#271 - sjukis

Idag var jag hemma och var sjukis. Men jag ska till skolan imorn. Ikväll blir det att plugga matte och göra lite på redovisningen som ska redovisas imorn. Kommer inte att hitta all fakta till redovisningen tills imorn, så jag kommer måsta plugga lite i skolan också. hoppas jag hinner. Men om jag inte har helt fel så är samhällskunskapen efter lunch, så då hinner jag nog på lunchrasten. Aja, sen så ska jag kolla på idol också klockan 8, det kan jag ju inte missa!

Men idag så har det alltså inte hänt så mycket alls. Bara varit hemma och varit ute på en 40minuterspromenad med Vida eftersom mitt knä behöver mycket motion nu! Kommer måsta börja gå typ på elljusspåret eftersom det inte är bra att gå på asfalten typ. Så ja, men det blir nog breaa på nåt sätt. Nu måste jag sätta igång o plugga matte innan jag blir alldeles för lat.
häjs!


ja, hon älskar att vara lös! Om hon lyssnade lite bättre så skulle hon ju få vara lös lite oftare=)
men det tar ju sån tid för henne att förstå det!

#270 - läkaren.

idag var jag alltså hos läkaren. Mitt knä ska fixa sig säger dom, alltså bara en skada som man kan träna bort. men skulle jag typ börja hårdträna nu så skulle det bara  bli värre. Jag skulle typ börja promenera ännu mer osv. Så Vida får mer långa promenader nu. Då blir hon glad iallafall! Sen så kollade jag min rygg också, att jag lätt blir svimfärdig när jag står upp osv, men det har nog inget med ryggen att göra, utan jag har för lågt blodtryck. Sen fick jag ta blodprov och dom ska göra tester osv och kolla exakt vad felet är. hm, hoppas allt löser sig utan problem. Vill inte ta några fler sprutor iallafall!
Vet inte om jag har skrivit det förut, men jag är överkänslig för blod/sprutor/kroppen osv. Så att ta blodprov är en mardröm för mig. uäh. Jag fick lägga mig ner sen för att jag höll på svimma. Kanske borde förväntat mig det. Men det gjorde jag inte, för det brukar faktiskt gå bra att ta sprutor. Men blodprov är ju nästan en helt annan sak. .. Aja. Sen kollade jag hjärtat och lite sånadär saker. Får veta vad proverna visar och allt senare.

jaja, Vi kanske ska få köpa massa Wii spel av tobbes kompis. Han kanske ska komma över med alla ikväll så ska vi få testa dom och kolla vilka vi gillar. Najs!=) Känns som att det kan bli lite tjafs mellan jag och tobbe när det gäller spelen. Men ja, vi får se. nu ska jag kolla på tv, så. häjs!

#269 - bilder

Igår så hände det inte så mycket, var bara hundvakt och sen så kom Anton förbi. Vaknade imorse av att mamma skrek; MELINA DU MÅSTE HJÄLPA MIG MED LUCYY!!!
jag trodde ju hon höll på dö eller nåt! Fast det hade fastnat nåt ben eller liknande utifrån i munnen på henne. Jag fick ut det iallafall=) Och Lucy tyckte det var riktigt gott så hon blev lite sur när jag fick ut det. haha.
Men nu tänkte jag liksom ba lägga in massa bilder som jag tänkt lägga in massa bilder, för bilder är kul :)


söta marsvin plus ödlisen! Puss på dom!


The hills<3
bilden tagen i Onsdags hemma hos Tove.


Amanda pluggarr, plus hennes söta vovvs och våran äckliga kladdkaka
som var riktigt torrrr!
Bilderna tagna hos Amanda i Onsdags.





älskar mina söta vovvar!


#268 - sista dagen!

Ja, idag var det sista dagen på min praktikplats. Känns lite tråkigt faktiskt. För det var rätt så kul att praktisera där. Men vem vet, jag kanske hamnar där igen i framtiden;D Men nu ska jag iallafall få prova på att praktisera hos en hundtränare, hon är jätteduktig. Hon tränar typ allt, brukshundar, problemhundar osv. Hoppas det blir kul=) Ska även få ta med min hund Vida dit, skoj!=D


Sötaste lilla sköldpaddan ever?!


