#300 - Happy halloween!

Nu äre halloween! woho. Och det snöar ute! nice! helt rätt dag valde snön att komma. skulle dock inte förvåna mig om det började regna nu ikväll eller nåt. blöh.
Näe, nu ska vi inte tänka så! :D
tänkte bara skirva och önska alla en gräjt halloween!





#299 - NIIICE

Nu har vi skruvat (slagit sönder) mitt skriv/databord. super! Så nu är det borta ur mitt rum, och ja, mitt rum blev sjukt mycket större. Man kan faktiskt röra sig här inne nu! =D helt nice. Just nu sitter jag och bara vid datorn, stör mig lite på lucy som står och andas med sin äckliga andedräkt på mig. vida letar efter godis och ja, sen så laddar jag ner en film också. Nightmare before christmas. Den är ju nästan ett måste nu på halloween! sjukt mysig film. Nån som peppar halloween eller?
jag har inga speciella planer. Men endå så peppar jag som faajn. Älskar stämningen helt enkelt! =D '

Lite fina bilder från igår nu då ;


det gick inge bra att skruva lös det och vi blev arga! r.i.p


men mitt rosa flickrum rum blev sjukt mycket större! Nice, nu trivs jag<3


Lime<3


det där kallar jag fail. (Det är en syrsa som sitter på citrus)


RMK - Halloween. Älskar låten, speciellt idag! =D




#298 - nä vafan

Nuuu har jag tagit bort allt som stod på mitt databord, för nu ska skiten bort. ska snart skruva isär det, (vi får väl se hur det går) och om jag nu lyckas få bort det. ja då blir det att möblera om här inne också. blir nog najs.
svara på kommentarer gör jag sen. för jag har inte ens tid att skriva blogg nu egetnligen.

hoppas alla har ett trevligt lov! (ni som har lov alltså) Och alla andra får helt enkelt ha en trevlig kväll :)


#297 - hur mås det?

Hur mår allehop idag?
själv mår jag super, vet ej varför. egentligen så är jag nog bara ganska trött, uttråkad, hungrig. men glad,  jämt glad. alltid glad. happiface dag ut och dag in. nästan.
Idag blire bara chill. orkar inte göra nåt. eller kanske ska jag följa med tove till folketshus ikväll, typ filmer och gott hela natten, låter nice. men PENGAR, jag har inga pengar!!!!!!!!!!! blir galen.
aja, måste iallafall lägga in denna ubersöta bilden.
det börjar bli en vana, men det är nice, jag älskar alla dessa bilder jag lägger in!


#296 - SÖNDAG

JAG MISSADE GOSSIP GIRL!
måste kolla om det är nån repris imorn!! eller nåt, annars döör jag, eller dödar!! :O
nä, hihi. blä. det var tråkigt. jag som ville se det. måsste se reprisen, även om det skulle visa sig att det inte går någon repris. TÄnker endå se den. heeh.

Just nu så er jag med MADDA. Vi sitter och nördar på våra laptops. nice. Vi spelade nyss också lite. Men min dator är typ cp. jag hatar den! ibland. inte just nu :D
Har egentligen inget roligt att skriva nu. Men jag kände för att skriva! det var längesen sist! maybe im back now!

aja, nu ska jag typ. ha lite tråkigt =) hihihi, eller kanske inte? ;) ;) ;) jag vet inte.
här kommer en "rolig", sorglig bild. fail =(


#295 - haha eh?

Melina; asså han har endå långt hår för att vara en pudel.
Amanda; han kanske är en långhårig pudel?


hejhej, Amanda är smart eh, haha va?

#294 - SÖNDAG, LOV<3<4<5<6 heh

asså, jag är äckligt trött. jag är det ba.
och amanda sitter och sjunger "stockholm i mitt hjärta"
läskigt. hm, ja jag tror nog att vi snart ska göra varma mackor på spisen. det är SÅ mycket godare än att göra i toast! tycker jag iallafall!! hhihi. kort inlägg. har som inget att skriva. eller jo.

