#236 - lördag

idag har det varit en ganska så död dag, har faktiskt suttit vid datorn heela dagen! men så går det, har jag tråkigt så brukar jag leta efter spel, sen ba poff hittar man något som man tyckte var skitkul och ja, då sitter man där. tiden bara rinner iväg och sen inser man helt plötsligt att klockan har blivit för mycket för att göra något annat. hm, får se, tove ville fara ner på stan eftersom de va massa skit där, men som jag sagt tidigare så tycker jag allt skit( uppträdanden och sånt ) som är här i umeå är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkigt! Endå så är det nog det roligaste som händer i stan här i umeå. illa!
Näe, ska ligga hemma och kolla på batman ikväll hade jag tänkt! Fastän jag bara klagar på batman, för jag tycker hela filmen och hela han verkar så fejk, blä gillar inte batman. spajdermän is tha shiet! Fast nu finns det inte så mycket att annat att se, så batman får duga.

Vi käkade från frasses idag också, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmums! Det var längesen jag åt lökringar och smältost nu, så det var gott! har saknat mina älskade lökringar, finns inget godare! haha! Bakade chokladbollar igår också (igen). Tredje gången på två veckor typ? Men nu är tobbe inte hemma så den här gången så har jag fått vräka i mig nästan alla själv! Så det var inte helt fel, suttit här är som en liten sammanfattning av min lördag;

suttit vid datorn,
käkat chokladbollar medans vida satt och dreglade över mig,
torkat upp Lucys spya,
spelat lite till,
käkat hamburgare och lökringar,
kollat på simpsons,
spelat,
och nu blir det batman!


hejs!

#235 - Prao osv!

Idag så har jag varit på prao på forslunda, eftersom det är naturbruksdag där imorn så var det mycket att göra idag, började strax efter sju och sen dess så har det varit fullt upp! Först när jag kom dit så gav jag alla djuren mat och vatten, sprayade i terrarierna och så, sen så gjorde jag ordning två terrarium åt sjusovarna, 2 av dom är på rymmen sen nån dag tillbaka, men ingen av dom dök upp idag heller;O aja men dom kommer nog fram snart, dom är ialalfall där i närheten, eftersom dom är och lämnar spår effter sig=P . aja sen så sopade jag lite och tvättade golv, la in ny mossa till ekorrarna och lekte lite med dom, sen gav vi grisarna mat! jag var lite rädd för dom, dom var som stora galna hundar när dom skulle få mat=(  här kommer lite pictures och två videos på söta ekorrisarna.




två av  deras fåglar, den sista tyckte min mobil var mycket, mycket intressant!


ba huuur söt som helst!=)


3 st av deras sköldpaddor, dom dära följer efter varandra överallt och får gå lös inne i djurhuset lite som dom vill=)


sjusovare, ser ni den där lilla i mitten? nyfödd liten gullig=)


ekorren oscar sitt o käka en jordnöt på min arm=)


Molly tha pig!


söta kninisar!


Där har ni några av alla djur jag kommer jobba med några veckor till=)
här är två videos när lilla oscar springer runt och är social! Den andra, Åsa är inte lika frammåt. ( gulliga namn dom hade va? ) haha=D



Var inte så himla lätt att filma eftersom han sprang runt så mycket, men jag fick med han lite iallfall=)



Nu ska jag spela litää. hare bra!

#234 - inget internet

Hinner inte svara och acceptera kommentarer nu eftersom jag ska till min pappa, och där har jag alltså inget internet. så om vi inte lyckas få igång internet i veckan så blir det väldigt lite bloggande för mig dom närmsta dagarna=( men vi får väl se hur det blir=)

#233 - prao.

finns inte så mycket att skriva om praoen, fick spraya ormar som skulle ömsa, ge djuren mat och ja, spraya terrarium och sånt=) det var kul. Aja det här inlägget kommer alltså bestå av bilderrr,-



fet orm=D






största ormen dom hade där, rätt så mäktig faktiskt;D


ödla!


stor ödla, ca 1 meter, arg var den också=(



han som jobbade där hade 3 skitsöta vovvar!=)



uurgulliga apor!=D dom svarta kunde man mata direkt ur handen, var så sött när dom grep tag i maten man höll i och sprang iväg=D

#232 - Lördag


min söta lilla southparkfigur som jag har på min nyckelknippa=D

Idag så har jag varit med Tove, for och hämtade hon vid 3-4 nångång tror jag? Ja nånting sånt, sen så satt vi lite vid datorn och kollade på videos och sånt skoj och sen kollade  vi på en film också, men den hann vi inte riktigt se färdigt.


Sen efter det så for vi på frasses och käkade pommesfrites, bästa stället på hela jorden<3 hur gott som helst kan jag lova! Mellanstrips meny  med vitlöksdressing och smältost. Åh nu vart jag hungrig igen!=)
Vi for dit och käkade vid 6 och halv 7 så fick vi skjuts till Toves storebror, vi skulle vara barnvakt åt hans son medans hennes pappa och hennes bror skulle ute och köra motorcykel;D



sen så hade jag ju sån tur! Det var simpsons på tv då vi kom dit, jag ääälskar verkligen simpsons :D .. först frasses och sen simpsons, det kan inte bli så mycket bättre än så! haha


Aja vi var barnvakt i någon timme och sen så for vi tillbaka till ersboda. Vi var hemma hos mig ett tag, tobbe har fest så det var massa musik och folk här när vi kom hit, så vi höll oss inne på mitt rum. Sen efter ett tag  blev vi less på att sitta här så då gick vi ut, vi gjorde inte så mycket, gick runt lite, stannade på en lekpark och pratade lite och sen så gick vi på en liten promenad=)


mörk bild, men det är iallafall Vida som sitter där=)



nu ska jag kolla runt lite på bloggen, svara på kommentarer (om inte bloggen är för seg) och kolla på tv=)


hoppas alla haft en trevlig kväll!=D

#231 - youtube.

yes, så har man lite sådär tråkigt på nattten och youtube kan få en att skratta åt allt.
nämen ärligt så tyckte jag fan att den här låten var bra=D haha, får se om jag tycker den är lika bra imorn när jag är pigg.






/l、
(゚、 。 7
 l、 ~ヽ
 じしf_,)ノ   mjau!

#230 - helg!

Ja härligt med helg är det faktiskt, fastän man bara gått i skolan en vecka än så länge, men eftersom man helt har vänt på dygent på en sån kort tid så känns det härligt med helg nu=D
Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, är alldeles för trött för att göra något idag. Kollade på simpsons och faimlyguy och hills som vanligt, sen så käkade jag middag och sen så har jag bara suttit vid datorn och kollat på tv=) bakade just chokladbollar, hur goda som helst blev dom! Oftast när jag bakar så brukar det bara smaka smör eller kakao, men nuu, för en gångs skull så smakade dom som chokladbollar ska!;D

Sitter och kollar lite halvt på Casanova nu och snackar lite med anton och bloggar! Anton har skaffat en hundvalp=( jag vill också ha en!!

Har tänkt på en sak, jag är alltid inne på MSN, men jag orkar nästan aldrig svara när någon skriver till mig! Men endå så är jag tvungen att logga in så fort jag sitter vid datorn, haha! Varför? jag vet inte. Men nu ikväll så är jag social, men då såklart så äre ingen som skriver=(, haha men det förstår jag, dom flesta är väl ute nu eftersom det är fredag.