Aja, Ikväll så ska jag vara med Tove (tror jag) Har inte pratat med henne sen tidigare idag. Men jag ska ringa henne snart och kolla hur det blir. Har iallafall gjort mig i ordning och sånt idag. Fick lust att locka håret, så det gjorde jag också=D
Ska kolla om jag hittar någon bra film som vi kanske kan se på. Om Tove inte skulle råka ha några andra planer, men det tror jag nog inte. Det blir nog bara att sitta inne ikväll=)


Fick tshirten idag, roosa, jag älskar den! :)


Nuuu ska jag avrunda. Ha en trevlig lördagskväll allihop!=)

#267 - neej

har inte varit på topphumör idag, inte velat blogga alls. Så därför skriver jag bara godnatt nu och hoppas alla haft en trevlig dag=)

#266 - skola

Just nu sitter jag i skolan. Vi har svenska och jag sitter och svarar på frågor om boken som vi har läst.
Läste ju ut den igår, sjukt sorgligt slut var det! Någon som har läst den? Jonas gardell, en komikers uppväxt.
Hade inte speciellt höga förväntningar av boken. Trodde den skulle vara dålig. Men den var faktiskt riktigt bra tycker jag.

Aja just nu har vi en liten rast så jag passar på att skriva lite blogg ;D ..
På måndag ska jag fara till läkaren och kolla upp mitt knä. En riktigt dålig tajming. Eftersom då har jag min första praktik dag på min nya praoplats. Kunde ju fått byta tid också, men då skulle det bli så himla sent. Så nej, jag får helt enkelt fara till läkaren nu på måndag. Det gör nog inget ifall jag missar första dagen. Ska dit på torsdag och bara hälsa på och kolla vars det är och så. Så då får jag väl säga att jag inte kommer till praktiken  försän på Fredag=)

Lunch om en timme, åh jag är så hungrig=( vill ha lunch nuuu. Och efter lunchen så har vi Samhällskunskap i 2 timmar. SÅ TRÅKIGT! Amanda, du som gillar samhällskunskap kan gärna få komma hit och plugga åt mig=)

Näe nu ska jag börja avrunda, antar att rasten snart är slut.
Skriver väl kanske mer lite senare ikväll=) hejda!

min sötaste lilla älsklingsflicka!

#265 - tisdag

ja så var det tisdag igen.. kom hem för någon timme sen, ska till pappa senare. Måste GÅ dit med min dator, alla jävla skolböcker, min feta pärm som vi måste bära runt på av nån konstig ovärd anledning, och sen måste jag ha med mig kläder och mobil laddare och dator laddaren. jag kommer dö! Funderar på att ta bussen istället. jaja. Blir att kolla på idol ikväll och läsa ut boken som vi läser i skolan. Kom på att den inte ska vara färdig förrän imorn, så jag måste läsa den ikväll.
Sen efter det blir det väl kanske att kolla på nån film eller så.

Funderar på att lägga mig lite tidigare ikväll. Känner mig sjukt sliten idag. blöh, orkar inte skriva så mycket mer. Ska börja packa ihop allt nu=)  hujs!

#264 - r.i.p oscar!


Vila i frid söta ekorre! :(

#263 - =)

Igår så var jag som sagt hundvakt. Trodde att Tobbe också var hemma, det tog ett tag innan jag fattade att han hade farit, eftersom att han inte sa något.... aja. Jag kollade på två filmer,


Picture this med Ashley Tisdale


också kollade jag på The hottie and the nottie med Paris hilton.

Båda var faktiskt bra, men jag tycker att den första var lite bättre. Sen så kom Anton förbi också, det var ju trevligt! Vi gjorde väl inte så mycket, satt mest och pratade, plus att jag slog huvet i sängen som jag alltid gör. ( aajjj! ). Han for hem.. sent.. vid 3 halv  4 inatt nångång? då gick jag och la mig och somnade direkt. woho. Var tvungen att ställa klockan på 11, annars skulle jag nog sovit hyfsat länge idag och då skulle jag inte ha kommit upp imorse. Vilket skulle betyda att jag inte skulle kunna sova  nu inatt.

jaja, idag så ska jag nog inte göra så mycket, bara vara hemma. Ska läsa lite ur boken som vi läser i skolan också. Det måste jag göra. Sen imorn får jag se ifall jag orkar plugga nå matte, Det behövs egentligen inte, eftersom jag börjar komma ikapp dom andra nu. Men endå. orkar jag så är det bra ifall jag pluggar lite matte iallafall. hmm, jag funderar på att ladda hem en till film nu och kolla på den plus äta lite kladdkaka, det låter väl bra? =D

ja men ni får ha en trevlig kväll! =)

#262 - höst

okej, med tanke på mitt förra inlägg, det är dags att komma tillbaka till verkligheten, nu är hösten verkligen här.


och det dröjer inte länge till tills det blir vinter. Blah! Lite kul är det väl men snälla, låt vintern gå snabbt så att sommaren snart är här igen!


