen så skulle vi gå
till gympasalen och lyssna på när lärarna sjöng osv, alltid lika kul att lyssna på
när lärarna sjunger! Dom brukar ta en känd melodi och göra om texten till nåt
som passar till skolavlutningen. Så det var kul.
Sen så hade vi samling i klassrummet igen, vi fick glass också delade dom ut
lite priser och såntdär.
Vid kvart över 11 så tog vi kort på klassen inne på Athena, cafeterian. Vi skulle ta utomhus
men eftersom det var sånt dåligt väder så tog vi kort inne istället.
Sen vid kvart i 12 så var det dags att gå till kyrkan. Var vääldigt kallt och blött att gå dit. usch.
I kyrkan så skulle man gå upp en klass i taget längst fram i rummet, sedan få sitt namn uppropat
och få en ros och sina betyg, sen så skulle man sätta sig och nästa klass komma upp.
Eftersom vi går i 9e... eller gick i 9e, så var vi sist upp.

När jag kom ut därifrån så hade mamma gått ut och väntat på mig eftersom hundarna var där också.
Så där stod Vida och Lucy, dyngsura, haha stackarna=) Sen så gick vi hem. I det här äckliga vädret.
Tur att man inte bor så himla långt ifrån kyrkan iallafall!

Nu ska jag nog bara ta det lungt och vara hemma, sen så blir det att käka tacos, mööms=)



Rosen som jag fick av skolan, och en ros jag fick av Tezza =)



Alla 9or påväg ut från kyrkan.




Gårdagen på skolan, Vi fick prinsesstårta=)

#106 - hundvakt

Igår så var jag och Tove på tivoli, det var skojj. åkte bara tre gånger, och det räckte=)
träffade massa folk också, kul!

Innan jag for på tivolit så gjorde mamma manikyr på mina naglar. Det tog 2 timmar,
blöö, jag förstörde de lite också eftersom jag vart tvungen att stressa till tivolit. Hade
inte bytt om, sminkat mig eller nåt och jag hade 10 minuter på mig. hehehe, men jag
hann iallafall.

Har nyss varit hundvakt också åt mina voffsar och åt grannens vovve. Lilleman for just
hem så nu gick Vida och la sig. Tror hon blir lite nervös när han är här. Att hon måste
hålla koll på honom och så.. Men nu så slappnar hon av iallafall=)

Men nu ska jag kolla på tv och förhoppningsvis somna=) hare bra, hejs!





skolavslutning på tisdag!
sommarlov<3


#105 - 29 grader!

Idag har det varit himla varmt ute, sköönt, fast jobbigt.
Man vart helt slut när man var ute, och det är ju typ
fortfarande lika varmt ute, nästan alldeles vindstilla
också..

Min moppe har börjat låta konstigt också!! jag vet inte
varför.. bläe.. skitmoppe, alltid är det nåt. yäyä

Skulle egentligen på tivoli ikväll, men det blir kanskee imorn.
Jag känner mig inte ens pepp på tivoli. Känns inte lika roligt
längre. kostar bara en jäävla massa pengar, och det känns
riktigt onödigt. Om jag far dit far jag bara för att träffa folk och
kanske åka nån endaste gång.


Ska vara hundvakt ikväll, tror jag (?). får väl se, åt grannens
lilla tötvalp. Om inte så blir det nog endå bara att sitta hemma
ikväll och ta det lungt :) Är helt slut idag, har nog med värmen att
göra.



vill ha tillbaka hårfärgen!