Är supernöjd över min nya dator! Ska inte lägga in en massa skit i den här datorn nu, som massa bilder som jag egentligen inte ens behöver och typ överdrivet med låtar, spel som jag typ bara spelar en gång osv. Nej, tänker inte förstöra den här datorn som jag gjorde med min förra, den här ska förbli såhär snabb!=D

Nu ska jag fortsätta kolla lite på tv, funderar på fixa lite med designen också=) men jag får se hur jag gör.


 min nya laptop <3


och mina supergoda chokladbollar!=D lägg märke till den där lilla söta jag
gjorde som är i hörnet  :] gjorde den till min bror, men han åt ba upp alla stora, hade inte förväntat mig nåt annat men vadå, man kan väl testa?

ha en trevlig kväll alla!=)

#229 - skola/prao

Ja, idag när jag kom till skolan så fick jag veta att jag skulle få praktisera där i deras djurhus tills dom får in mig på en annan praoplats, jag vill ju helst göra nånting med hundar=) Men iallafall så var det faktiskt riktigt roligt att praktisera i djurhuset! Först så gav vi alla djuren mat och vatten, det tog väl ca 45 minuter. Dom har alla möjliga smådjur. råttor, hamstrar, kaniner, marsvin, ödlor, ormar, land och vattensköldpaddor, salamandrar, fiskar, ekkorar, igelkottar, spindlar osv. sjukt roligt! men läskigt haha för dom hade fetaste kackerlakorna och sen syrsor lite här och var=(  Dom stora feta landsköldpaddorna var så sötaa, dom rymde hela tiden och man hittade dom i olika rum. haha fast dom brukar få gå runt och så när det inte är så mycket folk där. Aja sen så gav vi en liten råtta och en chinchilla(?) vet inte riktigt om det heter så? aja dom gav vi ögondroppar. Vägde marsvinsungar och sen sopade vi lite=) Sen så hann vi inte göra så mycket mer. Önskar att jag tog med mobilen, men jag glömde den imorse så det blir ett inlägg utan bilder nu igen. Jag sovde verkligen inte mycket inatt, hade migrän. Sen så var det ju min första praodag där så jag fick fara hem efter lunch. Pappas tjej kom och hämtade mig eftersom det inte går några bussar då(!!). Så nu kom jag hem för ett tag sen, ska strax kolla runt lite på bloggar och så=)

På måndag så har dom inte nån som jobbar där, vilket betyder att jag inte kan praoa där då, för jag kan ju inte göra allting själv. Så då ska jag fara till Tropikhuset i Holmsund,  det blir kuul=) Får ta hand om reptiler och sen så skulle jag få ta hand om han som jobbar därs hundar ;D (kan man skriva "därs"? det lät inte bra iallafall) aja, men det blir säkert roligt! :)

det var allt jag hunnit med idag, nu ska jag leta efter min mobil som försvann imorse och sen blir det att kolla runt lite!


ha en trevlig dag!=)

#228 - JAAAAAAAAAA! NY DATOR!

Min älskade dator kom idag, iallafall! =D Vi trodde att vi skulle få meddelandet före 2, men det kom nångång vid 3-4tiden skulle jag tro, så efter maten och allt så for vi och hämtade den. Nu har jag just installerat färdigt allt och sitter här vid min nya fina laptop;D Blir inga bilder nu eftersom jag inte orkar lägga in nåt på den här datan just nu, har redan suttit och hållt på så mycket med den så jag orkar verkligen inte göra det nu. Det får bli imorn.

Min brorsa fick mina surroundhögtalare från min andra dator, så nu är han glad också;D Han kunde ju egentligen fått dom lite tidigare eftersom jag inte använde så mycket bas och sånt, han vill nog ha dom lite mer än vad jag ville=P men jaja, nu har han dom iallafall;D jag ska ha kvar min gamla dator också, kan vara bra att ha! Det är alltid nån dator som brukar krånga i det här huset så det kan vara bra att ha en extra.. såå nu har vi två laptop och två vanliga inkopplade, de näjs.

Men nu ska jag kolla på simpsons! =)

hoppas alla får en trevlig kväll!

#227 - jag hatar bussar.

Imorse så klev jag upp vid halv 7, gjorde mig i ordning och sånt och gick ut och väntade på bussen halv 8. Träffade Zina på busshållsplatsen, en tjej som gick i min förra klass, så det var lite kul=)  Hon går på Östra, Natur. Sen stod vi och väntade på bussen, och vet ni vad? bussjäveln kom inte!!! Väntade från halv 8 till klockan 8. Och ja, sen så var det ju endå försent,  för min andra buss går 20 över 8 från stan till forslundaskolan, så den skulle jag aldrig ha hunnit med, och det är den senaste bussen som går till forslunda! gahhhhhhh!!!!!! Aja så det var ju bara att vara hemma idag. fanns ju inte så mycket att göra åt saken.

Min dator har fortfarande(!!!!!!!!!!!!!!!!!) inte kommit! Kommer den inte imorn så blir jag galen, då har jag väntat över 2 veckor och då MÅSTE den komma på måndag! Annars ger jag upp. blä.

Har just kollat på JallaJalla och väntar på att mamma ska komma hem, hon är och handlar, så när hon kommer hem ska jag göra min egna specialgoda pyttipanna (; det blir naaaaaaaaaajs!

hoppas alla får en trevlig dag!

#226 - skola skola och ännu mera skola!

Jadu det finns inte så mycket roligt att skriva om längre, eftersom skolan tar all tid nu när den har börjat igen. Men, iallafall så går det faktiskt tre tjejer i min klass! dom var inte där först när jag träffade klassen, men nu så var dom där! haha så kul :) jag behöver inte vara ensam tjej! hm, känns härligt iallafall ;D
Ida, en barndoms kompis till mig eller vad jag nu ska säga, går i min klass. Det är ju iallafall kul, att man känner igen någon i klassen=) så heeeeeeeeelt främmande är det inte, men har endå inte snackat med hon innan skolan på flera år, ca 8-9 år eller nåt sånt? jaja=)
på torsdagar så slutar vi efter lunch, härligt! så det blir en kort dag imorn. Vi ska vara på forslunda imorn, vi har idrott och en till lektion där. Så det blir nog bra=) Sen så är jag typ. yngst i min klass tror jag? vi är så få i min klass så det är 1or 2or och 3or i en och samma klass. tror att jag är den enda som är 92a. hehe men det går nog bra endå;D '


köote en till skrivbok idag, en orange fick det bli!;D


ja, vi hade so idag! geografi. blä! dom värsta ämnerna måste nog vara so
och no -.-


Zlime ba chillar (;

#225 - tjoho!

Hur mår allesammans idag?
hm, träffade min nya klass lite snabbt, det jag såg, var ENDAST killar! inte en endaste tjej!!!! hoppas att det iallafall går nån tjej när som kanske var sjuk, men.. jag tror inte det. aja det blir väl skitkul! not. Jag är inte heller helt säkert att jag kommer hitta till skolan som jag ska vara på imorn, men jag får se. hittar jag inte så hittar jag inte. då får jag väl gå hem. aja, jag får se hur det där blir imorn. hoppas bara att skolan verkar bra och schemat osv, att det blir kul..


INGEN DATOR ÄN! nu är det nästan två veckor sen jag beställde min dator, och endå så valde vi "snabb" frakt, alltså betalar lite extra och sen ska man få ett sms när datorn kommit, men det här är då fan inte vad jag kallar snabb frakt. har datorn inte kommit imorn så kommer jag bli galen. Ska aldrig mer beställa saker! eller jo. kanske!
men endå.

Aja är varken glad eller sur idag. Är varken nöjd eller besviken på skolan heller, än så länge. får väl se vad jag tycker imorn.
Snälla melina, säg att skolan är bra! och att jag blir nöjd!!!!! ( jag tror inte på gud, jag tror bara på mig själv) borde jag det?
jag vet inte, kanske ska jag börja tro på ödet istället! nej nu vet jag knappt vad jag snackar om längre så nu ska jag ta och sluta skriva. mer kommer sen eller imorn! ha en trevlig kväll!

