#488 - hjälp therese hitta sin hund Neo



Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader.
Svart med bruna tecken, chippad. Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig. Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka. Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073 Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414




Hjälp till nu och lägg in detta på eran blogg! Desto fler som får se detta, desto större chans är det att Therese får sin Neo tillbaka!

#487 - Mätt!

Nu har jag just käkat och vida också, vilket betyder att jag snart måste ut med henne.
då blir det en lite längre promenad!

bio imorn, i taket lyser stjärnorna. hoppas den är lika bra som boken!

#486 - Dagens planer!

tjoho! Har just städat i lägenheten, har dock inte hunnit mitt rum än, men det ska göras, hela lägenheten städad = 200 spänn, helt värt det :D

Aja, dagens planer:

Städa mitt rum

fara till djurmagazinet och köpa hundmat (om inte pappa gjort det)
kanske fara förbi hos mamma och hämta nå grejs + städa hos
ödlorna (om inte mamma gjort det)

Gå en långpromenad med Vida(förlåt vida för min lathet dom här
dagarna)

Sen till kvällen får jag se


Men vi får väl se om jag orkar ta mig till mamma, då hämtar jag iallafall också kabeln till min mobil så att massa bilder kommer in på bloggen!

här har ni en gurka så länge!

#485 - Helg!

Ja nu är det helg för min del, ganska härligt.
Aja, skoldagen började med Naturkunskap i en timme, sen idrott och sen lunch. På idrotten var det nästan bara teori så det var ju najs. Och ja, på lunchen gick jag och daniella och kollade på sköldpaddsbäbisar(vi såg bara en, den andra va ba borta). Men den var ialalfall ursöööööööööööööööööt bllööööööööööööööööööööööö jag vill ha!

Aja, Sen så skulle vi fara på studiobesök på nå stjärngrejs, vet inte vad det hette, men vi skulle iallafall mötas på ett ställe på forslunda 20 i 1. Så vi började gå dit och när vi kom fram så såg vi ba hur dom for iväg med minibussen! vi ba oh noo och började småspringa men hann inte, så vi trodde att vi va fast på forslunda.. men ja vi hade tur, Emil (som just börjat i vår klass, har dock bara två lektioner med oss) kom och hämtade oss, pheew. Linda och Jenny åkte också med han.. hur det hela gick till vet jag inte, men jaja whatever, vi kom iallafall fram till stjärngrejset. Det var faktiskt ganska så intressant=D

Vatten kan koka utan värme, Vatten fryser utan luft och man kan "blåsa upp" ballonger som det redan är en knut på! haha där ser man, lite av det jag lärt mig idag. Sen så har jag lärt mig en massa om stjärnor och om det blir varmare på mars och allt vatten smälter så tänker jag flytta dit. Vi fick se på en stjärnhimmel också. Man låg i nån fåtölj(?) och kollade upp i taket, Ni som har varit på cosmonova vet vad jag menar om jag säger att det var som en rund skärm i taket, helt coolt tep. Det var ganska kul faltiskt!

Sen när vi skulle hem så for alla ba, poff. Men vi hade (nästan) tur för vi såg en buss som gick  till stan. Så vi började vandra mot bussen, och precis när vi var brevid bussen så åker den iväg!!!!!!!!!!!? hahah, så ja vi fick gå till stan. Men nuuu är jag hemma och har just kollat på one tree hill, det är najs!

Föressten så har min mobil gått sönder!!!!!!!!!!!!!

Har en sånhär mobil

Och nu har (tror jag) en skruv  där inne gått sönder så att den inte går att skjuta igen! Helt tråkigt, så nú kommer jag måsta lämna in den! bajs också.

Föressten så blir det inte så mke nyare bilder nu när jag är hos pappa, eftersom jag har min kabel till mobilen hos mamma, men ja, jag får läggga in alla bilder när jag kommer dit!

nu ska jag kolla på film tror jag, eller kanske sova..  hmmmm får se.

ha en terevelig kväll! =D

#484 - Godmorgon!

Okej eftersom jag inte skrev nåt igår kväll så får jag ta och berätta om gårdagen idag. Det började såklart med skolan, på lunchen for jag och Daniella till miasgrill och mötte upp tezza också käkade vi där (tycker fortfarande lite synd om dig daniella som inte fick en milkshake :( ) .
Aja, Sen efter skolan så for jag till papa och gick ut med Vidis. Efter ett tag kom tezza hit med sin dator också brände jag ut nå filmer åt henne o tog lite filmer av henne o mjusik osv, blev bestämt att jag skulle följa henne och sanne på bio på lördag också, blir nog sköj :)

Sen igår kväll hände det något väldigt konstigt.  Typ  vid halv10 så låg jag i sängen me soffan och sen blev ja ba supertrött, kunde knappt hålla i datan haha så ja ba stängde av den, la mig ner och somnade direkt. hm, ja men jag är iallafall pigg nu så jag ska inte klaga :D (jag låg såklart inte i sängen med soffan, det skulle stå datorn, men sen var det ju ganska komiskt så det får stå kvar)

aja, nu ska jag kolla på tv skulle jag tro ett tag och äta upp mina mackor=)
häjda!