#104 - woh

Sjuukt varmt ute! börjar må illa så fort jag sitter ute.. Idag så var jag tvungen att fara
och köpa mat till Zlime.. Så nu har hon lite färska syrsor och mjölmaskar också..
Hittade jättefin sand till henne också, så nu är hon och stampar runt där inne,
Lämnade lite vanlig sand i botten också eftersom jag trodde att den nya sanden
inte skulle räcka så mycke, men den räckte ju hur bra som helst, så jag skulle ha
tagit bort den andra sanden men det hann jag ju inte.. vilket vvar tråkigt eftersom hon
är expert på att gräva, så den gamla sanden kommer fram lite här och där.. menmen,
skitsamma=) huvudsaken är att hon trivs, inte att det är fint.  fast det skadar ju inte om det är fint;D



Idag så ska jag fara till pappa också, skulle ju egentligen ha varit där igår men så blev
det inte, men idag så far jag dit.

sommarkul imorn också! (om jag inte minns del?) . Det blir kul att se=D Sen så är det
väl sista dagen med lektioner tror jag?..
Känns så onödigt att vi ens har lektioner nu, eftresom att vi endå som inte har något att
jobba med. Det är typ bara massa extrauppgifter och att se på film och massa sånt där.
till vilken nytta?

I helgen så är det ju tivoli också!
Har inte så mycke pengar men jag tänker endå inte åka så mycket. På fredag ska jag dit
och på lördag så ska jag sitta hundvakt=) det blir nog bra.

Näe nu ska jag göra nå annat tills jag ska till pappa, blir nog inte att skriva nå mer ikväll eftersom
att jag inte har internet hos pappa, tror jag? hade inte det sist iallafall..

häjs!

#103 - jobbig dag.

Idag så har jag varit på mitt, förhoppningsvis framtida gymnasium.
Vi hade möte där vid 4 och tog bussen ner vid tre, eftersom att det
knappt gick några bussar. När vi kom fram så fick vi sitta och vänta
i ca en halvtimme, och sedan så släppte hon in oss till rummet där
vi skulle prata.
Skolan som jag skulle börja på verkade mycket bättre än vad jag hade
förväntat mig. Ska ju gå linjen Djurvård. Och inriktning hundar.
2 dagar i veckan så kommer man vara på ett ställe som man praktiserar
på, 2 dagar i veckan kommer man plugga och sånt, inne i stan någonstans.
och en dag i veckan kommer man vara på själva skolan, så det blir ju inte
så mycket att bara sitta i skolan, så det blir nog bra, dessutom så får jag ju
hålla på med hundar, vilket är det jag vill!=)

Jag hoppas bara att jag kommer in nu, men hon sa att antagligen så kommer
det att bli så, men hon kan ju endå inte lova nåt, men det lät positivt iallafall.
Hon sa att det syntes och lät på mig att jag verkligen gillade hundar, och att jag
lät bestämd, så allt låter ju som sagt positivt=D
men jag vill endå inte ha för höga förväntingar, blä, då blir det bara jättedåligt
ifall jag inte kommer in.... men det blir det endå.

Iallafall så bestämde vi oss att gå från skolan till stan, eftersom bussen hem gick
om en timme. Det tog ca en timme att gå till stan.. hehe ja vi var ju iallafall i stan
innan bussen. Sen från stan så tog vi bussen till ersboda och då for vi och käkade
på frasses, det var gooott.. Jag var så hungrig. Skitont i fötterna fick jag också av
allt gående. Hoppas bara att jag inte kommer att få nå skavsår av skorna nu, blä
det finns inget värre. Tur att jag inte går till skolan iallafall.. hehe

Näe det var nog allt jag hade att skriva, Skriver nog mer imorn=) pusshej!

#102 - jahopp

Så var det söndag igen, såå tråk. och lördagen
blev också jävligt tråk.meenmen.

Tidigare idag så var det skitfint väder ute, härligt.
Satt ute med mamma Vida och Lucy.
Det var skitvarmt också, men man ska inte klaga,
för nu har man ju tjatat på värmen.

Vi tog ner Vida på ängen också så att hon fick springa
av sig lite. Men hon föredrog att stå och käka gräs.
Hade tänkt fara ner på nydala också så att dom fick bada,
men det var för varmt för Lucy att gå dit ner, hon klarade
knappt av att vara ute på gården, hon får tungt att andas.




han njuuuuter.


RSS 2.0