#161 - malmö/danmark del2

Men du, härligt att vara tillbaka till umeå, SPÖREGN! blä.

Iallafall, efter att vi hade varit på zoo i danmark så for vi till helsingör, eftersom vi skulle bo där. Min mormors kille Kim hade fått låna sin systers lägenhet som låg mitt inne i centrum i helsingör, härligt! jag ääälskade lägenheten!

Här inne sovde vi, inne i Mads rum.



Utsikten från Mads rum. vars man än kollade så
såg man sprit. haha fast mysigt var det att gå ut
och köpa en baugette till frukost - mitt inne i stan.


Här är deras innegård med
förråd och sånt som dom
delade med någon granne.


Det var ganska chill i Danmark, vi gjorde väl inte så mycket när vi var i Helsingör, men endå så var det svårt att ha tråkigt. Bara att gå ut och gå runt var kul. Alla danskar var skittrevliga. När man köpte något och dom märkte att man var svensk så började dom prata med en. Haha var lite svårt att förstå, men det gick iallafall. Dom förstod ju oss rätt så bra också! ;D


Vi letade efter en bra restaurang rätt så
länge. Men tillslut så hittade vi en. Det är
väl inte så lätt, tre förvirrade svenskar i
danmark. haha. nämen här fick det bli!=D


Calzone fick det bli. Hur
god som helst!=D

Sen så gjorde vi inte så mycket mer speciellt i helsingör. Gick runt och kollade lite, här är lite randombilder från helsingör;





Mer om danmark och malmö kommer sen, plus lite mer randombilder på helsingör. Kan inte lägga in fler nu eftersom datan hakade upp sig och det inte går att lägga in. blö. aja hej så länge=)






#160 - malmö/danmark del1


Det började med att vi tog flyget ner till Bromma flygplats klockan 6 på morgonen, och sedan vidare till Malmö. När vi kom fram så sovde vi mest hela dagen, eftersom vi varit vaken hela dagen innan.
Här inne sovde vi.


Sen så blev det strömavbrott också, överallt, i heela huset, förutom i en lampa! haha det var helsjukt.


Lite randombilder från första dagen i malmö.

ett gossedjur som min
bror vann i danmark för ett
antal år sen, som tydligen blev
kvar i malmö hos mormor!=)


mormors hund Lizzi! Bortskämd
prinsessa och hur gullig och snäll
som helst!=D


Baksidan hemma hos mormor!



Dagen efter så skulle vi fara iväg till Danmark. Det första vi gjorde när vi kom fram dit var att gå på ett Zoo som finns där. Hur kul som helst men det var verkligen fööööööööör varmt! Jag trodde jag skulle dö! Två timmar stannade vi där, vi hann se det mesta, dom djuren man såg framemot att se=)





Några av dom djur vi såg där=) Lägger inte in alla bilder eftersom inlägget skulle bli för långt. Mer om resan kommer senare. Nu ska jag kolla på pussycatdolls, klippa vovvens klor och ge henne örondroppar!=) puss!

#159 - stockholm

Japp nu sitter man här i stockholm och väntar på nästa flyg. Det går klockan 10 i 6, så det är ju ett tag kvar. Det är sjukt varmt inne i flygplanet. Dessutom mår jag jätteilla. Jobbigt. Orkar inte skriva mer. Kommer mer när jag kommit hem. Då får jag också träffa min älskade vovve:) Pusss

#158 - danmark

Jaa nu kom vi just tillbaka till malmö ifrån danmark. Tänker inte skriva så mycke om vad vi gjorde där och så. Det ska jag göra när jag kommer hem till umeå igen och då ska jag lägga in alla bilder också. Ikväll blir det inte att göra så mycket. Bara ta det lugnt :) aja tänker inte skriva så mycket mer, är inne från mobilen. Hörs sen:) Vill tillbaka till danmark!

#157 - malmö!

Nu så är vi i malmöö. Vi har typ inte gjort så mycket annat än att sova idag. Och spelat lite kort, och varit förbi på kiosken. Men man kände sig ganska så sliten när man kom fram. Aja. Att flyga och allt det där gick iallafall bra;D förutom att jag typ blev ganska så höjdrädd när vi lyfte första gången! :O uhh de var läskigt! Men sen så var det bara kul;D. Vi åt frukost på båda flygen, haha, fast det var godare på första flyget, även fast det nästan var samma sak men.. endå =/ hihi.

Imorn så ska vi kliva upp tidigt.. lyckat.. vi som sovit hela dagen... Det blir säkert att vara vaken länge inatt eftersom man inte kommer kunna somna.. men jag får försöka iallafall=) Ja och då far vi till Danmark imorn. På morgonen så ska vi fara till ett Zoo och sen efter det så ska vi till Helsingör, där våran lägenhet kommer vara. På fredag så ska vi fara till bakken? det är typ nåt tivoli eller nåt liknande=) Det blir nog najs. Lägger inte in nån bild nu, orkar inte gå upp på övervåningen och hämta kabeln. Men det kanske kommer bilder ikväll om jag hinner skriva nå mer, eller så kommer det väl iallafall nån gång under veckan skulle jag tro=D

aja nu ska jag inte skriva nå mer. Hörss sen=) häjjss!!

#156 - SNART!