#483 - skola

Nu sitter jag i skolan, all by my self. Ingen har kommit än. allt jag hör är klockans tick, tick, tick.. känner mig ensam och rädd.. hahah nämen de e najs, om 20 minuter börjar matten, undra om man får veta vad man fick på matteprovet nu, eh.. heheh. Aja, nu ska ja chilla här i mörkret tills matten börjar!

#482 - Jag kunde inte..

Jag kunde inte lämna min hund Vida så hon följde  med mig hit till pappa. Hon är min lilla älsklingsötnosnöt.
Vaknade för ett tag sen, ska snart kliva upp och ta något att äta, sen blir det att slå på tvn ett tag innan vovven ska ut=)

hoppas alla får en bra daga idag! ciaoo


en bild på mig sen när jag var blond, den bju jag på.

#481 - te är gott!

Nostalgi, En colatorsk med nadiga läppar jäser i solen och delar en aprikos med en rostig kniv.

Jag hade snook låten på min andra dator, den jag tidigare letade efter, här är den=D

Snook - Ojojoj



#480 - yeey!

Är hos pappa nu och har fått igång trådlösa internet, wheehey.
Superbra. Blir nu att snart äta middag sen ska jag chilla ba,
(sen plugga)

Men härligt att jag kan använda min älsklingsdator här nu, puss på den! (L)

#479 - Lunchrast


Konstnär: Daniella


Självporträtt av Daniella.
Konstnär: Jag såklart.


Konstnär: Jag. Daniellas söta katt Måns och Min hund VIda!




Detta är då forslundas sköldpaddsungar. Vi tycker att dom ska heta Melina
och Daniella. Om det är pojkar ska dom heta Emil och Daniel.
Konstnär: Daniella

Såhär kul har vi på lunchen, heheheh.

#478 - Matematik

Nu är det dags för matteprov, wish me good luck..

#477 - Tisdag

Nu är det tisdag igen ja, känner mig pigg även om jag vaknade 6 och somnade vid halv 3. Otroligt endå att jag somnade halv3, här har jag lyckats vända på dygnet, provar endå lägga mig ett tag innan halv 3 och jag somnar. Men jag klagar inte=D
Har ju fått sova lite nu såå.. okej,
Denna dag väntar
Skola:
Matte prov (som jag tror kommer ta ca 30 minuter) och därför blir det
Lunch i typ 3 timmar
Samhällskunskap
Svenska

Sen ska jag till mama ett tag, förhoppningsvis så kommer pappa att hämtar mig när jag ska dit så jag slipper gå eftesom jag inte har busspengar. Men han hämtar mig nog. Sen ska jag väl inte göra så himla mycket, hoppas dock att vi får igång  internet  på den här datan nu då! Annars blir det inge kul.

Skitjobbigt är det att jag letar efter en snook låt som jag vill ha men jag vet inte vad den heter, arghh.. Men jag tror att jag kanske har den på min gamla dator hos pappa, hoppasss...

Nej nu ska jag kolla lite på Vakna med the voice och sen göra mig i ordning. :)


och jag kommer sakna digggg =( blööh. och lucy också såklart
Hon är inte blind på ena ögat även om det kanske ser ut så på bilden,
av någon konstig anledning heheh

#476 - Måndag

Imorn är det tisdag vilket betyder att det är skola och matteprov. Så jag måste verkligen plugga ikväll..
Hoppas jag kan sova inatt  nu när jag vänt på dygnnet ganskaa rejält, men jag känner mig trött så jag tror det  ska gå bra, men att jag känner mig trött är väl inte sådär jättebra endå eftersom det inte går så himla bra att pluggadå.. men det löser sig nog på något sätt. Ska iväg till pappa och äta middag om ca 1 och en halv timme. tänkte försökaa hinna duscha först så jag skriver väl mer ikv! hejs :)

#475 - Puss

Du är min sötis




och såhär kul har man när man vart ute å gått



sen kan man ju inte bli sådär otroligt het på alla bilder=D

#474 - ett gott skratt förlänger livet









#473 - damn it

Somnade vid  nio imorse, lite före tror jag.. Men ialalfall så ställde jag väckarklockan på 1, somnade om ganska så fort, såklart. men vaknade lite då och då så tillslut så var jag helt vaken vid 4 (trodde jag) Låg kvar och gosa me vovven som låg o sov brevid. sen poff somnade jag om och vakande vid 5. yey. Men så kan det gå. Funderar på om jag ska plugga på matten idag eller imorn. Kankse pluggar lite  ikväll lr nå. får väl se hure blir.


trött hund som inte vill ha en blixt i ögona och har chipssmulor på huve

#472 - tjolaho!