Igår så käkade vi också varm macka, sen spelade vi wii, sen har vi nördat dator typ hela kvällen och natten igår. Sen såg vi på ps. i love you. Men jag började typ bråka med mig själv. för det gick inte att hålla upp ögona. tyvärr så vann min trötthet. jag somnade. hm. vaknade dock när filmen var slut.då vare ju ba att gå å lägga sig. hihihihi. sen vaknade vi och märkte att min mobilklocka gick fel. för nu ere ju faktiskt vintertid. najs!



#293 - vad häänder?

jag har tappat orken, orkar inte blogga längre. nu lägger jag ner.






skojjaaaaaaaaaaa!! :D ..
Jag ska fortsätta blogga, är väl bara i nån period då det känns jobbigt :D .. men tänkte iallafall skriva det.. så att alla som bryr sig vet. Sen tänkte jag lägga in en bild också!


#292 - eeeheheeh


#291 - SCHOOL

Sitter i skolan nu. Fick lunchrast på grund av ett matteprov, som jag faktiskt klarade! ( wohooo ).
Fick rast ungefär vid 10. har rast till halv 1. lite drygt men ja, endå härligt :D hihi. Måste typ förbi östra också och hämta en nyckel.. jobbigggtttt känns det kan jag säga. Men jag får se. Jag kanske kan fixa det på något annat sätt istället=)
Har inte skrivit på ett tag. har varit så arg på bloggen. haha, för det gick inte att svara på kommentarer, och då hade jag inet lust att skriva heller. jag vet jag är lite löjlig. hihii.
Aja Tobbe sitter barnvakt åt mig den här veckan. hahah, för att mamma är i stockholm. Men det är nice. lite lugn och ro i huset.. ( naat ) . Kommer inte bli lugnt förrän tobbe fltytar hemifrån, tyvärr.

Nej nu ska jag kolla runt litegrannnn, hare så bra allihopen inga skandaler osv.

#290 - High School Musical

15.25 - 19.30. Ja då är det High School Musical på tv, Nice! Både ettan och tvåan. Jag har båda filmerna, sett  dom tusentals gånger men allt blir så mycket bättre när det är på tv, även om det är dryga reklampauser då och då. Plus att jag har tappat bort ettan. Så det blir nice. Då har jag nyligen sett dom innan trean kommer ut på bio!=D Så att om en timme blir det att kolla på High school musical. näjs.




Igår vart det en ganska så tråkig fredag. Kollade på Idol, sen bytte jag till 9an och kollade på Shakespeare in love. Älskar den filmen! Sen så tänkte jag se en film också som jag fick tips om i en annan blogg. Men den får jag se ikväll istället, för att jag spelade xbox360 live med Amanda, KL och Kevin igår. Det var ganska så niice, Halo 3, bara det att jag sög!
Men övning ger färdighet, eller hur var det?
Hoppas att jag inte har gjort nåt fel, typ tagit bort något eller förstört något, för det är ju tobbes spel. Men aja, ni märker väl.
Skriver jag inge mer så har han slagit ihjäl mig=) haha.

Nej nu ska jag nu börja avrunda. Ska nog ta ut Lime en stund. hejs!

#289 - tjolahoo.

tjahoo, Snart börja det bra på tv, najsnajs! Har just plattat håret och sminkat mig. Får se om jag kanske ska vara med någon ikväll, eller om det blir att bara sitta hemma o mys, troligen blir det så eftersom jag nyss tagit på mig shorts. orkar inte gå och byta, och tänker inte frysa ihjäl heller! =D
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och skriker på  hundarna som ska gå fram och tillbaka heeela tiden, fastna med tassen i datasladden, laddaren som är tvärs över rummet och dra ut den.  Men jaja, det är väl inte deras fel. Förstår endå inte varför dom ska gå fram och tillbaka -.- .