Snaart så ska vi fara!=D jag är så pepppp just nu! Men bara för att jag är så pepp så kommer det säkert inte ens bli av. det kommer säkert vara nå fel. bara för att jävlas eller nåt! :O hihi, jag vet inte varför jag skriver.
saknar er alla redan. speciellt vida som ligger i rummet och sover!

#155 - tajger

asså ba för att jag tyckte den här bilden va väärsta gryyyym! :]






grrrrrr!

#154 - tjohh

Ikväll så har jag varit med alexander. Vi  kollade på nå filmer, öhööhööö och på ööhÖ. Den första fatta jag inte så mke av, och den andra var faktiskt rätt så breaa :) Efter det så cyklade vi hem till han och hämtade amanda. Vi cyklade hit, hon hade sin stora jävla väska me hjul bakom cykeln. asså, en väska med hjul. SÅndär väska som man typ har när man är för lat för att ha en vanlig väska som man måste bära. Sån väska som min mamma ska ha.

näe, asså jag känner att jag är lite för trött för att skriva bloggg, det blir bara helt cp juh! hihihi jag ska träffa min danske vän i danmark.. naaaaaaaaat.
nu ska jag hjälpa amanda med en BLOGG!=D

GNATT!!!!!

KOMMER SAKNA ALLA ER SOM KOMMER KÄNNA SIG SAKNAD!!
inte du.
ba du.
om det är du, eller nån av er som jag tror det är.
vet faktiskt inte varför.
jag kommer sakna...
min käre bror..
mina hundar
min sköldpadda..
min ödla!
Tove..
pappa..
och såklart alexander!=)

amanda kommer sakna kl. jättemke.
MEGAMKE!
SÅ KL, känn dig saknad av amanda!
lite av mig med.
pytte.
HIHI!
:]






PUSS!







#153 - stressssssssaaaaaa!

Nu känns det ganska så stressigt. Nu har jag iallafall varit ner på stan. Köpte en klänning och en tröja som ska med till malmö:) Skulle köpa sockar som man kan ha i som ballerina skor och liknande, men det glömde jag helt bort. Så det får jag köpa i malmö. Aja har hunnit vara hos pappa också och hämta mobilladdare och sånt där som också ska med till malmö. Har fortfarande inte packat färdigt helt men det ska jag göra när jag har ätit middag. Känns som att jag kommer glömma något när jag ska packa.. fast den känslan får man väl varenda gång. åh, jag är så pepp nu! =)

Funderar på om jag ska sova nåt inatt eller om jag ska skippa det och vara vaken hela natten. Sover jag så kommer det vara väldigt svårt att kliva upp. Plus att jag inte kommer att kunna äta nånting på morgonen innan jag far till flygplatsen, eftersom att min käke är helt sne på morgonen och jag kan inte tugga! eller kan kan jag väl, men det låter läskigt och är obehagligt. Eller så kan jag vara vaken hela natten, vara hyfsat trött, får dock i mig mat innan jag far och sen så kan jag sova en stund när jag kommer fram. Vi far ju 06.00  och är framme ungefär 09.00 så att man har ju tid på sig att sova lite när man kommer fram. Men jag får se vad jag känner för ikväll. Kanske är skittrött också, och då kommer jag ju att somna.

Kommer sakna VIDA!! min älskade lilla sötaste vovve! och lucyyy min ögonsten:) Hoppas Tobbe tar hand om dom som han ska i veckan. Litar inte hundra på han när det gäller att ta hand om djuren, vet inte varför, kanske för att jag är rädd om dom!
Han ska ju mata ödlan också, hoppas det går bra! Vi köpte larver istället för syrsor, det är mycket lättare att mata med larver. Men jag har för mig att han sa att Nadja skulle mata zlime. haha jag kan tänka mig dom stå här inne och försöka mata min ödla! Tobbe är ju livrädd för larver och maskar och sånt. Han kunde knappt sova igår när han fick reda på att han skulle mata ödlan! haha.





Mina bästaste!



näe nu ska jag inte skriva nå mer, blir väl att skriva lite till ikväll/inatt! =) pussar!

#152 - bloggg

jaa nu har jag fipplat lite med min blogg. Den ska inte se ut såhär sen, typ enfärgad och headern är lite för lång. Men det får jag fixa sen, kanske i malmö eller när jag kommer hem, eller kanskle ikväll, jag vet inte, jag får väl se, har rätt så mycket att göra idag. Egentligen har jag inte ens tid att skriva det här eftersom att jag ska åka ner på stan om ca 20 minuter.
Kunde iallafall inte sova bra inatt, vaknade hela tiden. min hals gör ont också! Men peppar fortfarande malmööö=)

måste göra mig i ordning nu! puss!

#151 - halsfluss...?

nej tack! Jag tänker inte få halsfluss. hela min hals värker och det blir inte precis bättre. Just bara för att vi ska åka till malmö på onsdag! Självklart så ska jag bli sjuk! Usch. Nej. Blir jag sjuk så blir jag sjuk. Jag åker endå. Inget ska få förstöra nu! För snart åker vi=) Jag ska börja packa lite nu ikväll, då hinner jag komma på sånna saker som jag säkert skulle glömma. Det blir nog bra. Känner mig gaanska så pepp nu, det enda som känns lite jobbigt är att kliva på planet, checka in alla väskorna och hämta ut biljetterna och sånt. Det känns som att nånting kommer att krångla.  Blää. Jag hatar sånt. Men vi ska komma oss iväg iallafall. Det blir att flyga till stockholm, bromma, sen har vi 20 minuter på oss att kliva på nästa plan, sen när vi landar i malmö så kommer min mormor skjutsa oss hem till henne. Jag kommer förmodligen inte kunna sova så mke natten innan vi ska fara, och sen så ska vi ju upp ganska så tidigt också, vi ska fara 6 så det blir väl att kliva upp vid 5 typ. Jobbigt, men ja. Så det blir kanske att sova en liten stund när man kommer fram till malmö.
Det ska bli jättebra väder i både malmö och i danmark! naajs!! Man blir ännu mer pepp när man kollar ut genom fönstret här i Umeå, spöregn! uschhhh!