Jag känner mig förbannad och överlycklig på samma gång, läskig känsla faktiskt.
Nämen jag är superglad, sen är jag pigg som bara den också (tyvärr, vill helst sova)
Men jag stör mig på människor idag, inge kul blö. därför tänker jag inte skriva mer.
Kommer inte kunna sova på ett par timmar men säger Godnatt iallafall! .. .. godnatt!



#471 - Bolt

Har just kollat på filmen Bolt. Helt otroligt bra, sorglig och rolig film. Vädligt bra för att vara en animerad film, jag älskade den!
sen så tycker ju alla olika men jag tycker att ni ska se den!

#470 - stort fail!









#469 - tjoho!

Sovde väldigt länge idag, vaknade för bara en timme sen eftersom jag knappt sovit inatt, men jag har som inget att skriva, så här kommer mer bilder!












drömde inatt att en gorilla stod och dunkade händerna som en galning i soffan, vaknade livrädd och märkte att vida låg brevid mig och drömde och svansen viftade förfullt, sötvov

#468 - bloglovin

Följ min blogg på bloglovin
skulle göra mig väldans glad :D
Hittade just dit, kanske lite sent lr? haha
Men nu är jag medlem där och väntar på att bloggen ska bli godkänd eller vad man kan säga.
Premunerar iallafall nu på alla bloggar som jag läser, nästan!

Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll!

#467 - Bilder!

Tänkte inviga digitalkameran på riktigt nu, med massor av bilder (såklart så fick hundarna va modellerna)
Så här kommer bilder (några är dock väldigt ljusa, men jag lyckas inte fixa ljuset riktigt)


Vida lyckas alltid få till så fina miner, i love it! haha


Sova!


godis...?


GODIS!?!?



heheheh





söt!


hopp!



Mer bilder får komma sen - insåg just hur långt detta inlägg började bli!

Men dom är ju faktiskt det finaste jag har!


#466 - hihi

Otroligt begåvad papegoja. Man blir nästan sugen på att skaffa en!
Fast vilken huvudvärk man skulle få till en början, haha! Sen så är
det väl ganska många papegojer som skriker väldans mycket,
men denna var ju hur söt som helst! :D


#465 - god morgon!

Vaknade klockan 6 imorse med FET huvudvärk! Tog en alvedon och tänke endå gå till skolan, men huvudvärken ville inte släppa och jag blev förbannad, det är väl lika bra att jag är hemma, är förkyld och slemhosta, uäh. nångång måste jag ju bli frisk, sen nu ska jag göra allt jag kan för att bli frisk till skolan på tisdag igen!
har ju ingen skola måndag och fredag, eftersom jag inte har någon praktik just nu, vet inte om jag skrivit det. Men nu ska jag bli superfrisk till på tisdag! Ett måste. Mycke apelsin, te, honung osv!
alla som är sjuka - håll er borta från mig! haha för jag tänker aldrig mer bli sjuk!
nu är jag less.

#464 - skola

svenska är tråååååååååååååååååååk, bara en timma kvar nu!

#463 - God morning!

Hur mås det idag?
Jag vaknade faktiskt självmant 10 över 5 imorse och tänkte bara att om jag somnar om så kommer jag förmodligen inte kunna komma upp, - bara för att jag av någon anledning vaknade 10 över 5, hyfsat pigg. Så ja, jag klev upp. Har suttit vid datorn nästan hela morgonen, duschat gjort mig i ordning osv, ska snart käka frukost. Bussen går klockan åtta och jag börjar kvart i nio. Det blir nog bra. Hoppas jag slipper göra provet idag, annars blir det stort IG kan jag säga..

Iallafall, så har vi faktiskt köpt en digitalkamera nu! wiiie! äntligen!=D
Så det blir lite bättre bilder här framöver, även om det förmodligen kommer att komma ganska många mobil bilder också eftersom mobilen är alltid med. Men, kamerabilder är naijse. Vi måste dock fixa några inställningar på kameran eftersom skärpan är konstig och bilderna blir alldeles för ljusa om man har lampan på. Så ja. hähäe, men nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag äta! Ha en bra dag alla =)


morgonfrillan på Lucy!

#462 - Möte!