Idag ska jag vara hundvakt. Jag borde faktiskt börja ta betalt! Fast nej, det skulle jag nog inte kunna göra. Eftersom Vida är min hund, jag är som hundvakt åt min egen hund eftersom mamma inte kan ta hand om henne. Men Lucy är inte min hund! Då borde jag ju få lite betalt, eller hur? :) haha.

Nä, jag får se vad det blir att hitta på hemma ikväll då. Ska iallafall baka kladdkaka ikväll, igen. Jag bakar jämt nu känns det som. Har man inga pengar att köpa nåt gott för så får man väl helt enkelt baka, eller hur? =D Så ja, baka blir det iallafall.

Hoppas ni får en trevlig lördag! =)

#261 - sommarlängtan? REDAN?

Nej men visst längtar man tills vintern kommer? Lite iallafall?
Men när jag ser bilder som dessa ...





... så vill jag aldrig ha vinter! Sommaren är så härlig!

#260 - idol wöhööw

tråkigt att alla vanliga auditions är slut nu, det är ju det som är roligast. meen ja, min ödla står och klänger på sidan av terrariet, som hon brukade göra när hon vill komma upp i min hand! det betyder framsteg. Hon börjar bli lite tam igen. Meen, tyvärr, jag tänker inte ta upp henne nu. För syrsan sitter fortfarande där inne och stirrar på mig, jag kan nästan se värsta onda blicken, typ. Men jag börjar faktiskt vänja mig lite mer vid syrsor också, eftersom jag måste mata massa djur på min praktik med syrsor, fast dom är mycket läskigare hemma... varför!?! Fattar inte...

Aja. Nu har jag suttit i vår mysiga soffa och kollat på tv. Kommer typ bli förkrossad om vi måste he bort våran soffa. jag älskar den (L)

där ser man en liiten bit av våran sköna soffa!

och  jag älskar min lilla vovve också som ligger uppe i min säng, och jag var snäll och gav hon ett ben. Men nu kom jag ju på att eftersom hon tuggade ben i min säng, så kommer det vara kletigt där nu. jag är smart så smart.


och JA, nu har zlime fått syn på syrsan ser jag. spännande. det är väl bara och vänta o se nu då. Kan ta ett tag eftersom hon står blixtstill så att syrsan inte ska se henne tills syrsan rör sig, medans syrsan spelar död.

nej, nu väntar tvn och sängen! häjs!=)

#259 - snart helg!

idag så hade vi 2 lektioner som vanligt på torsdagar, och jag hade en såån tur. På idrotten skulle vi in till stan och ha thaiboxning, vilket betyder att jag slapp gå hem. Kunde ju ta bussen från stan direkt efter idrotten, nice! Så då var det avklarat. När jag satt på bussen så smsade tezza och sa att hon ville att jag skulle komma och vara med henne nu första dagen på hennes nya skola för hon ville som inte gå runt själv, och jag förstår henne. Ganska läskigt att komma till en helt ny skola sådär. Så så fort jag kom till ersboda, sprang jag hem och hämtade pengar och satte mig på nästa buss till sjukhuset, och sen for jag till östra(där hon ska gå). Så hon fick nycklar, skåp och kläder och sånt som hon skulle ha, sen så satt vi och väntade typ... i onödan på en sak, och sen så for vi till stan. Då var vi vrålhungriga så vi for till mias och käkade skrovmål. mums, onyttigt och gott=D

Efter det fick vi skjuts hem, och ja, nu sitter jag här. käkade middag för ett tag sen (igen), men vi skulle ju käka varmkorv, det är ju gott! :) haha. Ja och om 20  minuter så börjar idol. Inte helt fel.

Nu ska jag försöka få min lilla älskade ödla att äta upp sista syrsan som springer runt i terrariet så jag slipper gå och kolla hela tiden om den är kvar. Jag kan ju inte tämja min ödla så länge det springer runt syrsor där inne?! glöm. bläeh.

#258 - god morgon..

Snart går min buss.. Om typ 10 minuter. Jag vet inte hur jag ska ta mig hem idag. brukar få skjuts, för det går ingen buss hem 10.30.. hjälp. jag får väl gå. låångt. stackars mig.
eller så får jag vänta till två nångång, då bussen börjar gå. men det tänker jag inte.

#257 - school

ja idag så gick det hyfsat bra i skolan , började md matte, kom ikapp dom andra ganska mycket, yäy. Sen på svenskan så läste jag mycket, nästan allt det jag skulle läsa, men tillräckligt långt för att kunna svara på alla frågorna till boken.
På sammhällskunskapen så jobbade alla tjejerna i klassen tillsammans, nog för att en av dom blev färdig skitsnabbt och vi som småkollade lite på hennes papper, hähä. Man fick sluta när man var färdig. Så alla stressade typ. haha, aja. Nu ska va typ samla fakta om ett parti och sen ska vi redovisa. Jag och daniella jobbar tillsammans och ska prata om vänsterpartiet. Blir nog breaa hoppas jag.