näe nu ska jag kolla på en film=)

pusssssssshej

#150 - litää trött

jaa nu börjar jag känna mig trött!! Tänkte sova tidigt ikväll men jag känner endå inte för att sova nu. Så jag och mamma ska kanske se The mist nu snart. Det blir nog bra=)

Har inte gjort så mycket idag, förutom att Alex kom förbi hit, vi kollade på fiilm och på fiilm och på tv. Han for just. det blir sååå varmt här inne när man är med någon, jag tänkerr skaffa en fläkt!=D det behövs. blööh. Näe, jag tänker inte skriva nå mer ikväll, skriver väl mer imorn=)


pepppar malmö och danmark!


puss!

#149 - tidsfördriv!=D

Namn: Miliinahhhhh
Piercingar: Naveln och i läppen
Tatueringar: nejj
Längd: 163
Skostorlek:35-37
Hårfärg: blond
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Tänker du på självmord: Nejju
Vilket shampoo använder du: V05 absolute blonde
Vilken parfym använder du: Olika
Vad är du rädd för :syrsor och andra äckliga djur.
Gillar du att tvätta: nejjj, kanske ibland, men jag göre aldrig.
Gillar du Berg-och-Dalbana: jaa!=D 
Senaste... Film du hyrde: Underdog tep!
Låten du lyssnade på: Någon som var på radion.
Låten du hade på hjärnan: minns intee
Låten du laddade ner: nå låt som jag laddade ner åt tezza
Personen som ringde dig: Tove
Personen du ringde: Pappa
Tv program du tittade på: minns inte ;O
Personen du tänkte på: öhm.. appe? han skrev just på msn.

 Favorit...

Mat: min egna specialpyttipanna!
Låt: olika helatiden.
Dryck: kolsyrat 
Film: många :)

Har du nånsin...

Ljugit för någon: jaa tyvärr
Varit i slagsmål: neej
Blivit arresterad: nej :)
Hoppat i en vattenpöl: ja!=D
Blivit sviken: Ja!
Varit utomlands? Jaa
Brutit något ben i kroppen? Mina handleder.

Antal..

Gånger ditt hjärta brustit: 1 
Personer från grundskolan du har kontakt med: rätt så många.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: nångång säkert ;O
Ärr du har på kroppen: 4 tep

Senaste...

Bok du läste: minns inte!
Personen du fick brev av: iingen aning. 
Personen du fick sms av: kevin
Gången hela din familj åt middag tillsammans: helaa? minns ej.
Saken du köpte: hårspännen.
Gången du skämde ut dig? öhm.. jag minns inte riktigt.
Vad har du gjort idag: Sovit, cyklat, inget mer.
Brukar du svära mycket: ibland
Hur tidigt stiger du upp: beror på vilken dag det är.
Gillar du att slåss: jaaaaa som fan!=D
Är du seriös: nope. inte speciellt.
Vad är du allergisk mot: inget typ ;O
Var har du ont: mitt knä!
Använder du hårspray: ibland
Favorit serie: scrubs ;D
Salt eller socker: socker!
Gillar du ketchup: ja :)
Är du glad nu: ja ganska;D
Var du glad igår: ja :D
Varför? varför inte? :) 
Vad dansar du till: ost
Stockholm är: stort
Göteborg är: också stort
Kan du sjunga: nej!
Mer värt än guld: min mamma :)
Spaghetti eller makaroner: makaroner :)
Ett land du helst vill besöka: just nu, tyskland och holland!=D och danmark! fast det var tre länder.

Brukar du...

Titta på dig själv i spegeln: jaa
Gnälla: ja!
Sova: JA!
Ha ångest: ibland
Skada dig själv med flit: aldrig!
Ta mediciner du inte borde ta: neej
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: jAAA!
Drömma sexdrömmar: ehm..neej
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: neeej
Gå i skolan: neeej. skoja.
Röka: nejjj
Ljuga: om jag måste ;O
Hata folk: ja det händer
Lita på folk: ibland.

Vem :

Saknar du: ganska många!
Vill du döda: just nu, ingen.
Rörde dig sist: mamma
Vill du slå: ingen ;D
Kysste dig sist: fick en puss av vovven nyss om det gills;D
Vill du kittla: tove för hon blir så sur  hihihihi
Kramade du sist: alex
Vill du prata med: jag vet inte, ingen just nu. 
Skrek du på sist: TOBIAAAS
Vill du vara som: jag vill bara vara mig själv! 
Sårade dig sist: han den dära.
Vill du bli galet full med: ingen, inte värt de.
Gjorde dig riktigt glad senast: jag vet inte, alla gör mig glad:) 
Är vackrast på jorden: vet inte :)


#148 - jag hatar datorer.