Idag så har jag möte, så idag får jag kanske veta lite mer om hur det blir med praktiken i skolan.
jag hoppas hoppas verkligen att jag får en bra praktik, i umeå! Mötet är klockan 2 så det är ett tag kvar innan jag måste fara, skönt att vakna i tid ibland=D Jag slipper iallafall praktik idag. Men har ett prov som jag måste göra, hoppas jag inte behöver göra det imorn utan får vänta till på onsdag. blir iallafall att plugga lite ikväll!




min vackra skola.. hahah
vet inte ens om man kan tolka det som en
skola.. hm


#461 - Tjolahoo

Igår så for jag till Amanda vid klockan 10, och var med hon, kl och alex. Det var väl rätt så kul till en början, sen blev jag lite uttråkad och väldigt trött så jag tänkte fara hem, eftersom de va mitt inatten och jag smsade tove så bestämde hon att hon skulle följa mig en bit hem, för hon hade tråkigt, fast såklart slutade det med att jag for hem till henne, det var svinkallt ute! Så då var jag hos tove tills bussarna började gå igen och då tog jag bussen hem. Jag var väl hemma ungefär halv 7 imorse och sovde sen till 2. Somnade sen om igen vid 4 - halv 5, och vaknade för en halvtimme sen.

Nu ska jag snart se Balto<3

filmen får mig att grååta! Just också att själva
handlingen är baserad på en sann historia
också!

#460 - Grattis Lucy!


Grattis klumpeduns! Idag fyller min älskade söta vovve 14år.









Japp fjorton år är väl inte så illa? Trots att hon går in i dörrar, vinglar fram på sina små tassar, tigger dygnet runt, hör knappt något alls, luktsinnet funkar väl inte heller som det ska, sen är ju ögonen inte till någon stor hjälp heller. men trots det så är hon hur pigg som helst.

Självklart så gjorde vi en liten hemmagjord tårta åt henne också med massa skinka på och sånt som hon gillar! Som hon satte i halsen och sen så kunde hon inte andas och vi greps lite av panik. heheh, men såklart så fick hon ner det tillslut. Annars skulle jag nog inte skriva detta inlägg just nu! Nej haha, Nu ska jag inte skriva mera!
Grattis Lucy=D

#459 - the guru..

Sitter och kollar sådär lite halvt på The guru.. Vet inte, andra gången jag ser den och har endå knappt kollat på den. Så jag antar att ajg inte tycker den är så bra. Börjar känna mig lite tröttt men vill inte sova nu, det betyder isånnafall att jag säkert kommer att vakna upp vid 5 på morgonen som imorse, sen somna om och vakna vid 3. nejtack.
Blir kanske läkaren på torsdag också. blää.





#458 - byta praktik

Nu så har jag pratat med studievägledaren och jag ska ha möte på måndag sen blir det väl troligtvis att byta praktik.
tänker inte nämna min influensa mer eftersom jag inte vill ha me den å göra längre!! (även om jag just nu nämnde den)


#457 - hjälpp.

Jag svettas, fryser, svettas och fryser. Känner mig illamående och har fått massa kliprickar på armen men som tur så börjar dom försvinna lite nu.. Sen har jag ont i ögoneen, kan knappt se något! Så detta blir ett snabbt inlägg!

Har väl inte sovit speciellt bra inatt, vaknade först vid 7 och kunde inte somna om, fast det kunde jag tydligen. Sen så vaknade jag vid 9 och tillslut vid 10 och då klev jag upp. Somnade vid 5-6 så jag är hyfsat trött. Men jag lär väl sova en stund sen skulle jag tro.

Jag gillar inte det här....... håll er borta från influensan!


#456 - men herreguuud!

Nu sitter jag och kollar på en film som just började på trean. Ska försöka sova också men känner mig till min förvåning inte alls trött nu. Men ja jag får väl se, förr eller senare måste jag ju somna! Blir att vara hemma imorn också då.. Blir att vara hemma tills jag är frisk helt enkelt. Eller vad skulle alla tycka om jag gick ut och smittade folk med influensan? ;) haha.


#455 - trött!

Idag blev det inte mycket bloggande eftersom jag sovit i stort sett hela dagen, men är fortfarande tött. Vida (hund) satt just och kikade ut genom fönstret, vilket hon tycker är väldans trevligt!

Nu ska jag fortsätta kolla på A lot like love, den är ju sypermysig :)

#454 - morniiing








jag kan inte svara på alla kommentarer, när jag ska gå in på vissa så står det "bad gateway" whatta? :(

#453 - Nu stänger jag ner!

Nu tänker jag faktiskt stänga av min dator tror jag, eller iallafall lägga bort den och koncentrera mig på tvn, så godnatt allihopa!


citronvatten<3

#452 - World trade center.

Kollar på filmen world trade center nu, har faktiskt aldrig sett den tror jag.

Har egentligen inget roligt att skriva, tänkte bara önska allihopa en trevlig lördagskväll :)


#451 - gör mig frisk, nu!

Jag vaknade ju som sagt halv 8 imorse, men somnade sen igen vid 12-1 nångång, och vaknade upp klockan 5. Visst var det skönt att få sova men när jag vaknade upp igen så kändes det som att huvudet höll på att sprängas och som att ögona skulle ploppa ut.
Det känns iallafall lite bättre i örat nu som tur är.
Jag tror att jag ska ladda hem en film som jag ska lägga mig och kolla på. Eller först blir det väl att kolla om det kanske är nån bra film på tv.