Känner mig på sjukt bra humör just nu! Vet inte varför, kanske för att det är helg, kanske för att jag lyssnar på värsta peppmusiken? Jag vet inte, glad är jag iallafall! =D

Hoppas att allihopen får en trevlig kväll!


#288 - God morgon!

Idag så blev det ingen praktik. Var hur trött som helst och jag skulle aldrig orka fara 20 över 6 till Normaling och sen cykla massa mil i spöregnet.  Så nej, idag blev det att stanna hemma. Har inte hunnit käka något så det blir att äta frukost strax. Senare idag vet jag faktiskt inte vad det blir: Skulle kanske följa Tove till hennes pappa, men jag får se hur det blir med det. Men det är iallfall härligt med helg, igen. Tiden går så sjukt fort. Och om en vecka är det ju lov! härligt! Vilket också betyder att det snart är halloween! Vad har alla tänkt hitta på då?
Själv så tror jag nog att jag ska sitta hemma och myysa med alla bra filmer som brukar vara på tv! Kanske kolla om någon vill komma hit och se med mig=) Det blir nog nice. Älskar att sitta hemma och kolla på filmer på halloween, med mysstämning i hela huset och bara mysa ner mig i soffan med massa godis och grejjer. Sen är det ju lite mer jobbigt att man måste upp ur soffan nästan hela tiden på grund av alla ungar som knackar på dörren och ska ha godis. Tror nog jag ska ge dom hundgodis! mhaha. Näe, ska inte jävlas med dom, vill inte ha ägg på fönstret. (Vilket man brukar få endå, bortskämda ungar!)

Aja, nu blir det att glo lite på tvn och sen käka frukost!
Hoppas alla får en trevlig Fredag!=) puss!


Citrus & Lime!


Hon ser lite läskig ut va? =O


Lucy ligger på sin vanliga plats, framför kylskåpen!

#287 - Nu mera kallad Lime

Min älskade ödla är nu mera kallad Lime, Istället för Zlime.
Och vet ni vad?

Det här är min nya lilla ödla Citrus! (vet inte om den ska få behålla det namnet eller om det bara är ett tillfälligt) :)





Jag har varit gaanska så duktig på att inte skriva något om lilla Citrus i min blogg eller ens nämna hon!
Men här är hon! sötödlan=) Lime har nu fått en ny livskamrat! :) PUSS!

#286 - möömskväll

IGÅR..:
så var jag med Amanda!  Jag hjälpte henne att baka chokladbollar till hennes klass. Tog med mig recept och allt och for dit.Sen for vi till konsum och köpte grejjs som behövdes. Sen kom vi på att vi inte hade något pärlsocker, så ja, då for vi förbi hennes mormor och hämtade det=) Och seeen så kunde vi sätta igång!=D
Det blev för lite första gången (fastän vi gjorde en trippelsats) Så vi var tvungen att göra en sats till efter det. Men ja, goda vart dom=D
Sen efter det så tog vi moppen hem till min mamma, och sedan cykeln därifrån till frasses.. Och kvart över 9 tog Amanda bussen hem=) lite bilder från igår;

hon är ba helt happiiii! =D


resultatet! Nääjs.

#285 - Lunch

Nu har vi just haft lunch och samhällskunskapen börjar snart. Yes på lunchen så slösade jag pengar. Måste börja skärpa mig! Men ja, det var ju en såndär "engångsgrej" som hänt ett antal gånger denna månad. Men jaja. Amanda kom ner på stan, och hennes kompis Linn. Då köpte vi macka på Subwayy och satt ute och åt, vilket blev riktigt kallt efter ett tag kan jag säga!
Sen så Följde vi med Linn till hennes skola tvärt. Sen följde Amanda med mig hit till min skola, fick se våra miniskåp, Dom ääär ju äckligt små. Men ja. Så kan det ju varaaa!=D
haha.