#224 - första dagen

första dagen på skolan gick väl hyfsat bra=) lite jobbigt bara att mitt schema är så krångligt. Jag var i en klass i dag som är min klass för tillfället, på forslunda, djurvård. Kommer att vara där måndagar och fredagar i några veckor, och resten av dagarna så kommer jag att vara på en annan skola inne i stan. Mer om den skolan får jag veta imorgon, då jag ska till forslunda  och träffa min nya lärare och elever från den skolan. Sen om några veckor så kommer jag att sluta på Djurvård på forslunda och börja praoa på måndagar och fredagar istället. Men kommer iallafall vara på forslunda någon gång i veckan tror jag, men inte med den klassen jag var med idag. hmm som ni hör så är det ganska komplicerat :P har själv inte riktigt fattat hur det där ska gå.. men jag får väl se=)

Klassen jag var med idag ska ta foto imorn och få skåp till idrotten och sånt imorn, jag vet inte om jag också får det (?), eftersom jag kommer endå vara där 2 dagar i veckan, och sen så ska dom hämta böcker imorn. Men jag får väl se. Hinner jag inte med det och måste göra det sen, så får jag väl göra det sen isånnafall=)

Ikväll blir det att lägga sig tidigt, känner att jag är hyfsat trött så jag kommer nog somna ganska fort skulle jag tro;D Imorn så börjar vi 20 i 9, bussen går 20 över 8 så jag måste kolla vilken buss jag måste ta från ersboda och så nu=) men vi hörs kanske senare ikväll eller imorn! =) häjs!



gick lite tvärt på stan också efter skolan och köpte detta=) skrivböcker och en liten anteckningsbok.
Ska köpa mer imorn tror jag, blev så stressad för att jag höll på missa bussen, men en eller två
likadana skrivböcker i en annan färg kommer det iallafall att bli!=)

#223 - skola!

Japp nu snart ska man till skolan, eller om ungefär en timme. och vet ni vad? det SPÖREGNAR OCH  BLÅSER!!!!!!!!!
åhhhhhh! bäst för mig att jag hittar ett paraply annars får jag komma dyngsur första dagen på skolan, roligt! naaaat. bläh.
Aja jag kom upp imorse iallafall. det var väl tur för mig det;D hehe ja hoppas att jag hittar bussen från stan som går till min skola också.. så att jag inte hamnar helt fel. vore kanske lite kul endå=D haha men nej. kallt är det också! har datorn brevid fönstret och jag sitter här och skakar! brrrrrr. och på stan så kommer jag få vänta nästan en halvtimme på bussen också. jag kommer ju frysa ihjäl. näe, nu ska jag sluta klaga och göra allt som ska göras innan jag ska gå ut till bussen!

hoppas alla får en treevlig dag!=)

#222 - Skola imorn!

imorn så börjar skolan! gahhhh låt mig slippa! Aja hoppas det går bra iallafall, måste kolla upp vilken tid jag måste ta bussen ner till stan också, bussen till skolan från stan går iallafall halv 10 och jag börjar klockan 10. Sen så får jag väl se hur länge vi ska vara där, det borde väl inte vara så länge eftersom det är första dagen och man kommer som inte göra något speciellt. Efter skolan så ska jag gå förbi lite på stan och leta efter böcker och pennor och sånt till skolan. Sen så blir det väl att fara hem och hoppas på att min dator har kommit!! Men jag har en känsla av att dom inte har skickat den ännu. Men jag får väl se :) nångång i veckan så lär den väl komma!

Nu ska jag ringa pappa och fråga om pengar till böcker och sånt och sen blir det väl att ta något att äta skulle jag tro;D

ha en trevlig söndag! :)

#221 - Heelg!

Nu är det bara idag och imorn kvar, sen så är lovet slut, bläääääää jag vill inte börja skolan! inte nuu! aja meen jag får hoppas att det går bra iallfall..

Igår så cyklade jag och Amanda till frasses och käkade lite pommes frites, sen for vi tillbaka hem till mig här på västra, kollade lite på tv och sen for vi iväg till Umelagun. Det var nån festival där, med band som spelade också kunde man bada och grejjer, lät roligt men det var kallt och jag blir lätt uttråkad av sånt där. men aja, det är inte ofta det händer nåt sånt här i umeå så vi for dit ialalfall. Vi gick heela vägen dit, och när vi kommer fram, så får vi inte ens komma in!!! dom hade stängt dörrarna dit och släppte inte in nån fler! Vi kom ungefär en timme innan dom stängde, och massor av folk hade ju redan farit där ifrån, så jag tycker att dom borde ha släppt in mer folk! meeen neej, det gjorde dom inte. Men vi hann iallafall träffa Denise en liten stund, det var väl kul=) Vi väntade med hon en liten stund på att hennes buss skulle komma och sen så gick vi hem igen. Vi gick till västra och hämta Vida och min cykel och sen så for vi till östra, hon for hem till kl och jag till pappa, skjutsade henne på min cykel eeeeeenda fram till dörren! haha fast vi bor på samma gård, några meter ifrån varanda, men endå!=D


frasses<3


söt hund som var hemma hos mig igår när jag kom hem till pappa=D
bästa bilden jag lyckades få på henne. -.-


vida ba sover!:)

#220 - lilleman!

Någon fler än jag som minns denna låt?=D
lyssnade mycket på lilleman förut;D och nu hittade jag den här på youtube så ja va ba tvunget att lägga in den=)




#219 - godmorgon!

Idag blev jag först väckt av min bror, klockan 6 imorse, av att han kom in och ställde att glas vatten på mitt skrivbord. hm, varför han gjorde det har jag ingen aning om? Måste fråga han när han vaknar, för det var konstigt. han sa som ingenting heller... haha aja.
Hade ställt klockan på halv 11 idag, fast lyckades vakna 2 minuter innan klockan ringde. vilket betyder att jag vaknade hyfsat tidigt, av mig själv!=D  kanske kan man somna riktigt tidigt ikväll också och vända tillbaka dygnet helt! så att jag är redo när skolan börjar=) får väl se.


Var ute med vovven för ett tag sen, fick slita upp hon ur sängen, och eftersom hon helst bara ville gå och lägga sig igen så vägrade hon att göra nånting. Envisa hund. kanske dax att hon vänder på dygnet också? haha

ska snart städa här hos pappa och sen ska jag ta vida och cykla förbi hos mamma tror jag. Måste fördriva tiden på nåt sätt nu när jag kliver upp så tidigt!=D Trodde att det skulle vara läskigt att cykla med Vida eftersom hon kan dra mycket när det kommer hundar och så, men hon är helt fokuserad när man cyklar med henne!=) vilket är rätt så härligt=D

nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar och sen blir det att städa!
hoppas alla får en trevlig dag!=)

#218 - hallåj alla glada!

Har ännu inte fått min dator!! hoppas att den kommer imorn, annars måste jag vänta tills nästa vecka. vore ju trevligt om jag kunde få den imorn så att jag fick ha den till helgen, men nu ska jag inte hoppas för mycket.

Igår så for jag till tezza och kollade på filmen, men den sög typ också missade vi slutet. Vi tänkte baka muffins, men vi hade inga ägg. Men vi hittade något recept där det inte behövdes några ägg så vi tänkte att vi kunde testa iallafall!

Där har ni resultatet!

Visst ser det gott ut? men det var det inte! Det smakade typ, mjöl och blev som gummi inuti munnen. Kändes som att man åt torr deg som blev alldeles geggig i munnen och knappt gick att svälja. haha! Amen det var kul ialalfall.

Sen så gjorde vi mat, pyttipanna ( egentligen oxpytt men det smakar likadant), och spaghetti.



När vi ätit färdigt så kom Denise dit, det var roligt att träffa henne!=D Hon fick lite spaghetti också eftersom tezza gjorde så satans mycke!=D haha. nämen hon hade inte ätii nå så de va ju bra :)
Sen kollade vi på eragon, fast vi kollade typ utan att kolla känns det som, för det känns som att vi missade hela filmen. Tezza ringde och väckte anton och lite såntdär.

Sen så blev klockan mycket och vi följde Denise ungefär till stan dit hon skulle. Sen var det bara att fara hem. Vi hade mopparna så det gick rätt så fort=) men kallt var det!

aja nu orkar jag väl inte skriva så mycket mer. Ska gå och duscha och sånt och sen så ska jag fara tillbaka till pappa, är hos mamma just nu.

hejs!=) hoppas ni får en trevlig kväll!

#217 - ingen dator...