Lucy är så otroligt söt när hon sover!


#450 - godmorgon!

Jag är uppe med tuppen idag. Vaknade väl för en timme sen, av att jag hade skiiiiiiiiiiiiitont i örat! I brosket i örat. Vad har jag lyckats med nu då?? Det känns nästan som att jag legat och vikt örat inatt. gör skitont. Aja. Jag får se till att inte ligga på örat bara.
jag vaknade hyfsat tidigt med tanke på att jag somnade vid 4 skulle jag tro? men att försöka sova igen är bara lönlöst. Nej nu ska jag kolla på barnprogram och dricka mitt citronvatten!


#449 - sova?

Jag funderar faktiskt på att sova snart. Känner mig trött.. Eller inte trött, jag känner mig helt slut i kroppen. Med tanke på att jag vaknade 2 idag så är det konstigt att jag är trött nu. Jag burkar iallafall måsta vara uppe 12 timmar innan jag blir trött. Men det är väl kanske för att jag är trött i kroppen osv för att jag är sjuk.
Tror iallafall att jag ska kolla färdigt på Analysera mera först , och sen får jag väl se om jag känner mig lika slut sen.
Men säger iallafall Godnatt nu!
Så hörs vi imorn (eller inatt om sömnen skulle svika mig)


sjuk milinis.


hårdmacka,  te, lypsyl, näsdroppar och cocacola.
Sånt som får mig att vilja fortsätta leva dessa sjuka dagar! :D

#448 - gott!

Nu har jag just gjort en smoothie! supergott.
Och innan det åt jag Fruksallad, eller frukt och glass rättare sagt.
Nu ska jag kolla på analysera mera!


#447 - fruktsallaaad!

Snart ska jag göra fruktsallad! Med glass! Det blir nog gott!
Känner för att proppa i mig frukt. min kropp behöver nog det.
Ikväll blir det ialalfall att kolla på lets dance. man måste ju kolla nu när blondinbella är med. eller huuur?


jag vill ha alltihop!

#446 - hejsan

Jag kommer inte vara en bloggmänniska idag. Hostar upp lungorna och håller på tappa huvet.
Så kommentarer svarar jag inte på förrän ikväll.

hur går det där till?

#445 - jag orkar inte

Det slutade med att jag somnade när jag gick in igen, vaknade vid 2 med  väääääääääärldens huvudvärk, hostattacker som bara den och ont i vissa delar av kroppen! Jag blev skitarg och surade ett tag när jag sen bestämde mig för att orka mig upp och ta alvedon. Det gick över litegrann när jag slutligen somnade igen. Vaknade upp för en stund sen och helvete värken är tillbaka! jag orkar inte med det här längre. När jag går så känns det som att jag balanserar ett bowlingklot på huvet.

Aja min lärare ringde också från praktiken och frågade om jag skulle komma. Fick inte ens fram rösten när jag pratade med henne i början, men jag tror nog hon hörde vd jag sa.

Nu blir det att kolla på tv och inget annat!


#444 - lyckat.

Jag missade bussen.
hur lyckas jag? Min klass är säkert glad iallafall, slapp dom höra mig hosta hela jävla lektionen. men åh.


typ jag

#443 - God morgon!

Jag har inte sovit alls men känner mig än så länge inte så trött.
Känner mig dock väldigt dålig. har hostat hela natten, mitt huve värker och skulle helst bara gå och lägga mig i sängen och sova hela dagen. Men har iallafall kommit fram till att jag ska gå till skolan idag. Det är ju trots allt bara halvdag. och idrotten lär jag väl knappast vara med på idag. Så då är det endast en lektion men tänker endå vara med på teorin på idrotten. (Om det inte nu skulle vara så att vi börjar med Naturvetenskap idag, då kommer vi sluta 20 över 4). Men Daniella sa att det börjar nästa vecka typ. Så då äre nog så!
Bussen går iallafall om ca en halvtimme till stan. Så jag kan ligga och kolla på tv ett tag till iallafall.

Här är iallafall dagens klädval;

Inget speciellt alltså. Har aldrig varit så mycket för att klä upp mig i skolan.
Klä upp mig för att fara till ett ställe som jag helst bara vill slippa? Nej då
har jag hellre bekväma kläder.

Som ni ser så är hundarna uppe och joinar mig så här tidigt på morgonen=)
haha, nu ska jag lägga mig i soffan!

Hoppas alla får en bra start på dagen!

#442 - så går det!

Jag somnade faktiskt tidigare. Jag somnade! Men sen så vaknade jag. Och då var det kört. Nu kan jag inte somna om. Helt omöjligt. Så det är väl bara att bita ihop och försöka gå till skolan ímorn iallafall. Om jag inte har helt fel så är det bara halvdag imorn. Det klarar jag nog.

tidsfördriv denna natt? -


haha vadå man kan väl alltid drömma?