Försökte blogga igårkväll men min dator hos pappa är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt äcklig! Det gick inte att lägga in bilder på datorn från mobilen, och sen så gick det inte ens att trycka upp internet! Så jag gav upp. Gör ett nytt försök nu när jag har kommit till mamma. Datorn fastnade TRE gånger när jag skulle ta bilder från mobilen! Så just nu står en ny dator högst på min önskelista!!

Aja. Iallafalll så for vi ner till stan igår. Det var ju glamourgrejset och tävlingen då man skulle springa i högklackat. sjukt kul att se, fast det suger att vara kort. Jag såg inte så mycket. Iallafall så var det tre stycken som gick vidare här ifrån Umeå som ska få tävla i finalen sen som är i stockholm. ;D Aja sen så gick vi runt lite i affärerr och jag hittade en klänning som jag vill ha. Men det blir att köpa den på måndag istället. Var sjukt lång kö och det kändes bara jobbigt. Vi käkade på subway också.  gott=D
När vi skulle hem så gick det ingen buss till östra förrän om en halvtimme, så då tog vi 5an som går till västra. Vi gick förbi mig och sen så gick vi från västra till östra, var väl inte sådär jäättejobbigt men endå.
Sen så var vi hos kl, jag blev sugen på pommesfrites, så vi for förbi kärnan, jag åt, sen tillbaka till kl. Kollade på film. och så.
Vi letade efter Mean girls men vi kunde inte hitta den. Så vi fick låna den av tezza istället, tack tezza!=D Vi måste ialafall lämna tillbaka den till hon idag också, eftersom att imorn ska hon iväg på bilresa.

På Onsdag så var jag, mamma och amanda iväg till malmööö!=) kommer blii naajjjs! Flyget går 06.50 på morgonen! jag kommer vara helt död då. Men aja. Vi ska till danmark också, där ska vi vara i två dar. Sen kanske kanske vi ska till tyskland. Vi får väl se om det blir av=) Är jävligt peppad iallafall. När vi kommer till Danmark så ska vi fara på ett zoo också. Vi skulle dit när jag var liten också. Men då fick jag typ magsjuka, eller så blev jag åksjuk av båten, så jag började spy också var vi tvungen att vända igen. Men nu så ska vi dit=) Hoppas jag!! annars blir jag arg;D
Mamma börjar prata om att hon är sjuk osv och att hon kanske inte kommer kunna åka. Men de e ba skitsnack :O jag tänker åka. Hon får sätta sig i flyget hur dåligt hon än mår! =D hahah, nämen hon ska till läkaren imorn så då får vi väl se.=)


möööms.


umelagun!=)


hahahh, söt groda som jag och amanda hittade en morgon!


japp där springer dom i högklackat=) plus amandas fina mobil!


Här var finalloppet, vilket avgjorde vilka som fick gå vidare till finalen i stockholm=)



Nu orkar jag inte skriva nå mer. Blir väl kanske att skriva mer ikväll. Beror lite på vars jag är=) Hejs så länge!

#147 - heela natten

jääz så har man inte sovit på ett antal timmar! är väldigt trött nu eftersom det inte blev att sova alls igårnatt, så jag måste alldeles strax gå och lägga mig igen! ;D

Iallafall. Jag och amanda for iväg till coop forum vid 9 imorse, hon skulle kolla efter någon väska men hon hittade ingen, sen for vi förbi på jula men där fanns det typ, nån. Men jag vet inte riktigt vad hon tyckte om dom;D Jag köpte iallafall läkerol där och sen så for vi till willys. Blev jätteeesugen på ost! Så jag köpte såna där små ostar, typ "tärningar" , 24 bitar i tre olika smaker, och sen så köpte jag kex=D Så det blev att fara hem och äta kex efter willys!

Sen så kollade vi på en film och sen cyklade vi till kl. Vi hann typ inte mer än dit så skulle vi cykla tillbaka till mig. Jag och amanda bestämde oss för att fara och bada på umelagun. Så jag var ju tvungen att cykla hem igen och hämta mina badkläder. hehe. Så då for vi hem till mig och hämtade min badkläder efter att amanda hämtat sina, och sen så for vi till umelagun. Vi åt direkt vi kom dit, för vi var så hungriga. Och sen så gick vi och badade=)

Jag höll på tappa min ring! Min ring som jag fick när jag var jätteliten. Jag minns att jag la den i min påse men neej den låg fan i gräset när jag komm tillbaka, eller på handduken? minns inte. Iallafall amanda som såg den, annars så hade jag aldrig sett den! ;D hihi. Det var en jätteläskig liten unge som följde efter oss! Typ dök i vattnet och jagaadee oss. Jag vart typ rädd! Så då hade jag badat färdigt :) haha. Nä men jag hade ju faktiskt tänk kliva upp nångång då från vattnet endå ;D hihi.