... kom idag, hoppas att den kommer imorn!!=)
Aja idag så har jag inte gjort så mycket, körde moppe till pappa, käkade middag och kollade på the hills, sen så for jag till mamma igen, vi for till willys och jag köpte mig lite cheez ballz, och sen så köpte jag en dricka till pappa också :)


Nu sitter jag och kollar på crowned, det är ju finaaal :) får väl snart se vem som vinner;D hihi men det är paus just nu=) Efter det så ska jag förbi hos tezza och hämta en bok som jag ska låna av henne också ska vi kolla på resident evil. Minns inte riktigt om jag har sett den, men kanske=) jag får väl si. Sen efter det så ska jag till pappa och sovaa där :)

Har fortfarande inte köpt nå block och pennor och sånt till skolan ännu, men jag får se till att göra det innan skolan börjar, hittar jag inget så blir det väl att köpa något billigt på willys eller nåt;D block som block, huvudsaken är väl att det går att skriva i :) men det vore ju roligt om det var något fint block också=D vill ha nåt rooosa :) hihi.

Nu så börjar programmet igen, så nu ska jag kolla på det! :) hoppas alla får en trevlig fortsatt kväll! häjs! :)

#216 - nu väntar sängen!


Nu så har jag hjälpt tezza med hennes header, och nu så är jag klar! Det blev lite ändringar, inte precis som tänkt men det blev bra tillslut iallafall!=D



Innan så kollade jag, tobias och nadja på "Kungfu Panda" huur bra som helst!=D haha! För er som inte vet så är det en animerad film som handlar om en Panda, han vill lära sig kungfu osv, den var iallfall bra och jag rekomenderar den!;D



hmm, orkar nog inte skriva nåt mer, sängen väntar som sagt! Vida ligger där och snarkar och det ser så härligt ut!=)
så nu ska jag sova! Gnatt!
MAMMA VÄCK MIG NÄR DU SKA RASTA HUNDARNA!! om det inte redan är försent=D

gnatt!=]

#215 - jävla tv!

Skulle se en film som började klockan 9, men såklart så funkar inte 3an! just bara för att det var en bra film just då. blääää vad sur jag blir. Aja. Funderar på att ta ut vida på en promenaad, ser så mysigt ut ute, börjar bli så mörkt nu på kvällarna :) så det blir nog en liten promenad iallafall, tror jag. får väl se!=)


jag älskar dig min sötaste lucy!=)

#214 - möms

Nu sitter jag här och har just gjort lite nudlar till mig och bror=) gott! ska strax äta dom men dom måste bli lite kalla först! ;D
sen så blir det väl att kolla på simpsons, family guy, och the hills som vanligt. Och till kvällen får jag se. Skulle till pappa idag men han har tydligen haft magsjuka inatt, blää, jag vill inte få det så jag stannar här tills imorn.
Vaknade ungefär vid 1 idag, tänkte kliva upp vid 10 men haha, ja ni ser ju bara. Det går inte! men imorn måste jag fan upp tidigare, orkar jag inte kliva upp klockan 10 hur ska jag då orka kliva upp till skolan? haha näe jag måste få ordning på dygnet igen. Skolan börjar ju om minde än en vecka nu! åh! jag vill inte=( vill ha sommarloooov!
nä nu ska jag äta mina nudlar!






Vila i frid Nora.

#213 - hon försöker...



...det är väl det som räknas? eller? =) haha

#212 - done!

sådärja! nu har jag färgat håret mörkare och satt i löshåret! och nu är jag nöjd!=) äntligen! brukar aldrig bli nöjd med mitt hår men nu för en gångs skull är jag det!=D så det känns ju skönt! Sitter och kollar på south park just nu på MTV, sen efter det blir det att gå och ta något att käka=) har suttit och käkat nektariner hela dagen, men jag kan ju inte låta bli, det är så gotttt!=D har fortfarande 5st kvar, men dom får jag spara tills imorn!;)

igårkväll så beställde jag också min efterlängtade bärbara dator!! skitbra!=D så den kommer nog i nångång nu i veckan får jag hoppas på!=) blir att skaffa mig ett jobb nu då på den lediga tiden så att jag har råd att belata av den, hmm, aja men det får jag göra senare, får väl vara lite fattig ett tag, jag överelever nog! slösar hur som helst inte mina pengar på något vettigt, och nu för en gångs skull så har jag ju köpt något vettigt! inte sant? :)

här är en bild på mitt hår nu;


oja! jag blev såååå nöjd! :)


Hoppas alla haft en trevlig kväll!=)

#211 - hårfärg och hårförlängning

Idag så ska jag köpa hårfärg, blir en nyans mörkare än den jag köpte för ca en vecka sen, för den var lite för ljus. Förmodligen så blir det att färga håret ikväll och sen så ska jag sätta i hårförlängningen som jag inte haft i på ett tag nu pga att jag färgade håret blont, men nu är brunett igen som sagt;D Hoppas bara att det blir rätt färg nu. Så att det inte blir alldeles för mörkt, typ svart. det vill jag inte=)


Bilder på mina vovvar redo för promenaad igårkväll;


Vida precis innan vi går ut och svansen går för fullt! :)


och sötaste lucy!=D

#210 - haha!!





 

haha jag orkar inte! hahaha

#209 - städat!

Jaa nu har jag städat mitt rum, så nu är det rent och fint!! lite stolt är jag nog endå! ;)
haha, har dammsugat, dammtorkat, tvättat golvet, plockat bort massa tjaffs, städat golvet och sånt, så nu äre superfint=) hihi.



hm, det ser ut som att det brinner eller något liknande i terrariet=P


såhär fint har det inte varit på länge:]


Sen så har vi ju min underbara hund som verkligen är bra på att gömma sig
inne i köket när vi äter middag, hon syns ju verkligen inte(; nejdå. haha

#208 - ömsning!

Min lilla älskling ömsade nyss! :)


Här är hon före ömsningen,


Under ömsningen, visst ser det läskigt ut? ;)



också efter ömsningen, fin och fräsch igen!=D haha



#207 - åh, tråkhumör

är på väldigt dåligt humör just nu, men det blir jag alltid när inget blir som man tänkt sig, man blir glad och får för höga förväntningar och sen så blir man arg på sig själv för att man fick för höga förväntningar. aja, inget är uteslutet ännu, får se hur det blir med allt.

MEN sen så skulle jag ju städa mitt rum idag också! jojävlar, har väl plockat undan lite och så men fortfarande inte städat´. Får väl se om jag orkar göra det imorn. Eller jag måste göra det imorn. Aja det är verkligen inte kul att blogga då man inte är på bra humör, tycker då inte jag iallafall. Så nu får ni alla andra ha en trevlig natt!!=)

#206 - läskigt.

Både jag och min bror kan byta kanal på radion, genom att röra på radioantennen, men det går inte när min mamma försöker. väldigt, väldigt läskigt!=D

Nu är det familyguy! så jag måste gå och kolla på det och sen så ska jag iallafall försöka!! städa mitt rum!=D hoppas alla får en trevlig lördagskväll!=)

#205 - Stickat!

Stickad gatukonst är ju bara fint! Man blir ju nästan glad av att kolla på bilderna!
Det är så färglatt!=) har aldrig sett något sånt i verkligheten men snyggt tycker jag
att det är!=D kolla in det här!

Jag vill ha en ny dator!! vill ha en bärbar dator, men det kostar ju pengar. och jag kommer ju måsta betala det själv. Min dator har blivit så seg. men tycker endå att det är dax att jag snart får köpa mig en ny dator!=( har haft den här länge nu! Men jag får väl se, hittar jag nån billig men bra så ska jag nog kunna övertala mig själv till att ha råd med den!=D

#204 - helluu alla nattmänniskor!