#441 - Sova?

Sådär, nu är filmen slut.
Den var faktiskt ganska så bra. Bättre än vad jag förväntat mig.
Har ett svagt minne av att jag kanske har sett den förut. Men jag vet inte. Slutet chockade mig faktiskt. Ett sånt slut som man verkligen inte har räknat med. så den filmen är godkänd iallafall!

Nu tror jag att jag ska försöka sova. Vi får väl se hur det går.
Godnatt!=)


#440 - filmtajm

Nu blir det att se film! Har inge gotta som jag hade igår, men det får gå iallafall!


ska iallafall se denna film. Har inte sådär jättehöga förväntningar av filmen eftersom den hade fått ganska blandade kommentarer, men på trailern såg den hyfsat bra ut så den duger nog. Jag ska gå och smöra mig en hårdmacka nu också! möms

#439 - angående framtiden

Alla som börjat gymnasiet vet vad alla lärare säger. Börja inte ett gymnasium bara för att din kompis gör det. Välj något som DU vill göra. det är DIN framtid det gäller. Det vi ska göra är alltså bestämma början på våran framtid, vid 16års ålder. Det är så många som inte har någon utbildning, säkert ännu mera som inte ens jobbar som det som dom utbildar sig till.

Sen är det också vääldigt många som inte vet vad dom vill bli när dom är 16år. Och det är väl självklart.
Till skillnad från några andra, så vet jag vad jag vill jobba med. Jag vet vad jag vill utbilda mig till. Nån sorts djurskötare.

1. Helst skulle jag nog vilja jobba med vilda djur (allt från tigrar till ormar till pingviner, utomlands, eller på en djurpark)
2. Ta hand om upphittade/övergivna djur som katter, hundar osv.

3. Veterinär
4. Jobba i en djuraffär, tex djurmagazinet. Där det även finns djur.

Det är dom alternativen jag far fram och tillbaka mellan. Men jag har kommit fram  till  att jag kan sitta och tvivla och fara fram och tillbaka hur mycket jag vill. Så länge jag är fast i Umeå, så är det enda jag kan jobba med Hundtränare, Hundpensionat, och KANSKE djuraffär. Eftersom Umeå är så väldigt litet så finns det inte mycket att välja mellan.
Jag praktiserar två gånger i veckan, just nu som hundtränare, och vilken praktik ska jag  välja här i umeå för att lära mig allt som behövs för att jobba med vilda djur eller att ta hand om skadade djur?

det finns ingenting.


#438 - godmorgon

Vaknade faktiskt inte nu, vaknade för ett tag sen, men har legat och latat mig ett bra tag nu innan jag startade datan och tvn.
jaja, imorn så börjar skolan. Någon som är pepp?
Jag är inte pepp. Jag känner mig fortfarande sjuk. Jag vill helst ha lov tills jag är frisk. Meen man får inte alltid som man vill!


#437 - låt fettet flöda


nu skall jag äta gott som aldrig förr. Min kväll börjar nu!

hoppas alla andra får en trevlig kväll! =)

#436 - tvkväll.....igen!

Ja, eftersom jag inet har något bättre för mig ikväll så blir det att kolla på tv.
Och ikväll är det Legenden om Zorro! Det måste jag ju se=D det var ju år och dar sen man såg Zorro. Så det blir nog bra!




Käkade just tonfisksallad, mycket gott! Sen började tobias klaga på att vi alltid klagar på att han klagar när han påstår att han aldrig klagar. Då blev jag less på att höra han klaga och gick.

Funderar på att riktigt mysa ner mig i soffan sen med hårdmacka och kanske en manadrin, med täcke och massor med kuddar och min hund såklart!

Men innan det så ska jag svara på kommentarer och läsa lite bloggar! Puss på allihopa

#435 - det snöar!

Det snöar förfullt ute :) Nog för att snö har  vi haft länge nu, men det var längesen jag såg det snöa nu..   kanske för att jag varit sjuk och varit inne så mycket.. men endå!

Jag vaknade halv 11 imorse typ av att jag höll på kvävas för att jag fick nån hostattack. Försökte lägga mig ner igen men fick hela tiden samma hostattack vilket var väääldigt drygt. Och vatten hjälpte inte heller så mycket. Iallafall så gav jag upp. Men då somnade jag. Hade endå tänkt kliva upp klockan 12 men det gick inte såklart. Minns inte ens att min väckarklocka har ringt och ja, jag vaknade för ca 20 minuter sen när grannen kom hit och skrek från hallen och frågade om vi hade tejp.

Nu ska jag kolla på OTH. Skriver mer sen!


Idag har jag mysis sjukis kläder i vinterkylan. tehe!

#434 - gott folk!

Vad gör allihopa?
Sover, förmodligen. Eller det finns kanske några som kliver upp nu? Några som varit vaken precis som jag?