Sen nu på kvällen så kom alex förbi hit i några timmar. jag försökte kolla på nån film som vi såg, men det gick inte för den sööööööööööög verkligen och jag ville kolla på tur & retur eller hur den hette=D hihi, den var ialalfall mycket bättre. fattade ingenting från första filmen vi såg iallafalll. Försökte ju hålla mig vaken också.;D

Men Näe, nu måste jag veeeeerkligen sova. Hade egentligen bilder också från nydala och så, men jag är alldeles för trött för att lägga in bilder, så gnatt! :)

pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

#146 - stan

Idag så har jag varit på stan, hade absolut inga pengar! Men jag kom endå hem med lite saker som jag fick av amanda, plus.. pengar som jag typ.. tog från hon :] hihi. Nämen hon hade endå tänkt lämna dom. var bara nåra små enkronor, och eftersom jag är fattig så är det iallafall nånting! haha, Aja. Kl följde med också men for hem ganska tidigt. Men vi började med att följa han på apoteket, sen så gick vi till subway och käkade macka! Rostbiff och vitlöksås, mums! Inte helt fel! Sen så for Kl och jag och Amanda gick runtrunt och kollade på saker. Amanda köpte typ örhängen och hårband, underkläder plus en goodiebag/överraskningspåse för 25kr från glitter, med tio olika småsaker i. Fick det som hon inte ville ha, hon gillar inte rosa, och det är ju ganska kul för mig som älskar rosa;D för jag fick ett jättefint rosa hårband=) Som jag har på mig just nu! hihi.

Inatt så blir det att sitta uppe och kolla på film! Jag och Amanda har just sett en som heter "min frus första älskare". Den var rätt så bra, men den var typ läskig=D hihi. Vi har köpt massa godis och dricka och chips och grejjer på obs också, så vi kommer ha ganska så ont i magen sen, har ont i magen redan nu!
vi ska försöka vara uppe länge ikväll, fast vi får väl se hur det går.. hehe..

Imorn så blir det kanske att fara på Umelagun igen, om det är bra vädeer, hoppas på det=) Fast om vi somnar jättesent inatt så kommer det vara ganska så svårt att kliva upp. Men vi får försökaa!=D


Det var nå glamourgrejs på stan, på lördag så ska några springa med högklackat. Det måste
jag se! ;D


En bubbelpool som stod mitt ute på stan, man fick näästan lust att hoppa i;D


Amanda sitter på apberget och ser... ut så.. =D


Överaskningspåsen!


Och i den påsen så fanns det ett bälte, ett pärlhalsband, två armband,
tre hårband, två hårspännen plus två brosch=D lätt värt!


Gratis redbull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAHH!!!!




Vårt gottaaa som vi ska ha ikväll!!! = ont i magen=D



#145 - tjaho=)

Igår så var det en rätt så tråkig dag, satt bara hemma, var ute i solen en liten stund, men sen så satt jag bara vid datan och läste bloggar och kollade på film. Senare på kvällen så cyklade jag till kl, alex och amanda. Då lekte vi lite utomhus;D hihi. Sen så cyklade vi till statoil och köpte chiips och dip och drickaa och sen hem till mig och såg på en film, good luck chuck hette den. Den är jäättebraaaa=) Efter filmen så skjutsade jag hem amanda, eftersom dom har bara en cykel, och om ja skjutsa amanda så slapp dom gå=) Sen så for jag hem och pratade ett tag med Tove och sen så somnade jag. Vaknade nu för ett tag sen och snart så ska jag följa med Amanda ner på stan. Har som endå inget bättre för mig. Annars lär det väl bli så som det brukar bl. Att jag sitter här vid datan och klagar på hur trååååkigt jag har och att det inte finns nåt att göra på dagarna. haha, men nej. Nu måste jag gå och borsta tänderna osv. häj :)

#144 - umelagun!

Idag så blev det att kliva upp lite tidigare än vanligt eftersom att jag Kl, amanda och alex skulle fara ner till umelagun=)
det vär ääcklig varmt att gå dit, men blev typ svinkallt när man kommit i vattnet :)
När vi hade badat ett tag så käkade vi hamburgare, sen så ville jag och amanda inte bada mer, det vart typ dåligt väder och blåste jättekallt, så vi köpte varma chips och stannade uppe vid våra handdukar medans alex och kl badade lite mer =)
Sen så for vi hem till kl och alex och jag höll på somna. Tänkte gå hem till pappa och duscha och såntdär, men sen så kom jag ju på att jag inte had med mig en nyckel och pappa är ju i stugan, så det var ju inte så lyckat. hähe. Aja sen så for vi hit hem till min mamma och jag duschade och så sen så käkade jag och amanda maaat och sen kollade vi på två filmer=) Hade inte sett dom förut, mendom var bra=). dom for bara för en liten stund sen och nusnart så tänker jag gå och lägga mig! Kanske blir umelagun imorn igen ifall det blir bra väder=) Vi får väl se :)









Sen här är videosarna som jag lovade lägga upp för nån dag sen.


#143 - för fort!

Dagarna går så fort!;O Även dagar då man sitter hemma och gör mest ingenting, så går tiden skitfort. Eller inte tiden, men dagarna känns som att dom bara rinner förbi. Aja. Men jag tänker faktiskt inte skriva så mycket mer ikväll, för jag tänker sova nu snart! så godnatt :)

#142 - pigg och glad! ... naat.