Nu är pausen slut och one tree hill börjar igen. Hijdå!


hoppas ni haft en trevlig dag :)

#256 - I wanna be the smile you put on your face

Idag så började det två nya tjejer i våran klass. Dom verkade helt okej faktiskt=) Jag och Ida pratade mycket med dom, roligt att en av dom går djurvårslinjen, precis som jag=) Men det blir nog bra. Ikväll så är det ju Idol. Jag älskar verkligen att kolla på Idol nu i början, så jag kan knappt vänta tills det börjar;D hihi. Snart, snaart ska jag kolla upp mina knän som känns helt saboterade, och kolla upp min rygg! känns skönt, men läskigt. Jag hatar att kolla upp sånt för att jag är rädd för att det ska vara nåt allvarligt fel. Men endå så hoppas jag att dom märker att det är nåt fel. Annars får jag ju ingen hjälp. hm, inte lätt det där.

min älskade rosa fina tröja! :]





hoppas alla är lika glada som jag är idag=) mohi, hejs! =D

#255 - barnhemmet

Kollade just på en film, barnhemmet, har du inte sett den? Se den!  trodde att den skulle vara mer läskig än vad den var, men den är lätt sevärd. En spansk film, många har säkert hört talas om den. Handlar om ett par som har en son. Dom flyttar sedan till ett barnhem som mamman brukade bo på. Sonen skaffar sig "låtsaskompisar" och försvinner sen helt spårlöst.
Så sorglig film!  skulle kunnat gråta floder om jag hade velat. Näe, den var faktiskt riktigt bra!





Ligger på rygg med vida som ligger på min mage, och sen datorn på vida. Ganska ohärligt. haha men hon sover så sött.
Svarar på kommentarer imorn. Orkar inte göra det ikväll.
Sov  gott!=)

#254 - tråkigt

känner mig såå rastlös. Vill göra nåt. Men jag måste plugga. Inge kul. hm, vafan. åh. näe. Jag ska nog ta och läsa lite tills one tree hill börjar.. ja så får det nog bli. Sen ikväll så får jag väl göra lite matte. Känns som att dom flesta ligger före mig i matten nu, så jag måste börja komma ikapp lite. Har lärt vida en ny konst! jag gör armarna som en cirkel och håller dom i typ.. matbordshöjd också hoppar hon igenom, wiie. kankse inte riktigt en konst. men ja. så roligt att lära henne saker, men börjar få brist på ideér nu.

Nuuu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar lite fort och sen så ska jag läsa! pusshäj!

#253 - kladdkaka<3

Nu så luktar vovvarna jättegott och är badade, kammade, klippta och fräääscha. Vida är en sån mes när det gäller kloklippning.  Hon piper till innan man ens hinner röra klon. Näe hon gillar verkligen inte att klippa klor. Men hon får ta och vänja sig! För det är något hon hursomhelst kommer måsta göra hela sitt liv.

Nu sitter jag och kollar på Hål i väggen och väntar på att min kladdkaka ska bli färdig. Då blire att äta den med rosa vaniljsås! mums!


kladdkakan och min råza vaniljsås.


Vida ett bra tag efter duschen, blöt o kall och inlindad i en filt!

#252 - nyduschade vovvs!

Nu har jag nyss duschat vovvarna, dom gillar verkligen inte det, men efteråt så blir dom överlyckliga och springer runt!
Lucy brukar alltid duscha nu när hösten ska komma så att hon är ren och fin till vintern=D Hon blir så lerig och så runt tassarna och ja, på alla vita ställen. Sen Vida behöver väl inte riktit duscha, men det är så kul att se henne så glad efteråt! hihi.

här är lite söta bilder jag nyss tog.

Vidas svans ser ut som en sne korv när hon är nervös, i vanliga fall så är den helt rakt ut. och när hon äter så står den rakt upp;D söt.


 Vida



Lucy



Nu ska jag bara vänta på att dom ska torka. Sen blir det att kamma Lucy och klippa bort tovar och klippa klorna på dom=)

#251 - tjoho alla glada och ledsna trötta som pigga

Idag så fixade jag till i terrariet! jadå, jag rensade sanden och gjorde lite fint, och bytte vattenskål till en mindre.
Sen så plockade jag bort från golvet i mitt rum och dammsugade. Några timmar efter det så for jag till amanda också satte vi igång och pluggade! ;D hann inte plugga så länge för att jag skulle hem och käka, men jag hann iallafall göra svenskauppgifterna till boken som jag läser, och nästan hela samhällskunskapen. Resten får jag väl göra imorn, lite tråkig matte, uäh. Ska försöka hinna läsa lite av boken innan jag somnar ikväll också, beror på hur tidigt jag blir trött.