Någon trevlig typ som är vaken nu?=D hm, känner verkligen inte för att sova. sova känns tråkigt. sova är överskattat! haha näj, kanske det inte är. Men vadå, lika bra att vara uppe länge och kliva upp tidigt, inte sant? Sommarlovet blir bara längre då(; och jag tänker lix njuta av varje stund nu tills sommarlovet är slut! Deså! Som någon kanske sett, i ett tidigare inlägg, så är jag mästare på att ta bilder när jag är trött! Så det kommer några bilder hära senare i inlägget. Om jag minns helt rätt så skulle det vara scrubs på tv nångång nu ikväll, nångång nu vid 2, det mååste jag ju se!! hoppas bara på att jag inte redan sett avsnittet då! då blire ju inte lika kul! :) Näe, nu ska jag lägga in några av mina mästerverk;



skulle flirta där, men fick inte igen ögat... det andra följde lixom med
då...


en frustrerad melina!


en ledsen melina!...


och en glad melina!! :D




Och till alla er som tänker sova nu, sov gott och dröm sött!=D




#203 - header

Nu har jag gjort en ny header, vad tycks?
det är inte helt färdigt än, ska flytta ner bloggen lite så att den inte sitter ihop med headern, men det får jag göra sen, eftersom mitt internet är HUUUR SEGT som helst just nu! Så det får se lite knäppt ut nu ett tag :)

#202 - tv mys!

Jag älskar verkligen vardagar, för det är så mycket bra på tv ( iallafall på dagen ). Nu blir det att mysa ner i soffan med vovven och kolla på Simpsons, family guy, the hills och scrubs. Kan inte bli så mycket bättre än så!



fast scrubs är nog endå min favorit;)

#201 - en trevlig kväll...

fick jag iallafall igår=) Vi for aldrig till Tove, utan stannade hos Lisa hela kvällen. Vi gjorde som inget speciellt. Satt och sjöng, satt lite vid datorn, gick ut en stund och sen så satt vi bara och pratade i köket=) jag gick hem lite tidigare, för jag visste inte om tove skulle hem senare eller inte, och jag ville inte gå hem själv alltför sent så jag gick hem vid 12. När jag kom hem så var jag ganska så trött och gick och la mig. Fast då såg jag att american dad började senare, så jag försökte hålla mig vaken men somnade 10 minuter innan det började, lyckat!

aja, här är lite bilder från gårdagen;


jag och tove. jag försöker få ihop en lapp som jag skrivit men som lisa rev
sönder! =P


Lisa och jasmin pooosar


sen så sjöng dom för fullt;D


Jasmin ritade av mig.


Emelie ritade av mig


sen så avslutar jag detta inlägg med en bild på jag och emelie! :)

#200 - det kallas beroende.

Sitter nu hos Lisa. Dom sitter och sjunger, det där singing spelet till playstation. haha faktiskt rätt så kul att se på :D
Hm, borde egentligen inte vara tråkig nu och sitta vid bloggen, det kallas beroende! haha. Näe, jag ska inte sitta här så mycket längre till. Ska bara kolla lite först :D haha. Sen så ska jag gå och vara social med resten. Nu regnar det ute hörde jag nån säga. tråk. Hoppas det inte regnar när man ska gå hem!

nä nu ska ja kolla runt lite sen blir det att vara social :) ha en bra kväll!

#199 - Britney spears?


bara jag som tycker att det är något likt britney? :O

#198 - tråkväder...

som vanligt.. men man börjar nästan vänja sig vid det.
jaja nu har jag iallafall lite planer inför kvällen=) det blir att vara med Tove. Vi kanske skulle se film och köpa gott och sånt, det blir nog mysigt!=D om vi inte hittar någon bra film så ska vi gå förbi hos lisa, och vara med hon, emelie och jasmin. Längesen jag var med dom nu så det blir kul ifall det nu blir så att vi far dit :) vad vi ska hitta på där har jag ingen aning om. Det blir väl ungefär samma som om vi hade varit hos Tove. Kanske blir lite mer prat och sånt tjaffs :)

Nu snart kommer Håkan hit och ska lämna lite möbler, en soffa och några bord och sånt. Jag skulle få en lång spegel också, vilket jag är överlycklig över, eftersom min andra spegel på nått sätt, ja krossades. Så det blir bra, slipper man gå till toan så fort det gäller nåt. Måste dock skaffa bättre belysning till mitt rum. När man tänder min taklampa så ser man ingen skillnad. hm, ja det känns som att det är mycket som behöver fixas inne i mitt rum, måste dammsuga också. Men det får jag göra ikväll när jag kommer hem eller imron=)

nä nu ska jag kika runt lite här inne=)




asså jag vet inte varför jag alltid hamnar på så konstiga videos på youtube. det
läskiga är att låtarna fastnar i huvet, den här är så sorgligt dålig och jag har jag nu
gått och nynnat på den hela dagen.
haha så jag var tvungen att lägga in den här! =D

#197 - godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, kunde verkligen inte sova igår, somnade inte förrän vid 5tiden imorse. Men tack vare nån som ringde imorse så vaknade jag inte alltför sent endå=) Ingen är hemma heller.. trodde att min bror skulle vara hemma iallafall men inte det heller. Så jag är alldeles själv med djuren. Vad ska man hitta på idag då? hm, får se om det dyker upp nåt. Igår när mamma rensade min dator, så städade hon även mitt skrivbord (på datorn). Så dom låtarna som jag skulle ha kvar, hittar jag ingenstans!! hoppas fan för hennes eget bästa att hon inte raderat dom!! haha. nämen har dom endå kvar på mobilen så=) har just skaffat mig en såndär cool besökräknare också=) haha

nu blire att ta något att äta!

hoppas alla får en trevlig dag!=)

#196 - konst?

vissa kallar det konst, andra inte.
jag tycker själv att det är snyggt. en bra blogg för er som tycker om gatukonst/graffiti i alla dess former.

guuud så häärligt=D Mamma har rensat min dator, kunde inte göra det själv. För jag har väldigt svårt för att ta bort saker från min dator. allt känns så personligt. haha, men jag vet knappt vad jag hade på min dator, eftersom jag hade så mycket. så om jag låter henne rensa den, så kommer jag inte sakna något!=D jag är så smart ibland. hihi

nätter är så tråkiga när man sitter hemma. finns inget speciellt att göra, förutom att sitta här och kolla bloggar och prata med folk på msn, men dom flesta går ju och lägger sig eller hittar på något annat kul att göra. Sen så är det inte så mycket bra på tv eller. Hmm, men ja man får väl försöka hitta på nåt sätt att roa sig själv=) kanske ta ut ödlan en stund. Måste först vara säker på att det inte finns några syrsor kvar där inne, rymmer en syrsa kommer jag inte våga vistas i mitt rum på ett väldigt bra tag.

#195 - haha asså.


vad tänker folk när dom gör sånahär videos? haha men jag ska inte klaga, blir
faktiskt glad av den! =D hahah. youtube kan vara ett väldigt bra tidsfördriv när
man har tråkigt!

#194 - måppeh<3

jag vet att jag sa att jag skulle hämta moppen imorn istället, men jag kunde inte låta bli. Så jag gick till pappa och hämtade den. Nu så har jag just lagt in lite bilder på datorn från min mobil, vilket tar en evighet. Eftersom jag har en sån dålig datorr!!!! Jag blir lika förbannad varje gång. tur att man är envis.


detta är vad jag får stå ut med ett ANTAL gånger när jag lägger in bilder från mobilen!

aja, iallafall så ska jag alldeles strax gå och kolla på simpsons, har missat början nu. men jag överlever nog=P Sen är det ju familyguy och scrubs också så. Tänkte städa mitt rum lite på pauserna också. Men det känns nästan som att jag kommer hamna här. ;D
måste ladda mobilen också såg jag, den dör när som helst. Hmm, har ingen aning om vars laddaren är men den lär väl ligga här nånstans. om inte annat så lär jag väl hitta den nu när jag städar=)


min lilla älsk precis innan hon ska ömsa=)

#193 - jaa!=D

Nu ringde pappa, och nu funkar min moppe. Han har varit och köpt ett nytt batteri nu, gick på 700 kr. Men ja, vi får plocka ut batteriet över vintern, vi gjorde inte det förra gången och det kanske är det som är problemet. Iallafall, så funderar jag på att gå och hämta moppen idag, fast det känns jobbigt att gå enda dit och hämta moppen idag, när jag inte ens tror att jag kommer att använda den ikväll. Så det kanske blir imorn istället. Imorn har jag endå inte speciellt för mig på dagen, så då skulle jag ju kunna ta en promenad till pappa och hämta den=)



en glad melina kollar på sina betyg på skolavslutningen!
... i regnet.



haha jag och bror!