Jaah, I fredags så besämde jag, amanda och kl oss för att vara vaken hela natten, och självklart så var vi det också. Vid 9 på morgonen så gick vi förbi amanda och sen hem till kl och käkade frukost. Efter det så fick vi skjuts ner till stan av kls pappa. Vi var på stan några timmar och amanda köpte två stycken hårband.=) Jag köpte absolut inget eftersom att jag endå inte har några pengar.. hihi. Sen efter stan for vi hem till kl ett tag och sedan så följde vi med honom till gymmet. Jag var verkligen helt slut då och ville bara hem! Så jag och amanda for hem till mig och kollade på en film. Det var skitsvårt att hålla sig vaken! Så vi låg typ och sprutade vatten på oss själva, haha det funkade litegrann faktiskt!=D Sen typ precis när filmen slutade så kom Alex hit, och då fick han hålla oss vakna, för det var ganska jobbigt att försöka hålla sig själv vaken. haha. Aja vi gjorde inte så mycket då. Kl kom efter ett tag och sen så började vi kolla lite på en film. Alla höll typ på somna så dom for hem sen. Jag somnade vid 22.00 tror jag. Och det var ganska så värt det. Ångrar inte att jag gick och la mig så tidigt igår! Annars hade jag ju varit död idag! Nog för att jag är rätt så död nu endå men. Blir nog att lägga sig tidigt idag med.

Idag så klev jag upp vid 11-12 tror jag? Och satte mig vid datan och kollade på en film. Efter det så gick jag ut till ängarna och var med tove en stund. Vi blev ganska så sugen på pizza, så självklart var vi tvugna att gå och köpa det, hihi. Vi köpte pizza från mirabell, och eftersom det är ganska så nära mig så tog vi hem det hit. Har fortfarande pizzakartonen här inne så Vida har legat och gjort mig sällskap heela kvällen=D
Egentligen så skulle vi ner på Umelagun idag och bada, men det var så blåsit väder, men jag ångrar hur som helst inte att jag for dit, eftersom att jag känner mig hur sliten som helst idag, och vill nästan bara gå och lägga mig! Så det blir nog snart att sova!=)



Lite bilder från igår

nya modet kanske? (; teehe!


Glad kl!=D


det var jättenaajs väder också!=)


Och amanda var glad/trött/...galen



Och jag vill bada!! :( .. fast inte där.



plus att det kommer lite videos från gårdagen imorgon=) Är för trött för att orka ladda upp dom nu och allt. Tar för lång tid. Så det får bli imorn!=D häjs!

#141 - pizzaaa

Blir att käka pizza idag, eftersom att mamma ska fara bort och kommer hem imorgon. Tobbe ska till Najda, tror jag? hoppas jag. Han och hans kompisar sitter och skriker, förmodligen så sitter dom och spelar eller nåt.Mitt huve gör ont. Har haft ont i huvet i tre dar, eller nåt sånt? nu. Pågrund av den där bulan. Det dunkaar hela tiden, men det känns iallafall lite bättre nu än vad det gjorde igår. Så det är väl bra iallafall. Tråkigt väder ute också, skitsommar. Jag vill fara utomlands, nu! Fast det är ju inte så lätt att fara nånstans när man inte har några pengar. Men i slutet av juli blir det ialalfall att fara iväg till malmö, till mormor.=) Det känns ju kul för jag har ju inte träffat hon sen.. jag var 8 typ. ja det är ju endå 8 år sen, har ingen aning om hur hon ser ut längre heller. Men aja, nu blir det att fara dit igen iallafall=) Så det blir väl kul hoppas jag.

Iallfall, tillbaks till nuuuet. Ikväll så kommer typ Amanda och kl hit och håller mig sällskap=D Alex skulle typ också komma ett tag. Men det blir nog kul.:) Ska ta hand om hundarna ikväll också. Jag är så dålig på att komma ihåg att ge dom mat! Jag måste komma ihåg det nu, jag får väl typ skriva nån lapp och sätta fast på tröjan eller nåt. haha. Näämen det räcker nog om jag ställer fram det på diskbänken=P

Nu vill jag verkligen fara och badA! Jag ställde klockan tidigt idag så att jag kunde fara och bada eller nåt sånt, om det var fint väder idag. Men jag vaknade inte ens av klockan, men det var väl lika bra, för det är lite fult och äckligt väder ute som det har varit dom närmsta dagarna. blää. Hatar verkligen sverige! Jag vill inte bo i sverige! Jag vill flytta nånstans där det är varmt året runt och inte bara är skitväder hela tiden!



nån som är på?

#140 - leka!

Nu ska jag amanda, kl, alex och tobbe ut och leka röda vita rosen! =D fett najs!

#139 - Onsdag.

Vaknade vid 2 idag, sen så satte jag mig vid datorn och kollade lite på south park  och sen på en film. Ska snart käka middag, och det är bra för jag är jäättehungrig! När jag vaknade så hade mamma varit och köpt mat till Öldan, yääz, så det slapp jag iallafall=) pappa skulle fixa batteriet till moppen nu och sen fara och tanka den åt mig, så det slipper jag också!

Ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra, får väl se om jag ens orkar hitta på nåt ikväll, känner mig jätteslut idag. Vet inte varför. Och idag så har jag uberont i huvet, jävla bula! jag kan inte ens luta bak huvet det gör så ont! :( blää.