Senare ikväll så får jag ser  vad det blir, kanske vara med amanda eller tove, amanda och company (haha!) skulle ner på stan, men tove ville också hitta på nåt. Får väl se om jag orkar göra nåt alls, annars var det en bra film på tv ikväll också. Sen så måste jag ju nästan se blondinbella på extraextra ikväll, ba få se om hon har nån bra humor! hehe

nu blir det att lägga sig i  soffan och kolla på tv och smälta maten!=D
tjollahopps!



Sådär blev det i terrariet, ändrade inte så mycket, men jag silade sanden iallafall, förut var det
två olika sander blandade, och nu så är det bara en, så det blev iallafall bättre=)

#250 - god morgon!

Igår så var jag väldigt väldiigt trött när jag kom hem från praktiken. Jag kom dit vid vid halv1, då visade ulrika mig först lite hur man könsbestämmer olika smådjur inne i djurhuset, speciellt småa ungar.  Sen klippte vi klorna på en sköldpadda. Och ja sen efter det så gick jag till ladugården. Fick snyggaste blåa skyddskläderna och stövlar!
och jag jag äääääälskar kalvar :( så sötisötisötaste dom är! alldeles lena och stoora ögon också slickar dom med sin jättelånga tunga så fort man klappar dom vid ansiktet. hihi. aja, det var ju inte dom vi skulle mjölka.... äckligt stora kor skulle vi mjölka! eller alla var v'äl inte så stora men några kunde jag inte ens se över. fast snälla var dom! tur det. haha
Vi gick iallafall ut i hagen och hämtade dom, sen så skulle vi mjöölka. Då skulle man först tvätta själva spenorna med nån spray och en liten handduk. Sen skulle man prova mjölka för hand ur alla spenorna, för att se om mjölken var fräsch. och efter det så skulle man sätta på den där mjölksaken, som ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffloppppade in spenorna.  När det var färdigt så skulle man he på nån gegga, rengöra den där grejjen och sen så släppa ut kon, och då kom det en ny snäll ko in självmant.

Det var väl inte sådär jättekul, men tiden gick skitsnabbt eftersom man gjorde något helatiden. Sen så vill jag ba dit igen så jag får träffa min älskade kalv som jag blev helt kär i :( men dom växer så snabbt.

aja, tog inga bilder, för jag visste inte hur kleggigt det skulle bli, men det blev man ju inte så nästa gång, om det blir en nästa gång, då blir det kort!

näj nu ska jag nog ta och kolla lite på tv, vakna till lite också. och proppa i mig halstabletter! hujda!




nu ska du allt bli handtam igen! sen så kanske jag göra lite fint i ditt terrarium
idag om jag har ork till det=)

#249 - jobbigtah

Idag så började vi tjugo i nio och slutade tjugo i tio. Det var visserligen ganska skönt, for till skolan, pratade om buller och hertz och decibel och gick ner i källaren och skrek. Sen så var vi bara 3 från klassen idag!! 3 tjejer. Haha så det var ju ganska så härligt. Efter det så fick vi skjuts till stan av en lärare, sen så var jag hemma hos pappa vid halv 11. Då tog jag vida och gick på en promenad hem till min mamma, sen så tog vi en till promenad med mamma och lucy till willys och ja, nu sitter jag här. hm,

Fick min dator från skolan idag också, före alla andra i min klass, dom får den på tisdag! moha, lite skadeglad. Även fast jag nog också skulle velat ha den på tisdag. Bara drygt att bära med den hem idag.
Aja. Vad blir det att göra resten av dagen då?
hm, pappa kommer och hämtar mig när han slutat jobbet, då ska jag hem till han och packa väskan, ta med mig båda bärbara datorerna hit, plus alla skolböcker, och då skjutsar han tillbaka mig, hit till mamma.
Sen ska jag plugga jävel och kolla på idol.

Imorn så börjar jag praktikej klockan 13.00 och slutar 19.00. Känns lite drygt, men endå så är dagen kortare än vad den brukar vara, bara det att den är lite senare. Men det blir nog bra på nått vis. Sen kommer jag väl hem vid 20.00 och ska vara hundvakt = SOVA!!!! Har en känsla av att jag kommer vara helt slut.

Näj nu ska jag gå och göra nåt gott att äta, sen slå på tvn och mysa med min sötvov!
häjs!=)

#248 - nu dör vi!