Just nu kommer våran samhällskunskapslärare in med en TV, kan det betyda att vi ska se på film eller? =D niice!
Idag så ska jag kanske hjälpa amanda att baka också ( om hon vill då ) . hihihi. Sen blir det nog att sova ganska så hårt inatt så att jag är lyckligt pigg imorn!=D
Jaamen nuu så börjar vi som sagt. Så jag måste avrunda nu=) häjs!

#284 - Ashley

Jag älskar Ashley Tisdales hår!

ge mig det !

#283 - snart!

Sitter och kollar på One tree hill just nu men det är paus. Så då passade jag på att uppdatera lite här i bloggen medans vida ligger och snarkar nere vid mina fötter :) haha

Sjukt trött, har sovit en timme idag när jag kom från skolan, men det kändes som att jag sovit hyfsat mycke längre^^.
Aja, Kommer nog kunna somna inatt endå. För jag känner bara hur mina ögon vill stängas helatiden och kroppen bara vila. Är så sjukt trött!!

Aja, imorn är det Onsdag (IGEN). Bara jag som tycker att veckorna går så sjuuuuuuuuuuukt fort!?
Och sen efter denna vecka är det bara en vecka kvar till Lovet, helt nice!=) Ska bli härligt med lov, få sova uut litegrann.
Men jag skulle behöva lov redan nu känner jag...
Men ja, jag får väl helt enkelt härda.

Nu börjar one tree hills igen! hejs!=D


#282 - tjoho

Praktik idag då, behövde inte cykla! jääs! :D
Började dagen med att jag fick prova på att spåra med Luna. Gick skitbra=D Jag la ut ett spår och hon fick upp det direkt.
Ja sen efter det så gick jag och Angelica(en praktikelev som går tredje året på forslunda, ska vara där i 2 veckor) på en promenad med Luna och Ozzy. Tog väl cirka en timme och sen så var det lunchh. Vida satt och fick burtränas rätt så mycket idag. hm, jagvar inte så himla omtyckt sen. Mig ville hon inte lyssna på=) haha. Sen så har Angelica världens sötaste lilla flat valp som heter Lira! Ser ut som en mini ozzy :) haha.
På eftermiddagen kom en tjej dit som skulle pröva sin hund, se vad den var kapabel till osv, om den var bra nog att kunna börja jobba som något.

Ja sen idag så fick jag mitt fina pakeet också med massor me roliga saker :D ..
hårband, lite grejjs till naglarna, billigt och bra hårfärg, och ja, lite sånt=) Nå skummgummilockgrejs också. Ska testa det, det sliter ju inte på håret, hoppas dom funkar bra då!=)
Fick  borsten och nagelgrejset gratis, najs=D


sen fick zlime stå modell, haha tycker hon är så fin då hon ska ömsa.
Hon får sån frän färg=)





#281 - trött

Min kropp vill inte alls fungera just nu, känns som att jag bara ska falla ihop.
För lite sömn. Om 10 minuter så måste jag börja promenera till bussen. Inte ens Vida vill kliva upp nu. Förstår henne!
Vet inte hur jag orkar blogga. Tänkte som bara säga att jag tycker att världen är en hemsk plats så här tidigt på morgonen då man inte får sova -.-

svarar på kommentarer... sen.. efter praktiken.
nu ska jag åka buss i 1½ timme, sen cykla 3 mil. hejdå.

#280 - Vida

Ja, det är ju mest synd om Vida som måste bur tränas 2ggr varannan vecka.



och sen så gör hon ju verkligen allt för att få uppmärksamhet


Näe men jag älskar den där lilla saken =)

Tänkte faktiskt inte skriva så mycket nu, finns inget att skriva, blabla tråkig helg, hundvakt igår, pluggade. pluggat hela helgen, bara helt tråk. Men endå så har det varit hyfsat skönt med helg, men ja :)