Jag är fortfarande uppe ialalfall, sitter och kollar på barnkanalen och ska snart börja mumsa på mina apelsinklyftor (säger man så?)

Idag blir det en väldigt lugn dag, vääldigt lugn, jag ska äta vitaminer som satan nu och hoppas att min förkyldning och värk inuti nån äcklig nerv (tror jag) vid örat, tinningen och bak mot huvet går över.
Sen så måste jag faktiskt plugga också, men jag vet inte. Har ett prov jag måste göra, men det behöver jag inte göra förrän nästa vecka. Sen så måste jag forska lite om någon hundras, typ, varför den hundrasen avlades fram, vad den användes till förut och vad den används till nu osv. Men det är ju bara kul!:) Så det går nog bra.

Nej nu ska jag äta apelsin!

#433 - lila!

Hittade denna bild, minns när jag hade denna fina färg på mitt hår! Haha,
ja i början så var bara en del av håret, mitt underhår lila. Men efter varje
tvätt så spred det sig mer och mer, tillslut så var jag lila lite överallt i håret.
haha, men jag gillade det i början faktiskt! Nu funderar jag på att färga rött
underhår, nu när jag är brunett, det kanske skulle bli nice?=D



Sitter nu och kollar på 13 snart 30. Den är på tvn och började 21.00.
Man har väl sett den ett antal gånger, men vad ska man göra när
man ligger hemma och är sjuk? Sen så har jag inget emot att se
filmer i repris, särskilt inte om dom är bra!=D

#432 - hemma!

Ja stan blev det, men bara i ca 1½ timma. Tobias köpte något på Game och sen blev det att fara till Mias  och käka! Jag vart så sugen, och sen när jag väl åt började jag må illa.. Så jag åt typ inte så mycket, kändes vääldigt ovärt. Aja, så blir det väl ibland. Sitter och kollar på föräldrafällan nu, den är ju superbra =D hihi.

Tänkte lägga in en dagens outfit också,
även om ja, jag inte har någon bra kamera (än).
ska kolla om jag kan få min att  funka ikväll (om jag hittar den)


Brunt linne - som jag har fått.
Svarta jeans - Från sthlm
Lila benvärmare - Mammas :)


gott va?eller just nu känns det lite äckligt.. .. ikväll blir det iallafall att äta kycklingklubba! mums=D

#431 - Men åh! =(

Jag vaknade vid 12 idag för att jag skulle se dr. dolittle 3. Men jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna hela filmen, tror nog att jag blundade minst en timme av filmen. Aja, jag kunde inte sova förrän halv 8 imorse, så lite synd om mig är det faktiskt :) haha. Någon som sett hela  filmen som kan säga om den är bra eller dålig? Missade nämligen slutet också..



Tobias vill att jag ska följa med ner på stan på en timme typ.. känns lite jobbigt eftersom jag är sjuk. Men jag vet inte, jag följer nog om han inte hittar någon annan att fara med istället. Han ska endå bara ner på Game och köpa något spel tror jag! Aja nu ska jag försöka vakna till lite! =)

#430 - jag och tezza...

för ca 3 år sen! :)



Förut spelade vi alltid in videos, var alltid lika kul att kolla på dom när man spelat
in och alltid lika tråkigt att försöka hitta bra låtar! Men det är är så kul att titta tillbaka
på dom nu ;D

jag saknar faktiskt holmsund!</3

#429 - dumma, underbara, älskade hund!

♥ Ge din hund ett slag - och den ger dig sin förlåtelse.
♥ Ge din hund dina hårda ord - och den ger dig sin underkastelse.
♥ Ge din hund av din irritation - och den utplånar sig för dig.
♥ Ge din hund dina krav - och den ger dig sin lydnad.
♥ Ge din hund lite av din oro - och du får oändlig tröst.
♥ Ge din hund dina tårar - och den ger dig balsam med sin tunga.
♥ Ge din hund lite av din ensamhet - och den ger dig sin trygghet.
♥ Ge din hund lite uppmärksamhet - och den ger dig all sin välvillighet.
♥ Ge din hund ett vänligt ord - och den ger dig all sin kärlek.
♥ Ge din hund lite av din glädje - och den ger dig hundrafalt tillbaka.
♥ Ge din hund lite av din kärlek - och den ger dig hela sin själ.

#428 - wattafakk

Bloggen har något allvarligt fel. tog tep 5 minuter att komma in i nytt inlägg från att jag kom in på bloggen men hörrrudu såg just att det är bring it ot på tv så skriver mer sen :)

#427 - GE DIG!

Är fortfarande sjuk. Hade typ feber imorse, halva ansiktet värkte typ, mest runt ögat och jag kunde typ inte andas med näsan, och när jag andades med munnen så började jag hosta, trodde typ jag höll på dö! Fast så vare ju inte. Hade sovit konstigt också så min nacke gjorde jätteont också.. typ det kunde inte bli värre lixåm.
Aja, nu har jag slutat tycka synd om mig själv, för på torsdag tänker jag vara frisk. annars kan ju gud ta sig i röven.
Mitt huve dunkar så mycket så jag tror att jag dör nu.