Imorgon går jorden under och gud går i pension.
Nej men ärligt. Nej, jag tror inte att jorden går under imorn. Tror nog mer att Expressen bara vill tjäna jävel genom att skrämma skiten ur folk. Vilket dom tydligt har lyckas med märker man lite här och där. Sen så har dom ju haft hyfsat många läsare idag pga detta, grattis expressen! happy?
Nej men visst vore det lite läskigt endå om hela mänskligheten trodde att jorden skulle gå under, fastän den inte gjorde det?

lite rädd blev man ju endå när man läste den där artikeln. hmprf. Men det är för mycket för att vara sant. Hade det varit en chans till att jorden skulle gå under så skulle det vara på nyheterna, alla tidningar, fan man skulle ju inte höra något annat än det där.

nej nu ska jag hämta vatten och lägga mig i sängen och mysa med voffen! hoppas alla får en SUPERTREVLIG dag imorn ;D


ledsen att göra dig besviken gud. En annan gång kanske!

#247 - sjukling...

fortfarande. inge kul men, jag hopppas väl att jag kommer mig iväg till skuulan imorn då. Måste hämta en bok som vi ska läsa i skolan, vi skulle läsa 80 sidor ur den, tills imorn då jag ska hämta den. wohoo. lyckat! nämen jag får väl läsa jävel när jag fått den. Sen måste jag ha med mig 100 kr till dator låset eller nåt sånt? och på torsdag ska jag hämta ut datorn. Det blir nog brea på nåt sätt. Hm, nej orkar inte skriva. Ska lägga mig och läsa en bok som jag lånat av tove.


JAG HATAR DEN HÄR DATORN! GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER! GAHHH!!
fast det gick igår..........
hejs! :)

#246 - sjuk!

Jaha, jag är sjuk. Tänkte gå till praktiken idag, men jag var helt slut i kroppen och hade en tjock klump i halsen när jag vakande. blä, får se om det blir skola imorn, men jag tror inte det. kommer förmodligen bara bli värre imorn. Fast jag kan ju endå hopppas på att det inte blir värre!=)
Idag så har jag inte hunnit skriva nåt eller svara på kommentarer, eftersom mitt internet hos mamma har varit skitsegt idag, knappt funkat alls! Men nu är jag hos pappa, där har vi internet på en dator för tillfället, så nu när den datorn endå är på så får jag väl passa på att skriva lite under reklamen på simpsons! =)

Idag har jag gjort absolut ingenting. Legat i sängen och kollat på tv, och på one tree hill på datorn. Sen slutade sista avsnittet skitskumt och jag måste ladda ner resten! Meeen, jag har ju såklart inte internet på min bärbara dator, där jag har mitt nerladdningsprogram, så jag kan inte ladda ner nu. Det går inte att få internet på någon annan dator än den hära som jag sitter vid just nu, fråga mig inte varför. det är något skumt med vårat modem.


supergoda köttfärspizzan vi gjorde igår!:D muumsig!


Nu ska jag kolla runt lite på bloggar och sen kolla på Simpsons. Senare blir det att svara på alla kommentarer!=)
hej så länge!



#245 - söndag!

Ja så var det söndag igen, och imorn ska man tillbaka till praktiken. Tiden går så himla fort. för fort. Eller kanske inte, inte om det betyder att höstlovet kommer vara här snart. då kan tiden få gå fort. anywayyyyysss. Är alldeles tjock i halsen, jättejobbigt. och min "arm" är typ ur led. eller det känns som att jag typ måste knäcka till nånting vid nyckelbenet, har skitont! men jag har inte tid att tänka på det nu. hm, idag ska jag äta gott och kolla på tv!! massor med bra på tv idag!
Först nu 10 i 1 är det perfect romance, den ska jag se.. och kvart över 3 är det mitt liv  som popstjärna. Har sett den tusen gånger men jag måste endå se den. Sen ikväll är det uptown girls klockan 8 och hitch klockan 9. Tänker se uptowngirls och sen får jag väl se slutet på hitch :) hhoho! sen måste jag plugga också... jobbigt..
nu göre skitont i armen.. det gör ont från nyckelbenet enda ner till armvecket, vad är det för fel!? måste sovit konstigt på armen inatt eller nåt. åh.


13 snart 14 år med dig underbara vovve, hoppas du lever i all evighet! Du
finns alltid där, och då menar jag jämt! Man behöver aldrig hålla koll på dig,
för du håller koll på oss. Helt plötsligt så står du där i dörröppningen och kikar
så att  du vet att man är kvar på samma ställe som man var på sist. Du kan
inte sova förrän alla andra i huset har gått och lagt sig. Går man in i köket så
står du helt plötsligt framför fötterna. Du älskar att gå framför fötterna, så tack
vare det har du fått en och annan knäskål i huvet, men du bara fortsätter vara
glad och ivägen när man ska gå nånstans.
puss på dig Lucy!