#192 - tråktv

Bara för att jag kände för att sitta hemma ikväll och göra precis ingenting, så är det INGET bra på tv. självklart, juust my luck. Näe, jag får kolla på Crowned klockan 20.00, sen så är det ju Simpsons, family guy och scrubs i följd som börjar kvart över 10. Sitter och kollar på mtv just nu, jag blir så less, det känns som att dom bara spelar samma musik om och om igen där nu mera.

Nu är det mindre än två veckor kvar tills skolan börjar. känns verkligen inte kul att sommarlovet håller på att ta slut. hehe det känns som att vädret och skolan är det mesta jag pratar om nu för tiden, men det är faktiskt nästan bara det som jag går runt och tänker på, och på bloggen skriver jag ju för det mesta om mina tankar och sånt. Ja! Nu börjar X-effect, dock ett avsnitt som jag redan har sett. Men det är ialalfall bättre än att lyssna på mssa dålig musik på mtv.

Nu ska jag kolla runt lite här på bloggen :) puss!



♥♥♥

#191 - mums :]

Nu blir det att kolla på The hills och beställa pizza, mys!

#190 - tjolahopp.

typ, nu börjar simpsons, hmm världens bästa serie kanske, enligt mig. Antingen så hatar man den, eller så älskar man den. Jag är helt besatt. Synd bara att det är så många avsnitt som går i repris nästan hela tiden. Får väl hoppas att det inte är något som jag redan har sett som börjar nu.
Sitter på bärbara datorn nu, min dator krånglar, som vanligt. Internet är jättesegt och jag tar mig ingenstans.


Idag känns det nästan som att det är söndag. Känner verkligen inte för att göra nånting idag. Bara sitta hemma och mysa. Om jag orkar sen så ska jag gå och köpa räkor, blev helt sugen på räkmackor med sallad och majonäs! har jag tur så kanske mamma ska fara och handla sen(;

Vad har alla tänkt hitta på ikväll?=)



#189 - puss


älskar denna bild på min Vida, är hon inte söt? =)

#188 - Vars är sommaren?

Den ba försvann, sådär! Man hann ju inte ens med. Nu börjar det bli riktigt kallt på kvällarna och så fort solen inte lyser så är det kallt. Just nu är det molnigt och kallt ute. Usch. Man har verkligen inte lust att hitta på något sånahär dagar. Jag får väl hoppas att solen tittar fram senare idag, eller senare i veckan, jag tänker inte ha höst nu!

#187 - resultatet


än så länge ångrar jag inte färgningen;D

#186 - vila i frid...


Joakim Jonsson.



Emelie Åström.

#185 - Brunett!

Nuu så har jag färgat håret, brunt! =) Känner mig blek nu.. haha, nämen det blir väl så när man varit blond och sen så färgar man håret mörkt. Bild kommer imorn, orkar inte ta någon nu. Vi gick till emelies grav idag som sagt. Var jättefint där!

Väldigt tråkigt är det att man känner att hösten är påväg. Svinkallt ute! Påvägen hem så kändes det som att jag skulle frysa fingrarna av mig! blää. Jag vill inte att sommaren ska ta slut, den har ju knappt börjat känns det som. Näj nu ska jag klicka runt lite på olika bloggar och sen blir det att lägga sig och kolla på tv=)

#184 - mer trafik!

Vill du kanske ha fler besökare till din sida? bli då medlem här.
Desto fler sidor du besöker, desto fler besökare får du på din sida. både roligt och bra!=D

#183 - bestämt mig!

yes, nu har jag bestämt mig. Det blir alltså att färga håret brunt igen! Ska köpa hårfärg då jag far förbi coopforum ikväll. Sen får jag väl se när det blir av att färga=) Men nu äre bestämt ialllafall!!

På ett tag blir det att fara ut. Måste göra mig i ordning också men toan är upptagen, tror att mamma duschar. Måste in dit iallafall, har alla mina saker inne på toan, kanske borde ta ut allt därifrån. haha, blir härligt då man flyttar till en större lägenhet, och förhoppningsvis har två toarum!

#182 - haha!



videon talar för sig själv.

#181 - jahaaaaaaaaaaa

och nu ringer pappa och säger att jag får moppen imorn istället. han måste tydligen köpa ett nytt batteri. Så jahapp, menmen , ja slipper gå enda till han iallafall, han skulle komma hit med pengarna istället, så det blir nog bra=)

Känner mig sjukt stressad idag, vet inte varför, det är inte precis som att jag har nån tid att passa eller nåt, läskigt!

#180 - hoppas

Ringde min pappa idag och frågade om jag fick låna 100 kr, och det fick jag. Sen så sa han också att jag kunde komma och hämta dom ikväll, samtidigt som jag kunde hämta moppen om jag ville. Vilket betyder att han ska fixa den ikväll! Äntligen. Det känns som att jag knappt haft den någonting i sommar för att den har krånglat så mycket. Nu får jag bara hoppas på att det blir som han säger, att han fixar den ikväll. Då blir det ju perfekt, jag far förbi hos pappa, hämtar pengarna och moppen, sen så kan ju skjutsa amanda hit om hon vill det, så slipper vi gå så himla långt sen ikväll när vi ska gå till sandbacka.
det blir ju gräjt!=D

#179 - syrsor!

japp nu har jag varit och köpt syrsor till zlime. ganska så fint väder är det ute nu=) tobbe hade inte hunnit komma hem med cykeln heller, så det blev att gå dit. Men Vida blev glad, vilket inte är så konstigt eftersom hon fick följa med på promenad.=)
om 10 minuter så tänker jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv! Sen så får jag väl hoppas på att det blir nåt gott till middag=D


#178 - jag vet inte?

Snart så måste jag pallra mig iväg till djurmagazinet. köpa mat åt ödlan. Hoppas bara tobbe kommer hem snart så att jag slipper gå dit! det känns jobbigt. Men om jag måste gå så blir iallafall Vida glad, för då får ju hon följa. hm, sen så blir det att kolla på simpsons, familyguy, två avsnitt av the hills, x-effect och next. ikväll så ska jag och amanda gå till kyrkogården.


jag hoppas du har det bra Emelie.

#177 - päls som päls?

Det är lite roligt att alla hoppar på blondinbella bara för att hon har varit och köpt nya pälsar.. jag menar, är inte det var hon vill att alla ska göra? herregud hon nästan skriker, ge mig pengar! och alla som hatar henne gör precis det hon vill, skriva en massa komentarer.
Sen så skriver kissie också att hon inte har något emot att andra bär pälsar och att hon själv aldrig skulle kunna bära en päls med huve. jag menar, päls som päls? Jag brukar dock inte heller bry mig om vad andra har på sig. Men när det gäller pälsar gör jag det. Jag tror nog att dom flesta vet hur dom där djuren blev dödade, så hur kan man låta bli att bry sig? Att bära pälsar är bara äckligt och respektlöst mot djuren. Så länge det är äkta. Men blondinbella tjänar ju bra på det genom att gå och köpa och sedan skriva om det i sin blogg!

#176 - test!



Jag är 35% ond!

"Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!"




amen det är väl inte så farligt?=D


Hur ond är du? testa dig själv här



#175 - ja, precis!

När jag flyttar hemifrån så ska jag ha en liten trång lägenhet, men den ska vara fin! och nyrenoverad. det ska vara svart och vitt i köket, det är nästan som ett måste. Sen så ska jag såklart ha rosa inne i mitt sovrum. Massa fina rosa färger, rosa och vitt, eller rosa och svart. Beror på vad jag kommer ha för möbler. Sen så ska det vara någon mysig färg i mitt vardagsrum. Så att man bara vill gosa ner i soffan på kvällarna. Jag ska ha en hund. ( Vida ). Som ska följa med mig när jag flyttar. Sen så ska jag ha med mig min Ödla, såklart. Har alltid velat skaffa en kanin och en katt också. Min mamma är allergisk så det har inte gått, men när jag flyttar, då ska jag ha en katt och en kanin. Kanske blir två katter, eftersom jag vill ha en nakenkatt också! Jag tycker dom är så fina. Sen vill jag ha en chihuahua också, men det får bli nån vacker dag längre fram i mitt liv. men ja, precis så ska det bli! Det är som redan bestämt. Kände bara att jag behövde skriva det. drömma kan man ju, jag vet ju självklart att det inte kommer bli lika underbart som det låter, plus att ja, det är ju ett bra tag kvar.

men endå! =D

#174 - vad gör du när du har tråkigt?



nu är jag sugen på oboy! så därför ska jag göra mig oboy! mööms=D

#173 - yääz.