#279 - praktik

Idag på praktiken så cyklade jag sammanlagt 3 mil! stolt!! Det är nåt jag inte skulle göra annars precis. så lat som jag är=)
Först cyklade jag 1,5 mil med Luna och sedan 1,5 mil med Ozzy. Och ja under tiden så fick vida sitta o bur tränas=) fick också lära mig kolla olika saker på hunden, typ kolla öron, tänder, tandkött, ben, muskler, sjukdomar och sånt där=) Vida fick stå modell medans vi tränade på henne o var inne i käften på henen o peta o grejja. tyckte hon inte var nå kul. Men egentligen så ska man ju gå igenom det där ofta, så att man vet att hunden är frisk, och så att man vet ifall hunden är sjuk i tid. Men jaja, det var kul idag iallafall=)
Sen har ajg gått till mamma också och gett vida mat, och sedan tillbaka hem igen. Blev mycket motion idag! haha, men ja nu är jag trött! gnatt

#278 - Avant

jag ba gillar den här låten. vet inte varför. Ba är så! :)

Avant - I wanna be close.



men jag är hyfsat säker på att jag snart har spelat sönder den. för jag spelar den om och om igen. jämt. möööh! :)

#277 - lyktstolpe



Amanda tycker att jag börjat blogga dåligt, och ja, det har jag nog. Jag känner bara att jag inte har tid eller lust, då mina datorer håller på krångla hela tiden, plus att det är inge roligt med inlägg utan bilder. Men Amanda sa att det är ju ba att ta kort på nåt. så ja, här har ni, en stolpe! hahah,

näe, nu sitter jag och pluggar, har en masssa att plugga så jag kommer nog inte vara färdig än på ett tag. Men det måste ju göras. blä. Imorn så ska vi typ gå 2 km på idrotten, rooligt. Men ja, det är ju bara bra, jag skall ju som sagt träna upp mitt knä! Sen har vi bild och arbetsmiljö- och säkerhet också. Det blir nog bra.

Veckorna bara riinner förbi. Snart är det Fredag igen. Är det bara jag som tycker att det går fort? hm, Men det är ju bara bra. Vill att dom här åren bara ska rinna iväg för jag är så trött på skolan nu. Jag vill göra något jag tycker om! nu! Det betyder att jag även längtar till praktiken på fredag! kommer säkert bli kul som vanligt!=)

Nu måste jag faktiskt plugga! häjda!

Sov gott ! =)

#276 - tisdag

Jass, igårkväll så fick vida ta en liten duschh, eftersom hon luktade skitmycket rök från när vi eldade, så ja, det blev att duschaa :) sen precis när jag var färdig så kom Anton. Vi ba chillaaa o kollade på tv, jag var tröttt och höll på att somna. Sen när han for så käkade jag och sen somnade jag typ direkt jag la mig ner. härligt!

Skolan idag gick hyfsat fort, alla lektioner förutom matten då, den tog evigheter! Blev helt less. skönt att det bara är en timmes matte imorn. Fast jag måste ta hem matten imorn och göra matteläxan, ifall amanda kan hjälpa mig imorrn? Hon skulle ju som göra det idag, men då så lämnade jag läxan i skolan, så smart som jag är. aja, annars så får jag väl kolla om nån annan har lust att hjälpa mig=)

Hos pappa så fungerar bara intenret till en dator, vilket är tråkigt, vi har fortfarande inte fått igång trådlösa. Men det ska väl fixas till veckan..hoppas jag iallafall.
Men nu ska jag kolla runt lite hära medans jag kan sitta här. Klockan 10 så ska min bror ha internet till sitt xbox360. så häjs! =D

ha en trevlig kväll=)

#275 - praktik

Ja idag så hade jag praktik. Var sjukt trött eftersom jag inte somnade förrän vid 2 igår och klev upp kvart i 6. aja, jag överlevde=) Idag så fick min lilla sötnos Vida följa med. Och hon stoortrivdes! Fick springa lös nästan hela dag.
En sak som hon gillade lite mindre var att sitta i hundbur! Men det ska hon få vänja sig vid. Eftersom då hon följer så kan hon ju inte alltid vara med på alla aktiviteter, så då kan hon behöva sitta där. Idag gräät hon o ylade när hon satt där. Stackarn... men ja, sen fick hon ju som sagt springa lös och då var alla bekymmer borta=)

Idag så har vi bara eldat upp en massa på praktiken. Hon hade en kurs också med två tjejer som hade en labrador och en pittbull. Skitsöta och duktiga var dom=) Sen så tränade Ozzy mögel också. Han är sjukt duktig! Ja tänk om vi människor kunde ha sådant bra luktsinne?