Blir iallafall att vara hundvakt på fredag tills på lördag, och tobbe ska då fan inte ha fest hemma då, då får han fan ta hand om hundarna också! :)

ska äta nu! häjs

#138 - tröttt

Idag så har det inte hänt så mycket, händer aldrig så mycket på dagarna nu eftersom det nästan jämt är dåligt väder då!
Men iallafall så for jag och hämta upp Amanda nångång vid.. halv 8 eller nåt tror jag? Skjutsade henne på cykeln hem till mig och  så kollade vi på en film som heter Hard candy. Hade sett den filmen förut men det var längesen, så jag mindes inte så mycket. Sen efter det så kom kl och alex hit också. Då kollade vi på nån film som jag inte minns vad den hette, har det i bakhuvet men orkar inte heller gå och kolla vad det var. Så ja. Sen så cyklade vi iväg till Statoil, dom var hungriga så dom köpte nåt att äta;D Amanda skjutsade mig och på vägen dit så cyklade vi in i en såndär "välkommen till fots"- skylt! läskigt! haha, bromsarna sög verkligen på cykeln=( Fast vi hade inte så jättestoor fart så vi överlevde=D Och sedan på hemvägen så började det att regna. Så man var typ, ganska blöt när man kom tillbaka hit.
Sen när vi kom hem igen så kollade vi på en till film, Sin city och sen så började vi kolla på Family guy fast dom skulle hem, dom lämnade filmen så jag ska snart gå och lägga mig och kolla färdigt på den;D

Slog mig i huvet idag också! har fetaste bulan på bakhuvet nu, och det gör jätteoonnt! Jag dog typ när jag slog i det, låg typ blixtstilla i soffan och heela världen bara stannade!! sen gick jag och hämta is.


nu ska jag kolla på family guy!!!=D häjs!

#137 - hej :]

idag så gjorde jag inte så himla mycket. Tobaejas kom hem ett tag och dååee så spelade vi lite wiiii. Vi sög båda två idag så de va inge roligt, och därför så spelade vi inte nå länge, sen så var han tvungen att fara o handla endå så;D. Skulle köpa mat till ödlan idag också men det glömde jag helt bort. Så det får jag göra imorn=) .. eller jaa, idag blir det väl endå. Fast.. aja skitsamma.

Sen lite senare på kvällen så kom Tove hit och jag fick typ något av ett skrattanfall där ett tag.  Sen så skulle Amanda, Alex och kl komma hit, och under tiden så spelade jag lite guitar hero=D Sen när jag skulle ta "av mig" gitarren så slog jag in den rakt på näsbenet och har fan skitont nu! kommer säkert få blåmärke!! :O läskigt.
Aja sen kom dom hit iallafall och då kollade vi på två filmer, satt inne i mitt rum och det blev äckligt varmt där ett tag och det var gaanska så trångt eftersom att jag inte har sådär jättestort rum heller=D Dom for för ett tag sen nu, förutom tove då, hon ska nog sova här tror jag=P eller det verkar så :D hihi.

Näe nu orkar jag inte skriva nåt mer, det svider i ögonen! känner att jag börjar bli lite trött=D sen så är jag hungrig också... men det får jag som låtsas att jag inte är, för jag orkar inte gå och äta nånting!

plus att amanda är snäll! :D

gnatt!

#136 - demon

amanda är en demon.
jag hade jetetråkigt och då kom amnda kl och alex och räddade min kväll=D  Vi for till staoil och sen så for vi hem till mig. Jag var tvungen att ta hand om hundarna också för att dom var själv hemma och vi vill inte bli vräkta ifall dom skäller. heheheheeheheh. Nu så sitter dom flesta och spelar guitarhero, skoja. kl spelar. för liksåm det går bara att en spelar.
Amanda tycker att det är coolt att hon kommer se det här innan dom flesta kommer se det här, men det är ganska häftigt att man hinner tänka innan man skriver endå :O för man måste ju tänka att man ska skriva också! och det hinner man också. läskigt vad fort man tänker egentligen. Ibland tänker man ju inte ens men man kommer endå fram till nåt utan att rikttigt veta om det själv. hihihi
Som ni märker så har jag endå inget att skriva så det är ganska ovärt att jag skriver just nu så jag skriver mer imorn istället :) häjs.

#135 - haha, kul!

så TREVLIGT att folk kan BERÄTTA saker för mig, hade dom gjort det så hade jag inte behövt sitta hemma och ha tråkigt ikväll!! men näe här får man inte veta nånting :)

skriver mer sen kanske för skriver jag mer nu blir det ändå bara ett ännu mer tragiskt inlägg.

#134 - scrubs maraton!

Igår så blev det att gå med Vida till mamma, ge henne mat och sen så duschade jag och så. Sen så satt jag lite vid datan som lite tidsfördriv, och sedan blev det att gå tillbaka till pappa. Kollade på någon film som var på trean igår också, kiss kiss bang bang, tror jag att den hette(?). Men såg inte hela eftersom jag somnade mitt i filmen. Men den var endå inte sådär jättebra=D Tove ringde sen och kollade om ja ville komma och kolla på film. Men jag var helt slut, kändes jobbigt att gå så långt men endå så hade jag typ massa överskottsenergi och ville ut och springa! haha, fast det gjorde jag inte. Näe istället så gick jag över och kollade på scream med kl och amanda, vågar endå inte se den själv=) haha. Sen så var jag där ett tag och sen gick jag hem och somnade direkt jag la mig i sängen. Det var hur varmt som helst igår också. Det började med dåligt väder, regn. Sen så blev det sol och jag höll på dö när jag gick till mamma! Men nu ångrar jag att jag klagade så på vädret, för jag vill ha lika fint väder idag med!=( nu är det bara molnigt och trist. Känns som att den här sommaren kommer bli en tråkig sommar om man tänker på vädret, vi har ju inte fått nån bra start heller precis.

Idag blir det att gå förbi hos mamma och ge Vida mat, Sen få i mig lite mat själv och sedan titta på scrubs!=D så det blir bara najs!

nu måste ja äta lite! häjs!