Nu har jag nog bestämt mig. Det blir alltså att färga håret brunt igen. Och nu får jag väl hoppas på att jag förblir brunett också! Sen så har jag väldigt blandade känslor inför skolan! Jag är nervös, eftersom det är en ny skola, nytt folk. Jag kommer alltså inte känna någon. Sen så känns det roligt att börja där, eftersom att jag ska få hålla på med något jag tycker om, det vill säga hundar. Men sammtidigt så vill jag aldrig börja. Jag är less på skola! Jag vill ha sommarlov resten av livet. Eller kanske börja jobba direkt. Plugga känns bara jobbigt. Men ifall jag inte ska satsa på att bli nåt som veterinär, så kan jag ju börja jobba direkt efter dom här tre åren. Men sen så skulle jag faktiskt vilja bli veterinär också. Det behövs fler veterinärer också får man ju hyfsat betalt. Men jag är ju såå känslig för blod och kroppen. blää. Sånt ska ju gå att träna bort också. hm, sen så behöver jag väl inte precis operera. Men nej jag är endå för överkänslig. Nämen jag får väl helt enkelt göra mig av med min fobi mot sprutor, blod, kroppsdelar, skelett, blodådror osvosvosvosv. Är inte så lätt som det låter, blir nästan äcklad av att skriva allt det där här.


#172 - släktträffen

Ja det var väl kul, kändes dock inte som en släktträff eftersom jag inte känner nån! Men ja, god mat var det och sen så blev det glass med vaniljsås och jordgubbar till efterrätt :) Vida blev alldeles orolig när vi var påväg dit, jag vet inte varför, hon gnällde hela vägen och när vi kom fram så gnällde hon ganska mycket också. jobbigt vare.

Gick förbi hos pappa också och hämtade en till tröja. Det känns att hösten är påväg. Börjar bli så kallt på kvällarna nu;O Näe men jag hinner inte skriva så mycket mer nu, ska kolla på tv. Men jag hade iallafall rätt så kul där borta=) Gick hem lite tidigare än dom andra pågrund av att vida var så orolig. Nu ligger hon och sover=)






mööms!

#171 - juste..

nu kom jag på att mamma skulle ju faktiskt fara nånstans idag.. men vvars hon skulle minns jag inte.
Tyckte väl att hon suttit ute ganska länge nu.. hehe, men nej så var det ju inte. Japp, har alltså inte farit iväg till släktträffen än, jag vet inte vilken tid det är vi ska fara dit heller. Ingen har ju varit hemma på hela dagen heller så... hm kände bara att jag behövde skriva det=D

har legat i soffan och kollat på gossipgirl med min lilla elzkliing. nu blir det att ringa tobbe och försöka få reda på saker!

#170 - mjusäk

Okej... pussycatdolls och chris brown är inga som jag brukar lyssna på i vanliga fall, men dom här två låtarna har jag helt fastnat för!



#169 - släkt träff ikväll!

Vaknade nyss av att hundarna satt och stirrade på mig. Vilket betyder att dom antingen är hungriga, eller så vill dom gå ut, eller så har mamma gått ut på gården och dom inte fått följa me. I det här fallet är det mamma som gått ut.

Lucyyyy har fått dålig syn. Jag tycker såklart synd om henne men på ett sätt är det rätt gulligt. Som igår kväll, jag gick och fyllde på vatten till hon och vida, och sen när jag ställde ner den på golvet så gick hon och ställde sig med ena tassen rakt i den och började slicka i en annan skål. haha sen så tror jag inte att hon ser igenom min draperi heller. Jag stod på andra sidan och pratade i telefon, då lucy gick rakt in i mitt knäveck och höll på göra så att jag ramla över henne. haha, nämen hon är söt=)

Idag så blir släktträff. mammas sida. Jag vet inte riktigt vilken tid vi ska dit men... vi ska iallafall grilla och sådär. Har ingen aning om vilka som kommer vara där, eftersom att jag knappt vet om mina släktingar. Men det blir säkert kul får jag väl hoppas=)

Jag måste slagit till mig själv inatt eller nåt, har suuperont i mitt näsben!=(  blääh. nejj nu ska jag inte skriva så mke mer just nu. vi hörs sen! häjs!







#168 - färga håret?

Nu funderar jag på att färga håret... igen. Tycker att jag färgar det helatiden. haha nejmen, funderar faktiskt på att färga det brunt igen. Jag har tydligen väldigt svårt att bestämma mig. Men det känns jobbigt med Blont, eftersom det blir lättare slitet när man färgar det, sen utväxten som man måste hålla på att färga på helatiden. Inte för att jag färgar nu, jag använder blondspray, men det är svårt att komma åt överallt med den, man kan inte ta för mycket heller för då blir håret alldeles stelt. Men det funkar iallafall.

Färgar jag håret brunt igen, så räcker det ju med om jag tonar också, eftersom jag har brunt hår egentligen, och toning håller myycket längre än 24 tvättar för mig. Sen så är det ju bättre än att färga. Sen så vet jag inte om jag ska färga det ljusbrunt, mörkbrunt eller bara brunt, jag vet ingeenting. Men tydligen så känner jag mig inte nöjd. hm, för då skulle jag väl inte skriva det här just nu. Antar jag.. Näe, jag får se hur jag gör.

Sitter och lyssnar på Magnus uggla - första gången. Jag minns så bra att mamma spelade den låten för mig för flera år sen när vi satt i stugan. Hon sa att jag skulle tänka på det när jag blev äldre och lyssnade på den låten. Jag minns det som om det var igår.

Näe nu tänker jag kolla om det finns nåt att äta!

#167 - Fotoflexer

Testade en sida som min mamma visade mig, www.fotoflexer.com
man kan göra om bilder lite, eller inte riktigt göra om dom men lägga till ramar och såntdär=D Väldigt jobbigt att spara bilderna på min data bara, den blir alldeles seg. Fast det är den väl endå! hihi.

Kollade på filmen också, den var faktiskt rätt så bra=) Nu är det room401, så jag ska gå och kolla på det!


Bilden jag gjorde!=)

#166 - Söndagar suger.

Asså på söndagar så är man fan så lat. Typ sista lediga dan, sitta hemma och bara ta det lugnt. så VARFÖR!!!!!!- är det nästan ALDRIG nåt bra på tv då för?? blääää. just därför hatar jag söndagar. För man orkar inte göra nånting. Man orkar inte gå ut, man orkar inte anstränga sig. Bara kolla på tv och ta det lugnt. Men nej, tv suger, aldrig  ska det va nå bra.

Aja, eftersom att jag endå inte orkar göra nånting annat idag, så blir det att kolla på tv iallafall.
Ska prova kolla på "Too young to marry" på kanal5 klockan åtta.
Handling;
Max och Jessica går på highschool i Connecticut, USA. De är unga och kära och bestämmer sig mot allas inrådan för att gifta sig. Jessica blir antagen till det anrika universitetet Harward och Max som inte kom in följer ändå med sin fru och börjar jobba som byggnadsarbetare. Men den nya miljön och deras olika liv visar sig inte underlätta deras nya äktenskap. Amerikansk drama från 2007.

får väl se om den verkar bra. Har ju som endå inget annat att göra. Eller jo, städa rummet!, men... schhhhh..

Sen senare ikväll så är det ju "room 401" på MTV, det är dubbelavsnitt så det är från klockan 22 till 23=). Det blir nog näjs. Men bara för det så kommer det säkert vara något avsnitt som jag redan sett! så är det alltid endå så.


Spajder och milinah. näe, det var inte igår!

#165 - lite bättre.