Vida i bussen påväg dit. helt lost och orolig. hon brukar inte åka buss så mycket.


Vida sitter o chillar vid brasan som knappt brinner ba.


älsk<3


Bussen hem, helt avslappnad=)


sötaste ozzy!


vida har supderduper energi och är ba allmänt happii

#274 - söndag

Hm, helgen har varit ganska så lugn. har nästintill inte gjort något alls. Igår så var vi förbi på onoff, rusta och på djurmagazinet och köpte lite grejjs som behövdes. Sen på kvällen så låg jag bara hemma och kollade på tv.
Imorn så ska jag nog ta med mig Vida, min hund till praktiken, blir nog skojjs!=)

Men nu så började gossipgirl igen så detta blev ett väldigtväldigt kort inlägg!

ha en trevlig söndagskväll allihop=)

#273 - ...hej

Okej, tänkte ju skriva blogg när jag kom hem men det var ju ba att glömma. orkade inte.
Var ju på min nya praktikplats för första gången och praktiserade idag. Riktigt roligt kan jag ju säga att det var, och jobbigt!
Måste kliva upp halv6 - 6. Bussen från ersboda till stan går då 06.17 och bussen från busstation till Nordmaling går 07.00. Sen så är jag framme i Nordmaling ganska precis klockan 08.00. Idag var vi hemma hos henne och tog hand om hennes hundar ( som vi alltid kommer att göra på fredagar ). Först så gick vi på 1½timmes promenad med Ozzy och Luna. Ozzy är en flat och Luna en långhårig schäfer. Sen när vi kom tillbaka med dom så skulle dom badas, kammas och klippa klor. Sedan blev det lunch och sen så var det Krilles och Heras tur att gå på en promenad. Det blev en lika lång promenad och sen så skulle ju även dom badas, kammas och klippa klor.
Hera är en långhårig schäfer men jag minns inte riktigt vad krille var för ras?

Aja, sen så hann klockan bli ganska mycket, så då for vi till Strandvallen ( där vi kommer tillbringa all tid på månadar ) och städade lite. och ja, sen så tog jag bussen hem, käkade middag och somnade. Vaknade 20.00 och ja nu sitter jag här och kollar på Idol=) Så att så såg min fredag ut. Hyfsat nöjd faktist. men känner att jag kommer ha ont i mitt knä imorn. aj.


Luna, precis innan duschen=) hon är så söt.


Deras katt Maja=D


också krille. lite sur och blööt :)

#272 - snabbt inlägg.

Har varit väldigt dålig på att uppdatera, jag vet. Men mitt internet har varit helt knas så jag har knappt kunnat ta mig ut på internet utan att det blivit "sidan kan inte visas". Inte kul alls. Men nu så funkar det bra. Hoppas det inte börjar knasa nusnart igen.

Igår så kräktes jag, jättekul! nej inte precis. mådde illa så det blev att fara hem från skolan. Men jag har inte kräkts mer än 1 gång, och det känns nog som att jag kan klara av att fara till skolan idag, så jag ska iallafall fara dit nu på sista lektionen, bild i 3 timmar och 20 minuter. Känns drygt, men det är första bildlektionen vi har så det känns som att jag borde vara där. Den börjar klockan 1 och slutar 20 över 4.



puss på vida<3

Bussen går om 10 minuter så jag måste börja göra mig i ordning o fara! Ha en trevlig dag :)

RSS 2.0