#133 - hulluu

Igår så gick jag och tobbe till pappa nångång vid middagstid typ. Sen så hade vi inte ätit någon middag och for till kärnan vid 8. Jag käkade vesuvio och han åt kebabtallrik. sen kom nadja dit och kvart i 10 så beställte hon också en vesuvio. Han som jobbade där kom typ ut och pratade med henne och glodde på henne när hon åt, haha det såg ut som att han ville stressa henne eller nåt:O sen direkt hon hade ätit så stängde han dörren. Och då så gick jag hem. Satt hemma en stund och sen kom alex hit tvärt för ja kunde inte lämna vida. Men pappa kom hem ganska fort och då gick vi till han och kollade på south park filmen ;D den var breaaaa. Sen hände inte så mke, vi spelade lite halo också och jag sög. sen for jag hem och sovde!=D ställde klockan på 9. Fast jag vaknade inte av den. bläh. Vaknde vid halv 12 och gick ut med vida på en liten promenad.

Nu sitter jag här och har tråk. får se vad som händer, skriver mer sen=) häjs.

#132 - pigg men sliten!

Somnade så fort jag gick och la mig igår. Sjukt härligt att sova var det. Sen imorse så ringde det nån från något företag eller nåt liknande och frågade om jag var therese. men det är jag ju inte. Trodde först att jag drömt det men sen såg jag på min mobil på samtal att det faktkst hände;D

Sen klev jag upp vid 12(?) tror jag. och gjorde mig i ordning och sen så for jag och tove och solade. Vi solade från ett tills typ kvart över 4 och nu känner jag mig jättesliiten. Kanske för att man legat i solen. Ska snart gå och duscha och sen så går jag till pappa och käkar middag. Efter det så blir det nog inget speciellt. Ska ringa Tove och kolla om vi kanske ska hitt på nåt. Annars så blir det nog bara att vara hemma. Känner mig hur trött som helst.

Nu ska jag gå och hälla i mig vatten och sen ta en dusch. häejs.=)

#131 - Natten till idag

Igår så rensade jag och mamma garderoberna, sen så satte jag mig vid datan och tänkte bara vara hemma och lägga mig i tid. Sen så vid 1 tror jag började Alex, Amanda och Kl tjata på mig om att jag skulle komma dit, fast det ville jag inte, det var sent och jag vågade inte=D haha. Dom tjatade typ i 2 timmar och sen så kom Alex och Amanda hit och kidnappade mig!=( haha, också skrev Amanda ett brev till min mamma där det stod att dom hade kidnappat mig. Sen så for vi. Klockan var då 4 och det tog ca 40 minuter för oss att gå från västra till östra. väldiigt lång tid. haha

Sen när vi kom hem till Kl så satt han där och hade säkert jättekul. Sen så hade vi inte så kul och sen spelade vi fia med knuff! jag vann!! =D fast det var väl inget ovanligt;D hahaha. Nämen, sen så blev typ alla bara cptrötta och helt cp och Alex skrattade åt ingenting och sen så somnade han. Då ritade Kl på han och skrev KL i hans ansikte ;D hahah, det vart ju sött.
Sen tillslut så gick han och la sig i sin säng och tiiden gick och vid 9 eller typ halv 10? trro jag så for jag, Amanda och Kl till mig och hämtade rostmackor, så att vi kunde göra majonäsmackor med sallad=D Jag och Amanda tog moppen tillbaka och Kl fick gå :] men det gjorde säkert inget :D haha
Vi kom fram till Kl igen och gjorde majonäsmackor och sen började jag må illa. Vi kollade typ lite på tv och sen så somnade alla.

Jag sovde i typ  en halvtimme och sen for jag hem och duschade. Sen gick jag tillbaka och väckte Amanda också vaknade Alex och Kl också. Amanda somnade ganska fort igen och sen så hände det inte så mycket. Kollade typ på tv och jag somnade 20 minuter till.

klockan 4 så for jag hem till pappa och käkade. Och nu sitter jag här hos mamma. Får se vad det blir ikväll, ska kanske vara med Tove sen ifall hon hinner=) annars så ska jag soooova! är jäättetrött. skulle kunna somna nu.

och ifall jag somnar snart, så godnatt!=)

#130 - Hej det är KL

Ehm.. Igår vaknade jag och satte mig vid datorn och sen.. åt jag.. sen for morsan och farsan iväg så nu är jag ensam hemma några dagar =D Sen möblerade vi om, sen treeenade jag, sen såg vi på TV, sen kom turbo hit när vi hämtade datorn, sen satt vi vid datorn, sen spelade vi spel, sen.. pratade vi med Melina på msn, och sen kom hon hit och nu har vi varit här. Och nu.. ska.. vi/jag.. äta!!! HÄJdå!!!

#129 - vaaarmt

Det är inte sådär jättesoligt ute, men det är saatans varmt!
Gick just till djurmagazinet och köpte syrsor, jag höll fan på dö. Så varmt det var. Ska snart mata honom och sen så ska jag fara till pappa och käka. Ikväll måste jag hit igen och packa ur massa saker och kanske städa mitt rum. Ligger kläder överallt. Sen före det eller efter så ska jag nog vara med Tove. Om jag hinner så far jag och tankar moppen ikväll också, men jag vet inte, kanske får göra det imorn istället=)
Nu måste Zlime ha mat. hejs!

RSS 2.0