#244 - hemmakvällälläll

Jaaapp jag sitter hemma och är hundvakt och tycker lite synd om mig som fortfarande har ont i halsen, sen så gjorde jag nyss rosa nudlar, som jag kastade nästan lika fort. hm, min bror äcklade mig och fick mig att tänka på att det var rosa nervtrådar och annat äckligt inuti kroppen, kom och tänka på ett avsnitt av simpsons, där dom är vända ut och in, nudlarna såg ungefär ut som dom. nä uschhh uäh.. jag blir bara äcklad nu när jag tänker på det. aldrig mera rosa nudlar då. haha!

Klockan nio blir det att kolla på tro hopp och kärlek. den har jag sett förut med men den duger jööh, den är bra=)


Jag har varit väldigt aktiv på bloggen idag med att svara på kommentarer och läsa andra bloggar idag, var ett tag sen jag tillägnade så mycket tid till bloggen som jag gjort idag, men det är bara kul då man verkligen har lust att sitta vid bloggen! Jag har som inte haft någon lust alls att vara inne på internet dom senaste dagarna.. vet inte riktigt varför.. kanske för att skolan nyss började och man blev typ helt slut. hm, ¨har faktiskt inte haft lust att göra nånting alls dom senaste dagarna. Och nu när jag äntligen typ är värsta hyper och skulle kunna vilja göra vad som helst så är jag typ sjuk och kroppen orkar
inte. bläe på det.



näj nu ska jag fortsätta kolla på televisioon och så! ha en trevlig lördagskväll=)





Kladdkaka med rosa grädde och passionsoda! =D life is good!


#243 - god morgon!

Jag är vaken före 10.00 på en lördag, det är inget som händer ofta, men ja. Igår hade nadja fest här ju, och jag var helt slut i kroppen, hade ingen ork alls, ville bara soova! Men det var ju helt jävla omöjligt. det levde om så satans mycket. Varje gång jag höll på somna så vaknade jag igen av att nån skrek när den pratade. wieh, jättekul! Och sen, ja då vaknade jag för ett tag sen, fast jag är hur trött som helst, JAG HAR ONT I HALSEN!
nejjjjjjjjjjjjjj säg inte att jag ska bli sjuk! Jag vill inte bli sjuk! blä jag orkar inte  bli sjuk.


en tagent på min dator är seg, vida stötte ner ett glas med dricka som for på datorn. (!!!!)
nej usch det här vart ett dystert inlägg.

hoppas ni hade en bra fredag!

#242 - pictures

Lite bilder från idag=)


Melina - fixarn!=D haha, jag skulle fixa några hål på taket i uteburen till
kaninerna=)


han är alltid lika sällskaplig!


kninisar!=D


denna fågel lyckas alltid rymma från sin fågelbur på något sätt!;D


bäbiz! söööt!=D

jag är sååå tröttttt! måste försöka hålla mig vaken! Kan ju inte somna nu på en fredag! -.- även om det skulle vara ganska så härligt att sova nu!


näj nu ska jag fortsätta att kolla på Old school på femman=) häjs!


#241 - helg!

Nu så är det helg, igen! det går så himla fort! Men tyvärr så går helgerna ännu snabbare, så snart är det skola igen. På måndag har jag vanlig praktikdag, men på fredag så behöver dom hjälp där, så jag skulle få göra lite annat, vet ni vad jag ska få göra bland annat? - MJÖLKA KOR!! hahah, har aldrig gjort det i hela mitt liv så det känns lite läskigt. Kan inte tänka mig sitta  där och mjölka en ko! haha, nej den bilden kan jag inte få upp i huvet. Jag börjar iallafall 13.00 då och slutar 19.00. Känns lite drygt att gå så sent på fredag, men det blir nog bra endå=) Brukar endå bara ligga hemma och sova på fredagar, för att jag brukar vara så trött efter praktiken.. jaja. Käkade just mat och nu är jag suuuupermätt! härligt äre!=DD Var så himla hungrig när jag kom hem idag.

Ikväll så blir det fest här för att nadja fyller år, - grattis nadja!
Vet ej om jag orkar vara hemma då, känner mig  så sliten och trött idag. Kanske ska jag bara ligga inne i mitt rum och kolla på någon film eller så. Ja ikväll blir det bara att ta det lugnt.

Nu ska jag svara på kommentarer och sen så ska jag försöka orka gå ända fram till tvn och trycka på den, sen blire att mysa ner i soffan framför tvn ett tag=)

Ha en trevlig fredag!