Igår så var vi iallafall på droskan och käkade, jag, amanda, tezza, madde, tove och sanne. Första gången jag åt där men det var faktiskt riktigt gott. Önskar att jag åt lite mera faktiskt. Men haha, ja jag kan ju inte precis springa tillbaka nu, om det vore så enkelt. Sen skulle iallafall jag, amanda och tove på bio och se twilight, men den började inte förrän halv 10 och klockan var typ halv 7, så det sket ju sig direkt.

Jag tänker faktiskt inte blogga mera nu, för inte är det väl kul att läsa trista inlägg=)
Men skönt är det ju att skriva av sig. japp hejdå hoppas alla andra sjuklingar blir friska snart!

#426 - asså vafan?

jag kan inte sova och nu var jag bara tvungen att skriva blogg..
Sitter och kollar på teletubbies, och dom som har sett det vet att när dom ska visa sånadär filmer som dom gör i dom flesta barnprogram, såna där 5-10 minuters filmer, dom visar dom i sin mage eller vafan de är.. de blir en liten tv på deras mage.. aja iallafall så visade dom en film som var ca 5 minuter som handlade om nå barn som skulle ha ögonbindel och gissa vad olika frukter var för frukt.. och sen när det var slut, så säger en av dom där teletubbiesarna; igen igen igen!
Också visar dom samma jävla program igen? Jag menar har dom så jävla dålig fantasi. Inte ens barn kan väl tycka att det är roligt att se samma skit igen?

Var bara tvungen att ta ut min (egentligen onödiga) ilska på nånting, tur att man har bloggen!
nu SKA jag sova.. godnatt!

#425 - hellu

Som dom flesta som känner mig säkert vet, så är det väldigt svårt att få igång internet på min dator. Jag har inte trådlöst till min bärbara så jag måste koppla in en såndär sak bak i datorn.. och jag måste hålla på ett tag innan internet börjar funka - om det börjar funka. Alltså dra ut den och he in den flera gånger innan det vill funka.
Aja iallafallll, så testade ja ba, vet inte riktigt varför, med att he in internetsladden sammtidigt som jag släckar taklampan.
så mamma stoppade in internet sladden exakt sammtidigt som jag släckte lampan - och det funkar! Har provat två gånger och det funkar verkligen. Kanske bara är slumpen också, men iallafall.. det funkar! helt otroligt bra.

känner att jag förklarade väldigt dåligt.. hoppas nån människa där ute förstår...
HEJS!

#424 - Godmorgon!...?

Vaknade först klockan två idag, sen somnade jag om och vaknde klockan 6 av att mamma skrek att ja skulle kliva upp. Så jag klev upp, några sekunder senare kom pappa med pizza till oss. Så ja, jag åt frukost klockan 6 idag, och nu när jag har ätit så sitter jag här och kollar på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" . Den är ju inte dålig!

Aja iallafall.. Gårdagen:
Började med att jag satt och kollade tolvslaget hemma, "ring klocka, ring" på tv. Okej tydligen itne många som ser det, men föfr mig är det som en tradition att se det, sen efter tolvslaget gå ut. men igår så stannade jag hemma efter tolvslaget, sen kom kl, amanda och alex och mötte mig vid klockan 1 och sen for vi förbi amandas mormor en stund och kollade på bilder från när amanda var liten, så söt =D hihihi. Och ja sen åkte vi hisss... upp och ner, ner och upp ett tag.. haha och sen så for alex hem och jag, amanda och kl for hem till amanda. Satt där och spelade xbox, pratade, satt vid datorn osv. Slutade med dampskratt och ja sen for jag hem typ klockan 7 på morgonen. Somnade typ så fort jag kom hem, helt slut.

Men nu tänker jag kolla på filmen!=D hejda

#423 - tjoho

sitter hos amanda och gör.. inenting, har spelat med xboxx, med amanda, jetekul. vi har spelat bomberman, jag suger, men det gör inget :D hihi. denna nyårsafton var väl ganska så kul, inte dålig iallalfall, den sög inte, nepp jag m¨år bara fint och är gla :D hejda

#422 - Gott nytt år!

Nu är 2009 här och det är dags för att fira! Hur många timmar kommer man sova denna natten då? Ja inte är det många. Jag hoppas inte, jag vet att detta år ska bli bättre än år 2008, kanske inte på alla punkter, men för det mesta! Vissa saker får man ju helt enkelt räkna med, thats just life. Men herregud vad klockan går fort! Har inte speciellt bråttom, måste bara vänta på att Amanda är färdig med sitt firande ute och sen blir det att fara ut!

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0