Nu har jag fixat lite mer med min bloggdesign. Men det är fortfarane en sak jag stör mig på, men så fort jag försöker ändra det så försvinner min header! Jag vet inteee varför. blääh. Menmen, nu får den vara såhär ett tag! :) aja orkar inte bry mig. eller jo. haha, men skitsamma nuuu! innan jag börjar bråka med mig själv.

jag känner mig sjukt trött. vet inte varför, har ju nästan endå bara suttit här idag, hmm. Klockan är ju fan 10 i 5, vilket betyder att jag måste hållt på med min blogg rätt så länge nu, tiden bara rinner iväg;O amgad. hihi. hoppas att vi ska äta något gott idag. är jäättehungrig nu.



asså jag och Lucy julen 07, ba aascoola!

hittade alla julbilder från julafton, men det är face på allihopa på alla bilder. hmmmmmmmmmmmm. men en melina som gör facebilder=lycklig melina. hihi.





Sen så var ba typ Simba sådär asgullig igår och typ ba hade kurat
ihop sig på stoolen, asså ba skitsöt:] så jag typ ba tog fram min mobil och
tog ett kort, såklart!

asså vi har typ samma hårfärg :]




Hittade också en till bild från danmark, som mamma hade skickat till min
mobil, så den låg som gömd inne i en annan mapp än mina andra bilder;

asså är vi lite lyckliga eller??? - sakna danmark<33333333


också ba börjar man sakna danmark och blir sådär olycklig igen. haha näe men faktiskt, danmark i mitt hjärta<3 plus han den dära typ aah, ba amanda lix vet vad jag menar. fast ja, egentligen typ allt med danmark i mitt hjärta plus lite till, jag har ett stort hjärta!

asså, nu tänker jag äta. puss!

#164 - godmorgon!

Vaknade faktiskt upp på jättebra humör idag, även fast jag känner att jag inte borde. Blev väckt ett antal gånger inatt av bruno som ville komma upp i soffan och av vida som ville ut och in från mitt rum helatiden. Näe men faktiskt så känner jag mig glad idag=)

Har inte ätit frukost än, funderar på att gå och göra det nu. Sen så måste jag verkligen ta och sätta igång med att städa mitt rum. Det blev inte att jag gjorde det igår. Jag var alldeles för trött. Men idag så ska jag städa.

Fan vad det suger, vars tog sommarvädret vägen? Nu är det ju bara grått och trist ute=(  Under tiden vi var i malmö, så var det ju fint här i umeå. Jag klagar inte på att vi var borta då, eftersom det var huuuuuuuur fint som helst i malmö också. men där var det FÖR varmt. Man kunde knappt andas inomhus. Men det skulle varit kul om man fick liite bra väder när man är hemma här i Umeå också! Nu när man kollar ut genom fönstret så ser det bara kallt ut! näej, nu ska jag gå och äta något, hejs!




min sötaste<3

#163 - bloggdesign.

Det hade försvunnit en massa från min förra bloggdesign. Så jag bestämde mig för att börja om från början. Orkar inte göra något speciellt med den just nu. Men bytte iallafall färger och så. Sen så tycker jag nästan om min header, även om det är orginalheadern. Den är sommrig!=D hihi. Aja, får se vad jag hittar på med bloggen när jag nu ska orka fortsätta med den.

Kollade på en film för ett tag sen. valpen som jag är hundvakt åt, Bruno, följer efter mig vart jag än går. haha stackarn försöker sova men så fort jag lämnar rummet så står han där bakom mig=) haha. Lucy ligger här och sover också. Bruno har busat med amandas lilla vovve idag, sen så har han varit ute mycke så han är helt slut nu. Men det är väl lika bra. Annars så skulle han nog stå vid dörren och gnälla just nu och vilja hem. Han tycker inte om att vara borta. aja nog om det.

Om ca 2 veckor så börjar skolan!!!! döda mig någon.- jag vill ha sommarloov hela vintern också. Men nej seriöst, sommaren har gått alldeles för fort, fast endå känns det nästan som det var evigheter sen det var skolavslutning. läskigt. haha. Blev helt pepp på att flytta hemifrån idag också. vet ej varför. haha, fast innan jag ens tänker tanken så måste jag läära mig laga riktig mat. annars kommer jag bli fet. plus att jag tänker endå gå ut skolan innan, annars har jag ju inte råd att ta hand om alla djur som jag kommer skaffa(; haha, - inte mig själv heller för den delen.

Jag är på helt konstigt humör just nu. Har lust att bara gå och lägga mig och sova nu, och sova läänge. Men samtidigt så får jag lust att ringa nån och fråga om nån har lust att hitta på nåt, samtidigt som jag känner att jag vill städa och göra fint i mitt rum, samtidigt som jag känner att jag måste ta upp allt ur min väska som ligger här på golvet och slänga allt i tvätten, samtidigt som jag har lust att sitta vid datorn. haha, aja jag lär ju inte få tråkigt eftersom jag har ganska så mycket som jag faktikst kan hitta på just nu. Måste byta batterier i datamusen också, den fastnar hela tiden.

Känner att jag endå är ganska trött nu. Vaknade vid halv 11 imorse också, om jag inte minns helt fel. Så det är inte så konstigt att jag är trött, eftersom jag inte brukar kliva upp så tidigt. meen, jaa, egentligen så har jag inget speciellt att skriva, men jag blev ba sugen på att blogga. Men nu ska jag kolla runt lite på datan och sen så får jag väl se vad jag gör!=) hejs!

#162 - malmö/danmark del3

Här kommer lite mer randombilder från helsingör;




HUNDE SKAL HOLDES I
SNOR




Sen så for vi till bakken också, ett tivoli i Danmark, sjukt kul. Min mormors kille köpte ett åkband var åt oss, hur snäll som helst!=) Men vi hann inte åka för allt, men lite endå=) Vi åkte bergochdalbana, inte den största, tänkte dock åka den men vi hann inte. Sen så åkte vi nå vattengrejs, man åker som på stockar i "vattenfall", bleev huuur blöt som helst! haha men det gjorde inte så mycket för det var för varmt ute endå. Sen så åkte vi spökhuset. Kanske inte sådärjätte läskigt, tror jag? kollade inte så mkt. hehe.
Sen så fanns det som en " 5D bio", dom visade tre kortfilmer, sen så fick man typ 3Dglasögon och det sprutade vatten där inne och blåste och stolarna rörde på sig och allt, haha det var iallafall kul=) Sen så hann vi inte åka så mke mer.
här är lite bilder;





Det var nog nästan allt vi gjorde i Danmark. Sista dagen så skulle vi fara hem tidigare än vad dom sa dagen innan, så vi hann bara gå ut ett litet tag, köpte oss en macka, åt den och sen så for vi tillbaka till malmö.

Dagen efter att vi kommit tillbaka från danmark så for vi till en badstrand, var superbra väder så det passade fint;D häärligt var det iallafall, var jättestora vågor i havet och sanden var jättevarm=) Vi var där i 4 timmar ca men det kändes som 2!




dom höll på drunkna!


och jag brände mig!


Sen så var vi såklart tvungna att gå på stan där också, tog dock knappt nå kort, var på rätt så dåligt humör pågrund av värmen och hade inte så stor lust att gå på stan. Men jag köpte iallafall tre linnen och underkläder, så jag kom inte tillbaka tomhänt därifrån iallafall=)



Sen så hann vi fara in till Ystad också, köpte lite småsaker till vovvarna där, vi glömde lucys choklad som vi tänkte ge henne hos mormor=( Men Lizzi fick den=) Sen så köpte jag en gul tröja också=) som jag äälskar!






Sista bilden som togs i malmö;
hejdå malmö.


så då vare ju bara hemresan kvar..


fick sitta i stockholm i två
timmar och vänta på nästa flyg.


hejdå stockholm.


hej umeå.................


tröjan jag köpte i ystad=) löve it.

Näe, det var allt om danmark och malmö.
Sitter hemma och är hundvakt åt grannens valp nu. Är hundvakt tills imorn. Han har just fått i sig lite mat så nu ska jag gå ut med han=) pusshej!





RSS 2.0