#240 - kort dag!

Älskar torsdagar, halvt. Jobbigt att fara till forslunda på torsdagar, för att vi slutar så tidigt men då gåre knappt nån buss hem, men det är bra med torsdagar för att  vi slutar tidigt, endå. Har bara två lektioner, så det är ju ganska så slappt.=)

Imorn så måste jag ställa massa frågor och sånt på min prao eftersom vi ska berätta massa om våra praoplatser i klassen på tisdag på svenskan. Känns drygt eftersom man ska prata i 5-10 minuter, och jag har typ knappt nåt att säga om min praktikplats! inget som tar ´så lång tid. Menmen, jag ska nog få till det på något sätt;D

Näe nu ska jag kolla lite på tv och mysa med vovven! =)

ha en bra dag!



Hoppas du har det bra vars du än är!

#239 - Onsdag

Idag kom jag tjugo minuter tidigt till skolan! så jobbigt att det går så dåligt med bussar som passar bra till skoltiderna! hm, aja Ida sa att man hinner med bussen som går 47 också, så jag får väl testa den! Nu tar jag 5an, en buss som går precis utanför min lägenhet och den går halv, alltså nästan en halvtimme tidigare. Aja, hm nog om det.
Idag i skolan så gick det bara fint, dagen gick rätt så fort idag faktiskt. Hade först matte i en timme, sen svenska i två timmar, sen lunchrast i lite mer än en timme, då gick jag och Ida runt på stan och lite sånt. Hittade en tröja på gina som jag vill ha! Men jag kommer endå aldrig lägga ut pengar på den eftersom den var så dyr, men fin var den!
Sen efter lunchen hade vi So i två timmar, då fick vi gå till videobutiken och hyra en film! phett najse! Vi hyrde 10 000 B.C. Riktigt bra var den faktikst, men lite sådär smådryg ibland. Men ja, den dög=) Sen efter filmen så slutade vi. Var lite jobbigt att vänta på bussen eftersom det spöregnade! Och under tiden man stod i kö påväg in till bussen hann man bli ganska så dyngsur.

Ikväll så börjar ju Idol, älskar dom första avsnitten, då dom far runt och letar folk som vill vara med! Sen så är det inte lika bra då själva programmet börjar, men ja, måste iallafall se det ikväll=) Ska ta och äta mina cheezballz då också!

Nu ska jag kolla runt lite på datan och sen blire idol =)

häjs!

#238 - jävla blogg...

som ska jävlas hela tiden! Svarade inte på kommentarer igår, och kommer alltså inte göra det idag heller, eftersom det går inte! gah, jag blir galen.

Aja, idag så har jag bara varit i skolan, gick väl bra, men fick någon läxa som jag typ inte fattar ett skit av. aja. Efter skolan gick jag till haga, väntade på tove och sen så gick vi från haga till ersboda! det var jobbiggt och nu har jag fetaste skavsåret=( haha. men när vi kom till ersboda så for vi först hem till mig, ,käkade nån macka och sen for vi till tove och kollade på film. Kom hem för ett tag sen nu och kollar på family guuy=) sen blir det någon film!
det var allt om min dag;D och nu ska ja fortsätta kolla på tv, häjs!

#237 - Måndag

det var ganska så jobbigt att kliva upp halv 6 imorse, hehe men jag klarade det!=D somnade så sent igår, det är det som är så jobbigt med måndagar.. Aja idag på praktiken så fixade vi till inne i ett rum som dom hade massa skrot o DAMM var det massor av! uschhh! Sen så flytttade vi över en höna till en annan box, hon mår inge bra alls, och skulle avlivas, stackars höna! :( Hon låg som bara där, och andades jättedjupt.

Vi matade alla djuren, letade efter syrsor som gömt sig lite här och var inne i djurhuset, vägde marsvinsungar och så. Sen så fick jag vara med när några hade lektion i agility, det verkar så sjukt kul=) Om jag skulle få vara med på den lektionen nån fler gång (kanske på fredag) så sa han att jag skulle ta med mig Vida, så får hon leka lite hon med;D Det blir säkert kul=)

Jag kom hem ungefär halv 4 från skolan, käkade middag och sen så for vi på willys, jag köpte cheezballz! Det är såå gottttttttt=) hihi sitter och kollar på mannen som talar med hundar, sen så ska jag kolla lite på 2½ men och sen så ska jag gå och lägga mig och kolla lite på southpark!


må du vila i frid!


liten marsvinsunge!=)


MU!


oscar :]



min supergoa milkshake med jordgubbar som jag gjorde igår! ;D


han ba älskar att bli kliad på nacken!=D

RSS 2.0